GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Mnie nie bolały wcale. Dzień po terminie @ zaczęły boleć i to dość mocno i tak 3 dni a potem znowu cisza. Dziś mnie dla odmiany boli tylko jedna - prawa pierś z boku od strony pachyJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lunaris wrote:To w macicy Ci siedzi nie w żołądku - i będzie Ci ten woreczek tak jeszcze przez 2 miesiące potrzebny
I niech się nigdzie nie rusza do końca lipaca !!Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Mnie piersi nie bolały, tylko sutki tak jakby szczypały/piekły szczególnie przy dotyku. Tak było przez około 2-3 tygodnie a później mnie zaczęły bolec całe piersi a sutki już odpuściły.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Mnie zawsze przed @ bolaly, w tym cyklu zaczely niemal po owulacji i bola caly czas (z boku)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie czytałam ze bolą z boku od pach na ciąże, mnie jak bola od strony wewnetrznej i zewnetrznej to wiem że na okres i czasami ból jest po owulacji czasami przed okresem, nie wiem od czego to zależy, próbuje jak co cykl nie kierować się piersiami, ale niestety są przeze mnie molestowane
-
-Monika- wrote:Noł łej
Z 14 listpada
panan12 wrote:4 dni przed owulacja miałam 77,41 estradiol. Pewnie estrofem by mi się przydał bo to przez letrozol tak jest
Galy mi wyszły dziewczyny mam wyniki progesteronu 17,20 ng naturalnie bez dupka lutki normalnie zaskakuje mnie mój organizm ostatnio wczoraj był wyrzut progesteronu to miałabym pewnie ponad 20. Czyli owulacja była a beta negatywna dziewczyny miały rację ale Paulinka najmadrzejszaFlowwer, Maja84, Yoselyn82, MamaFabianka, Meśka, Jedna_z_Wielu, Selina, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Tak to jest jak dwóch dorosłych uprawia kamasutrę a tak serio to może na lepszy poślzg i podrażnienia żel ?
Flo, uwielbiam Cię
Poślizg w sumie był, ale harce różne były, to faktycznie trop z kamasutrą niezłyFlowwer lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:bałam się, że to jakaś nadżerka czy coś...nie wiem, nie znam się, nigdy nie miałam.
Nie martw się może po prostu to było jakieś podrażnienie... -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:
StaraczkaNika, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Nika jesteś jedyna w swoim rodzaju
-
-Monika- wrote:Właśnie czytałam ze bolą z boku od pach na ciąże, mnie jak bola od strony wewnetrznej i zewnetrznej to wiem że na okres i czasami ból jest po owulacji czasami przed okresem, nie wiem od czego to zależy, próbuje jak co cykl nie kierować się piersiami, ale niestety są przeze mnie molestowane
W mojej poprzedniej ciąży bolalo mnie po bokach od pach ale też bolały mnie cały biust że się nie mogłam dotknąć.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Pamiętam ten post ale imię mi umknęło aś TY!!!!
Staraczka wszystko wychwyciMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nowa na dzielni wrote:Kate a u Ciebie tez poszło ostatecznie? Razem starstujemy z nowym cyklem?
-
Malka cieszę się że na usg wszystko jest dobrze
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Kochane moje przepraszam jak kogoś pomijam, ale nie nadąża z czytaniem, tyle piszecie postów że mam tyle stron do nadrobienia co wchodzę na forum. A potem nie pamiętam co komu miałam napisać.
Chyba muszę robić notatki co komu odpowiadać i potem pisać na forum.
Dokladnie o tym samym myslalam. Bo niestety wystarczy pojsc zrobic obiad i tyle jest zwrotow akcji, ze inaczej jezt ciezkoYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróżby andrzejkowe: obrączki Wróżb andrzejkowych z obrączkami jest kilka. Wkładamy obrączkę na sznureczku do szklanki,która jest do połowy pełna. Odliczamy, ile razy pierścionek uderzy o ścianki naczynia. Przestajemy, kiedy obrączka uspokoi się. Wynik to wiek, w którym urodzimy dziecko.Zawieszamy obrączkę na sznureczku, który potem trzymamy między kciukiem a palcem wskazującym lewej dłoni. Jeśli obrączka będzie się ruszać ruchem okrężnym – urodzisz córeczkę, jeśli wahadłowym – chłopca.
Sprawdzał ktoś?