GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Flo, uwielbiam Cię
Poślizg w sumie był, ale harce różne były, to faktycznie trop z kamasutrą niezły
Przez 15 lat to wszystkie pozycje 100 razy przerabiałam a i tak fasolka inaczej przyszła na świat najważniejszy to fann przy tympasiasta, PodwojnaMamaWdwupaku, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
pasiasta, Yoselyn82, Bajkaaa, Emilkap11, Lunaris, Bocianiątko, nowa na dzielni, MamaFabianka, Selina, Koteczka82, olik321, Amy333, PodwojnaMamaWdwupaku, Frelcia, Karma88, Czrna 81, bazylkove, ANkaG, KateHawke, Kargo31, Malinka7, Bea25 lubią tę wiadomość
-
Uff wreszcie nadrobiłam, bo byłam ciągle 3-4 strony za Wami.
Nika niezły z Ciebie detektyw. Naukowa definicja nibyciąży też niczego sobie. Na wikipedię nadaje się jak nic
Zmykam do lóżeczka i podejrzewam, że jak jutro z rańca tu zajrzę to znów bedzie kilkanaście stron do nadrobienia.
Amy, Izie, Blue i innym dziewczynom, które planują jutro sikać na testy życzę POWODZENIA.
Dobrej nocki, stosunkowo udanejStaraczkaNika, Flowwer lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Ja łapie garściami
No ale podzielę się z koleżankami nie jestem taka zachlanna że tylko dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 22:59
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aga. Łapię Twoje wiruski jako dobrą wróżbę na 1 dzień nowego cykluEndometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
KateHawke wrote:Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Bajkaaa, Agniechaaaa, MamaFabianka, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Aksamitna, z tego co pamiętam można mieć alergię krzyżową na buraki.
Amy - wiesz, że będę Cię namawiać do siknięcia na test? Pliiiiiissss. Btw. w której części Wroca mieszkasz?
A co cholera mam zle przeczucia, brzuch lekko ćmi, cycki odpuszczają
Jeśli dociągne do środy, to wtedy sikne;)
A mieszkam pod Wrockiem, we Wroc pracuje- okolice Grunwaldu. a Ty, gdzie najczesiej smigasz? -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Tak i to był pierwszy znak, choć wtedy myślałam że to po DuphastonieJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Nika a propo nibyciąży przypomniał mi się kawał. Cud bo ja nie znam żadnych dowcipów...
Rozmawiają dwie ameby,
Droczą się i wkurzają się nawzajem.
Pierwsza mówi: ej, przestań, bo cię kopne!
Druga: a niby czym?
Pierwsza: a nibynóżką!
Lena21, Lunaris, Flowwer, blue00, Maja84, Agniechaaaa, Aksamitna, Koteczka82, Amy333, pilik, Kaczorka, Emilkap11, Karma88, Czrna 81, KateHawke, Izolda90, pawojoszka, Kargo31, Bea25, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Nika a propo nibyciąży przypomniał mi się kawał. Cud bo ja nie znam żadnych dowcipów...
Rozmawiają dwie ameby,
Droczą się i wkurzają się nawzajem.
Pierwsza mówi: ej, przestań, bo cię kopne!
Druga: a niby czym?
Pierwsza: a nibynóżką!
Wiesz, że już na zawsze zostanie w mojej głowie z setkami kolegów? -
Kochane moje staralam sie nadrobic, ale nie wyrabiam. Utknelam na 119, a trzeba sie klasc spac. Jutro napisze co u gina, ale testowac nie bede. Brzuchol cos zaczyba bolec, tempka pewnie poleci.
Dmuchniecie jeszcze jutro? plisss:* -
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Kochane moje staralam sie nadrobic, ale nie wyrabiam. Utknelam na 119, a trzeba sie klasc spac. Jutro napisze co u gina, ale testowac nie bede. Brzuchol cos zaczyba bolec, tempka pewnie poleci.
Dmuchniecie jeszcze jutro? plisss:*
Ale ostatkiem sił dmuchnę jak ten wilk z bajki o trzech prosiaczkachAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff,w końcu was nadrobiłam. Amy mnie też teraz brzuch na wieczór zaczął ćmić,ale co tam,test zakupiony,teraz bardziej czulszy,zobaczymy czy cokolwiek pokaże.Pisałyście o bólach piersi,mnie one dopiero dziś konkretnie zaczęły boleć jak nigdy,zawsze to było na krótko po owu,do tego czasu czułam mrowienie w sutkach,swędzenie piersi ,no i dziś ich kłucie,zwłaszcza lewej.Jeśli jutro zobaczę biel no to trudno,trzeba będzie próbować dalej .
-
StaraczkaNika, Maja, Malka, Agulineczka, Lena polubiłam, za to że odpowiedziałyście
Maja nie ukrywam, że bardzo mi odpowiada Twoja wypowiedź bo ja mimo dupka ich nie czuję wcale i zastanawiam się czy to odrazu przekreśla wiadomo co.
Lena wiesz jaki masz prog ? Mnie mimo dupka 2*1 nie bolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 23:54
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Trochę was podczytuje ukradkiem. Pamiętam jak w pierwszym cyklu starań na przełomie maja/ czerwca czytałam jeden z wątków o testowaniu i bardzo zapadła mi w pamięć flowwer, byłam pełna podziwu jak wszystkim doradzała, jaka była ciepła, miła, cierpliwa. Teraz gdy znowu zaczęłam odwiedzać forum i dowiedziałam się, że wreszcie udało Ci się zajść w ciążę . Gratuluję Ci flowwer z całego serduszka, żadna z nas nie zasłużyła na ten stan tak jak ty. Życzę Ci spokojnej, nudnej ciąży. Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie do Ciebie dołączymy i spotkamy się na fioletowej ^^
Flowwer, Emilkap11, nowa na dzielni, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość