Goni jajo 🥚 przyszły tata 🏃, będzie w grudniu pełna chata 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolala wrote:Aya co u Ciebie ? Obserwuję Twój wykres 🍀✊🏻
Widziałam i totalnie miło mi widzieć wasze kciuki i że jeszcze czasami o mnie pomyślicie 🤭🌺
Czas leci mega szybko. Zaraz ten nieszczęsny kwiecień... Marzę by był słodko gorzki a nie tylko gorzki... Zobaczymy za dwa dni 🤷🏻♀️
Trochę uciekam od tematu starań na tyle ile mogę i postawiłam na... Znienawidzone 'odpuszczenie'.
Robie tyle ile 'trzeba' i tyle ile mnie nie przytłacza i nie włącza we mnie tej staraczkowej ciemnej strony mocy.
Aczkolwiek są momenty gdzie moja sztywna rama zostaje zachwiana 🤭
Wczoraj malutki sukces bo prog w 7 dpo - 13,34! A odkąd badam sobie proga to ostnimi razy dobrze powyżej 11 miałam akurat w cyklu z Kuba (6dpo), jest też kilka innych podobnych czynników...także... Wczoraj troszeczkę zaczęłam odfruwać w krainę wielkich nadzieji Ale naszczescie dzisiaj już twardo stapam po ziemi.
Słuchajcie dziewczyny, od niedzieli delikatnie elektryzowały mi się ubrania... Wczoraj wręcz popralam połowę ciuchów, nawet rajstopy w płynie do pukania ogarnęłam. Stary odskakuje jak oparzony jak mi daje buziaka 🤣 ale dzisiaj to już jakieś apogeum 😬 ubieram te rajstopy, sukienkę... I jeblo. Włosy wręcz aż szczelaja 😅 luźna sukienka po 15 min jest... Przylegająca ( i to nie ze zgrublam nagle hahah)... CO SIĘ DZIEJE... Nic nie działa. Lakier do włosów, nawet płyn elektrostatyczny. Wszytko kopie prądem 😅 było śmiesznie chwilę ale teraz już mam dość xd wie ktoś jak to opanować? 😆Wiolala lubi tę wiadomość
-
Aya często myj łapki lub chociaż wsadź w wodę
Tez obserwuje 🍀👌🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2023, 14:56
Ayayanee lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Aya cały czas myślę o Tobie ciepło a wykres wygląda dobrze 😊 a o takiej ilości serduszek to nie jedna może sobie tylko pomarzyć (w tym ja 🙈)...
Co do elektryzowania to pewnie przez te wiatry teraz. Może powinnaś się nawilżać, jakieś balsamy czy coś 🤔
Odzywaj się częściej! 🙂Ayayanee lubi tę wiadomość
-
🤍🤍🤍 Dziewczyny 🌹🌹
Kremuje się, jestem nawilżona xd powietrze też w domu nie jest suche... A mnie kopie nawet auto i ramy od drzwi 🤣 muszę chyba jakieś uziemienie sobie zrobić ahahahhahah
Wiola, ładne wykresy zbyt częsta kończą się brzydko to też jakoś nie przykładam do niego wielkich nadzieji 🤭Wiolala lubi tę wiadomość
-
Ayayanee wrote:🤍🤍🤍 Dziewczyny 🌹🌹
Kremuje się, jestem nawilżona xd powietrze też w domu nie jest suche... A mnie kopie nawet auto i ramy od drzwi 🤣 muszę chyba jakieś uziemienie sobie zrobić ahahahhahah
Wiola, ładne wykresy zbyt częsta kończą się brzydko to też jakoś nie przykładam do niego wielkich nadzieji 🤭
A w sumie,jak się długo chodzi po sztucznych podłogach, w gumowych klapkach, to się można nieźle naładować.
Przede wszystkim wpływ może mieć - włączenie ogrzewania, okrywanie się kocem, obuwie właśnie i jego korelacja z podłogą. Może coś jednak zmieniłaś?
Ale co jak co, ale między Wami iskrzy!💥 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2023, 17:56
-
Madeline wrote:Wiem,że żartujesz z tym uziemieniem,ale chyba w Twoim przypadku spróbowałabym pochodzić gołą stopą po lesie,czy ogródku jeśli masz, lepiej chwycić się czegokolwiek😅
A w sumie,jak się długo chodzi po sztucznych podłogach, w gumowych klapkach, to się można nieźle naładować.
Przede wszystkim wpływ może mieć - włączenie ogrzewania, okrywanie się kocem, obuwie właśnie i jego korelacja z podłogą. Może coś jednak zmieniłaś?
Ale co jak co, ale między Wami iskrzy!💥 😄
O to może być sposób 🙈 ja nie cierpię kapci i chodzę boso po domu więc to też może być jakiś tropAyayanee lubi tę wiadomość
-
Ayayanee wrote:🤍🤍🤍 Dziewczyny 🌹🌹
Wiola, ładne wykresy zbyt częsta kończą się brzydko to też jakoś nie przykładam do niego wielkich nadzieji 🤭
Faktycznie, ostatnio też miałaś super wykres... No cóż pozostaje tylko wierzyć i trzymać kciuki że któryś z tych pięknych wykresów będzie ciążowym ✊🏻✊🏻Ayayanee lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny melduje 1dc
Mam wyniki AMH. Rok temu 6.63 teraz 3.11. Jest ok? 🙄👱♀️ 35l.
TSH ✔️ ft3 ✔️ ft4 ✔️ antyTPO ✔️antyTG ✔️
krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
💊siofor 850 2x1, neurovit 1x1
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Suple: pregna start, ogestan inozytol, eyeQ
🧔 41l. Lekkie nadciśnienie, alergik
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
04.2023 IUI ❌️
05.2023 biopsja i immuno: alloMLR 0%=>49,8%, kiry: AA, jeden implantacyjny,
23.06.2023 ET 3.1.2. Accofil, intralipid ❌️💔
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
26.09.2023 FET IVIG, accofil ❌️💔
27.10.2023 FET IVIG, accofil, prograf, clexane 😔
❄️❄️ -
Wiolala wrote:Aya cały czas myślę o Tobie ciepło a wykres wygląda dobrze 😊 a o takiej ilości serduszek to nie jedna może sobie tylko pomarzyć (w tym ja 🙈)...
nie to że ten, ale byliśmy dziś na USG, pierwszy raz z mężem i po wizycie pytam go jak było, a on:
"no, widziałem twoja gołą bozene, pierwszy raz od miesiąca " 😆Simons_cat, Jo_an, amani_96, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:nie to że ten, ale byliśmy dziś na USG, pierwszy raz z mężem i po wizycie pytam go jak było, a on:
"no, widziałem twoja gołą bozene, pierwszy raz od miesiąca " 😆
🤣🤣🤣 Mistrz !
A jak po wizycie ? Jak maluszki ? -
Wiolala wrote:🤣🤣🤣 Mistrz !
A jak po wizycie ? Jak maluszki ?
rosną, żyją 😍
ale nie uspokoiło mnie to, jestem chodzącym stresem totalnym...👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Madeline, totalnie latam dziś w samych skietach 😆 nic nie zmieniałam 😅
Zobaczymy co dalej 🤣 -
Aya, ja tak sobie myślę, ze ty smialo mozesz ze mna zakończyć ten marzec. 😊 Zapraszam, miejsca obok mnie jest sporo 🥰
Moze jednak dopiszesz sie do listy? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2023, 23:15
Zielone.Słońce, Ayayanee, Simons_cat lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Aya, też często myślę o Tobie, zwłaszcza teraz, jak sama mówisz o zbliżającym się kwietniu... wierzę, że już niedługo Wam siw uda...
Celina, najważniejsze że wszystko w porządku... niestety na stres nie ma sposobu 😑 oby było go jak najmniej...Ayayanee lubi tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.2021 - start IVF
23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
03.24 - wracamy po rodzeństwo
04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
09.06 - 5dpt. - ⏸️
06.07 - 7+2 💔
_ _ _ _
04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
-
Aya mam nadzieję, że kwiecień będzie dla Ciebie spokojny mogę się tylko domyślać jakie emocje Ci towarzyszą, mam nadzieję, że już niedługo test Cię zaskoczy dwoma kreskami.
-
Hej wszystkim. Poproszę o jajo. Dziś 1dc. Czekam na kwiecieńStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Celina super, że rosną 😊 na pewno stres będzie Ci towarzyszył przez najbliższe tygodnie ale idzie wiosna i czas przyspieszy. Później zajmiesz głowę wyprawką i nim się obejrzysz będziesz miała bobasy przy sobie 🙂
-
Tedka wrote:Hej wszystkim. Poproszę o jajo. Dziś 1dc. Czekam na kwiecień
Piątka, zaczynamy razem cykl 😁 ja co prawda czekam na maj, bo ten cykl raczej ze złego jajnika, ale trzymam za Ciebie kciuki✊✊Tedka lubi tę wiadomość