GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Flo, uwielbiam Cię

Poślizg w sumie był, ale harce różne były, to faktycznie trop z kamasutrą niezły
Przez 15 lat to wszystkie pozycje 100 razy przerabiałam a i tak fasolka inaczej przyszła na świat
najważniejszy to fann przy tym
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
nick nieaktualny, Yoselyn82, Bajkaaa, Emilkap11, Lunaris, Bocianiątko, nowa na dzielni, MamaFabianka, nick nieaktualny, Koteczka82, olik321, Amy333, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Czrna 81, bazylkove, nick nieaktualny, KateHawke, Kargo31, Malinka7, Bea25 lubią tę wiadomość
-
Uff wreszcie nadrobiłam, bo byłam ciągle 3-4 strony za Wami.
Nika niezły z Ciebie detektyw. Naukowa definicja nibyciąży też niczego sobie. Na wikipedię nadaje się jak nic
Zmykam do lóżeczka i podejrzewam, że jak jutro z rańca tu zajrzę to znów bedzie kilkanaście stron do nadrobienia.
Amy, Izie, Blue i innym dziewczynom, które planują jutro sikać na testy życzę POWODZENIA.
Dobrej nocki, stosunkowo udanej
StaraczkaNika, Flowwer lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Ja łapie garściami

No ale podzielę się z koleżankami
nie jestem taka zachlanna że tylko dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 22:59
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aga. Łapię Twoje wiruski jako dobrą wróżbę na 1 dzień nowego cyklu
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nie wiem co tu bylo, ale LUBIE TO !!KateHawke wrote:Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Bajkaaa, nick nieaktualny, MamaFabianka, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Aksamitna, z tego co pamiętam można mieć alergię krzyżową na buraki.
Amy - wiesz, że będę Cię namawiać do siknięcia na test? Pliiiiiissss. Btw. w której części Wroca mieszkasz?
A co cholera mam zle przeczucia, brzuch lekko ćmi, cycki odpuszczają
Jeśli dociągne do środy, to wtedy sikne;)
A mieszkam pod Wrockiem, we Wroc pracuje- okolice Grunwaldu. a Ty, gdzie najczesiej smigasz?
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Tak i to był pierwszy znak, choć wtedy myślałam że to po Duphastonie
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Nika a propo nibyciąży przypomniał mi się kawał. Cud bo ja nie znam żadnych dowcipów...
Rozmawiają dwie ameby,
Droczą się i wkurzają się nawzajem.
Pierwsza mówi: ej, przestań, bo cię kopne!
Druga: a niby czym?
Pierwsza: a nibynóżką!
Lena21, Lunaris, Flowwer, nick nieaktualny, Maja84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Koteczka82, Amy333, pilik, Kaczorka, Emilkap11, Karma88, Czrna 81, KateHawke, Izolda90, pawojoszka, Kargo31, Bea25, Sarna84 lubią tę wiadomość

-
Boski, dziękujęmalka wrote:Nika a propo nibyciąży przypomniał mi się kawał. Cud bo ja nie znam żadnych dowcipów...
Rozmawiają dwie ameby,
Droczą się i wkurzają się nawzajem.
Pierwsza mówi: ej, przestań, bo cię kopne!
Druga: a niby czym?
Pierwsza: a nibynóżką!

Wiesz, że już na zawsze zostanie w mojej głowie z setkami kolegów? -
Kochane moje staralam sie nadrobic, ale nie wyrabiam. Utknelam na 119, a trzeba sie klasc spac. Jutro napisze co u gina, ale testowac nie bede. Brzuchol cos zaczyba bolec, tempka pewnie poleci.
Dmuchniecie jeszcze jutro? plisss:* -
nick nieaktualnyJa już się zapowietrzyłamAmy333 wrote:Kochane moje staralam sie nadrobic, ale nie wyrabiam. Utknelam na 119, a trzeba sie klasc spac. Jutro napisze co u gina, ale testowac nie bede. Brzuchol cos zaczyba bolec, tempka pewnie poleci.
Dmuchniecie jeszcze jutro? plisss:*
Ale ostatkiem sił dmuchnę jak ten wilk z bajki o trzech prosiaczkach
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff,w końcu was nadrobiłam. Amy mnie też teraz brzuch na wieczór zaczął ćmić,ale co tam,test zakupiony,teraz bardziej czulszy,zobaczymy czy cokolwiek pokaże.Pisałyście o bólach piersi,mnie one dopiero dziś konkretnie zaczęły boleć jak nigdy,zawsze to było na krótko po owu,do tego czasu czułam mrowienie w sutkach,swędzenie piersi ,no i dziś ich kłucie,zwłaszcza lewej.Jeśli jutro zobaczę biel no to trudno,trzeba będzie próbować dalej
.
-
StaraczkaNika, Maja, Malka, Agulineczka, Lena polubiłam, za to że odpowiedziałyście

Maja nie ukrywam, że bardzo mi odpowiada Twoja wypowiedź
bo ja mimo dupka ich nie czuję wcale i zastanawiam się czy to odrazu przekreśla wiadomo co.
Lena wiesz jaki masz prog ? Mnie mimo dupka 2*1 nie bolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 23:54
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Trochę was podczytuje ukradkiem. Pamiętam jak w pierwszym cyklu starań na przełomie maja/ czerwca czytałam jeden z wątków o testowaniu i bardzo zapadła mi w pamięć flowwer, byłam pełna podziwu jak wszystkim doradzała, jaka była ciepła, miła, cierpliwa. Teraz gdy znowu zaczęłam odwiedzać forum i dowiedziałam się, że wreszcie udało Ci się zajść w ciążę
. Gratuluję Ci flowwer z całego serduszka, żadna z nas nie zasłużyła na ten stan tak jak ty. Życzę Ci spokojnej, nudnej ciąży. Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie do Ciebie dołączymy i spotkamy się na fioletowej ^^
Flowwer, Emilkap11, nowa na dzielni, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość