GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Atomowka wrote:No to trzeba działać dzisiaj
Ja pisałam do mojego gina bo jestem na clo czy można dołożyć duphaston on na to ze nie brać przy stymulacji. ..nie rozumiem bo na necie dużo dziewczyn ma zestaw clo + duphaston. ...Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtomowka wrote:Ja już byłam na lameccie ale prg w drugim cyklu stymulacji tylko 1.06!!!!! Sądzę ze mam problem z progesteronem.
No ale czas pokaże -
Atomowka wrote:No to trzeba działać dzisiaj
Ja pisałam do mojego gina bo jestem na clo czy można dołożyć duphaston on na to ze nie brać przy stymulacji. ..nie rozumiem bo na necie dużo dziewczyn ma zestaw clo + duphaston. ...
zbadaj sobie poziom progesteronu 7-8 dpo
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atomowka wrote:Badam w 19 i 23dc w 19dc miałam na lameccie 1.06 a 23dc miałam 1:-/ Badam co miesiąc prg
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Atomowka wrote:No niestety i to na stymulacji: -/....dlatego moim zdaniem przydalby się duphaston no ale nie to nie
I tak chyba w przyszłym cyklu odstawie clo bo żołądek mi po nim szaleje -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Ale duphaston Ci nie wywoła ovu. Trzeba raczej coś w stymulacji zmienic.
-
Atomowka wrote:Wywołać nie wywoła ale utrzyma prg na właściwym poziomie w drugiej fazie cyklu gdyby jednak doszło do zapłodnienia to podtrzyma no i ponoć pomaga w zagniezdzeniu
-
A i jak chcesz odstawić clo to możesz spróbować donga
-
nick nieaktualnyFemine_ wrote:Dziewczyny, jakiś armagedon dzieje się z moją temperaturą ... ! Wcześniejsze wykresy były zupełnie inne, poukładane i czytelne. A teraz góry i doliny i się gubię Jest szansa na ovu?
-
Ja zgodnie z rada mojej ginekolog w tym cyklu kieruje sie tylko i wyłącznie libido + szukam totalnie przezroczystego śluzu, bez żadnego zabarwienia . Libido juz odpaliło
Czrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam się i ja z Wami w grudniu niestety listopad zawiódł, ale święta to magiczny czas więc może...
Ja jeszcze nie wiem kiedy testuje bo w czwartek idę dopiero do gina.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Luna1993 wrote:U mnie dokladnie tak samo, jednego dnia się cieszę ze spadku temperatury a następnego nie ma prawie wzrostu... czujesz inne objawy owulacji?
Wlasnie tak:) Konkretny śluz (a u mnie to rzadkość!),czuję pracujące jajniki, piersi stają się takie ciężkie. Rpbilam test ovu, dwie kreski pojawily sie, ale mnie nie przekonaly. Nastepnego dnia byly juz mocno wyrazne. Nie wzielam tego jednak do siebie, bo ostatnio dziewczyny rozmawialy na ten temat, ze nie zawsze biorą to jako wyznacznik. Oby w końcu dała jasny sygnał !