GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem reset ja sie staram porzadnie w sumie dopiero od marca a mam juz 15 cykl starań i czuje sie powoli jak najstarsza starszyzna staraczek w plemieniu . Krótkie cykle sa dobijające.
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lunaris wrote:....to teraz uważaj bo będą bliźnięta!
To słodkie Ale będziecie co mieli dzieciom opowiadać jak dorosną
Teraz mnie strasz jest jedna fasolka!!! A to o cudzie to cała wieś będzie wiedziećLunaris, Bunia86, staraczka1111, Maja84, justyna14 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:KateHawke a nie chcesz mieć konsultacje z Immunolog Janosz w Provicie ? Ja u niej byłam i mnie bardzo dobrze podprowadziła i na mutacjach się zna dr Jur. u mnie trochę to olał ale jak dostał w rozpisce ( bo to w jednym systemie mają ) to już musiał. Ja będę u niej prowadzić ciążę. Bo jak co odrazu Bytom.
-
KateHawke bo misiaczek to inny stan umysłu zakończymy ten dzień już bez niej, nacieszmy się tym że najgorszy dzień tygodnia już za nami, coraz bliżej weekend, no i święta za pasem
Ja na poprawę humoru włączam sobie qczaja na YouTube albo instagramie on jest super
Ja uwielbiam góraliKateHawke lubi tę wiadomość
-
Kate a u Ciebie tez poszło ostatecznie? Razem starstujemy z nowym cyklem?2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
-Monika- wrote:Kurdę a ja się pośpieszyłam i kupiłam sobie symfolik Żałuuuuję.
P.s Ja mogę odwszawiać żłobkowiczów udzielę konsultacji wirtualnych- będziesz jeździć maluchom kamerką po głowach a ja Ci powiem czy to resztki kaszy czy gnidyBunia86, Maja84, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Następnym razem dawaj plany na forum - Olik Ci je zobaczy, Lamka ułoży dietę dzieciaczkom, ja zerknę na umowę. Taka kooperatywa staraczek
Flo - płaczę ze śmiechu nad teściową
Tak sobie dumam. Ten Twój argument jest dobry bo facet podpisywał umowę z właścicielem żłobka. I jest ujęte w umowie że to będzie żłobek. -
KateHawke wrote:Powiem Wam więcej. Skasowali mi posta za UWAGA używanie wulgaryzmów Skasowali za słowa które sama cenzurowałam *** żeby nikogo nie obrazić. No koń by się uśmiał. Misiaczku jesteś żałosna i to było moje ostatnie słowo do Ciebie. Lepiej już sobie daruj posty tutaj bo chyba polubię funkcję "zgłoś"
Ps. Jak chce to czytać potrafi wstecz.
No ja z kolei napisałam do cholery jasnej itp więc nie spodobało się łasce to!
Daj spokój z nią! Łaska dziecinna i żałosna!
Poleciała na skargę do admina..
Przedszkole normalnie!KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Uff zrobiłam sobie popcorn i nadrobiłam dzisiejszy dzień, ale usunięte posty mi umknęły, cóż tam takiego było hm???
Agniechaa cudny widok prosimy o masę wirusków podwójnych
Yosel chcemy więcej fotek!!! u nas zimno i pada brrr
Jedna z Wielu z tego co wiem, to liczy się ile stopni C masz powyżej swojej średniej tempki, ja też mam zwyczajowo nisko i nigdy nie miałam 37 C
Amy i Izape trwa dobra passa na wątku, więc czekamy na jutrzejsze testy! Nie ma wymówek
Frelcia tak jak dziewczyny pisały, nie ta to inna miejscówka dawaj pomysły będziemy wybieraćYoselyn82, Czrna 81, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nowa na dzielni wrote:No nie wiem reset ja sie staram porzadnie w sumie dopiero od marca a mam juz 15 cykl starań i czuje sie powoli jak najstarsza starszyzna staraczek w plemieniu . Krótkie cykle sa dobijające.
Wiesz, trawa zawsze jest bardziej zielona u sąsiada Ja przy cyklach 35 - 50 dni to nieraz modlę się o @...
Maja84 wrote:I to jest dobry plan Ja się trochę tych testów narobiłam
Jak Ci wyjdzie pozytywny to od tego czasu owu powinna być w ciągu 24h - 36h. Pik Lh jest przed samą owulacją, bo to wysokie stężenie powoduje że wydzielają się jakieś tam enzymy dzięki czemu pęka pęcherzyk. Także po pozytywnym teście będziesz miała jeszcze chwilę czasu żeby dopaść eMka, a próbować już możecie, w końcu plemniory sporo tam żyją w naszych kobiecych wnętrzach
Jak miałam na początku ładne cykle z owu i mierzyłam temp. i test mi wychodził pozytywny to najczęściej owu miałam następnego dnia.
Hmm, zaraz rano dzwonię przekładać wymazy! A co tam!
Lunaris wrote:Bo mam prawie 40 dychy na karku, z partnerem jedziemy na złotych strzałach i łatwiej jest utrafić w weekend z jak mam 10 do 14 dc na działanie niż jak dostaję owu z nienacka 9-10dc. Boje się że wtakim tempie AMH z 2 spadnie mi za rok do 0,2
Toż Ty w kwiecie wieku jesteś!;*Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ptysia wrote:Flower, gratulacje!! weszłam przed chwilą tylko po to żeby sprawdzić co z Twoją betą i nie mogła być piękniejsza! super, super!!!!! Aga Piękne zdjęcia maluszków, można na nie patrzeć godzinami:) przeczytałam też resztę i widzę, że nasz ulubiona koleżanka nie straciła nic a nic ze swojego cudownego charakteru;/
Dziewczyny robię właśnie zamówienie w aptece internetowej i mam pytanko... poratujcie:) pisałyście coś o Ovarinie czy coś w tym stylu, warto to zamówić? nie mam zespołu policystycznych jajników, ale myślę czy nie byłby lepszy taki środek niż zwykły kwas foliowy? może na śluz coś to pomoże? doradźcie coś
Mi ginka kiedyś poleciła miositogyn na regulację cykli i faktycznie zadziałało. Ma praktycznie ten sam skład co ovarin tylko w innych dawkach chyba. Ale jeśli chodzi o śluz nie czułam różnicy. Za to poprawił mi się po tym dong quai co kiedyś dziewczyny polecały.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja bym Frelcia podeszła ostrożnie bardzo w tej rozmowie, bo jak dla mnie to to głownie zależy od dobrej woli wynajmującego. Po ludzku mu wytłumacz ze nie wyszło i ze nie masz na to wpływu, tak chyba najłatwiej takie sprawy rozwiązać. Jak mu zaczniesz sądami i paragrafami sypać to sie zaprze
Karma88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
O ja cieszzzz pierdzielę 4 grudnia dopiero a tu już 120stron!!!
reset, Lunaris, Czrna 81, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja bym Frelcia podeszła ostrożnie bardzo w tej rozmowie, bo jak dla mnie to to głownie zależy od dobrej woli wynajmującego. Po ludzku mu wytłumacz ze nie wyszło i ze nie masz na to wpływu, tak chyba najłatwiej takie sprawy rozwiązać. Jak mu zaczniesz sądami i paragrafami sypać to sie zaprze
-
nowa na dzielni wrote:Ja bym Frelcia podeszła ostrożnie bardzo w tej rozmowie, bo jak dla mnie to to głownie zależy od dobrej woli wynajmującego. Po ludzku mu wytłumacz ze nie wyszło i ze nie masz na to wpływu, tak chyba najłatwiej takie sprawy rozwiązać. Jak mu zaczniesz sądami i paragrafami sypać to sie zaprze
Ale Frelcia pisała, że po dobroci on coś niechętnie chce umowę rozwiązywać... A dla niego to super opcja - ma najemcę, ma zysk i niech się najemca martwi, że mu biznes nie wyszedł. A jeszcze jak z niego cwany biznesmen to sam wie, że on teraz rozdaje karty, a nie Frelcia...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
bazylkove wrote:Uff zrobiłam sobie popcorn i nadrobiłam dzisiejszy dzień, ale usunięte posty mi umknęły, cóż tam takiego było hm???
Yosel chcemy więcej fotek!!! u nas zimno i pada brrr
Wyślę wyślę jeszcze fotkiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptysia wrote:Yoselyn wysłałam Ci na priv pytanie odnośnie migdałków:) Jak będziesz mieć chwilkę, to zerknij:)
OdpisaneMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Monia czemu? Jak chcesz spróbować to możesz zacząć -to jest suplement, bierze się cały cykl. Albo zacznij w kolejnym cyklu
P.s Ja mogę odwszawiać żłobkowiczów udzielę konsultacji wirtualnych- będziesz jeździć maluchom kamerką po głowach a ja Ci powiem czy to resztki kaszy czy gnidy
Frelcia, nowa na dzielni ma rację, nie drażnij faceta, sama napisałaś że jest przy kasie, a tacy ludzie potrafia urządzić człowieka.
Ale Ty łebska babka wiec sobie poradziszFrelcia lubi tę wiadomość
-
Na żywo mu pięknymi oczami smutnymi oczami shreka zarzuci i od razu zmięknie . Ale fakt ze warto sie oczytać we wszystkich ewentualnych kruczkach.2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań