GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze odnośnie Panan - weszłam z ciekawości w jej posty na fioletowej stronie i wszystkie to "ja, ja, ja". Ale serio, ani nikomu tam nie gratulowała, ani nie wchodziła w rozmowę, po prostu informowała co jej wychodzi na badaniach i "czy to normalne, ze w tym i w tym tygodniu nie ma tego i tego na usg". Taki typ
KateHawke, Yoselyn82, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochane staraczki !!!!!
z 2h temu moja droga i kochana TEŚCIOWA przyniosła mi do wypicia wodę z Lourdes bo ma uzdrowić moją płodnośc
Dobrze że mam wypracowaną powagę ale w środku mnie rozsadzało. Grzecznie wypiłam bo sobie myślę to dla fasolki.
Więc jak na Święta oświadczę że jestem w ciązy będzie to cud wody z Lourd
Raczej z błędu ją nie będę wyprowadzać !! a mój M do teraz się śmieje. Ech kochane teściowe ....
czyli jak nic zasługa teściowej hahah co Ty byś bez niej zrobiłainnamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Już to zrobiłam.
Następnym razem dawaj plany na forum - Olik Ci je zobaczy, Lamka ułoży dietę dzieciaczkom, ja zerknę na umowę. Taka kooperatywa staraczek
Flo - płaczę ze śmiechu nad teściowąFlowwer, Anna Stesia, Frelcia, Bunia86, Maja84, Bocianiątko, Kaczorka, olik321, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Uda się Wam wymiksować, ale zanim cokolwiek powiesz/ napiszesz wynajmującemu to trzy razy na chłodno rozważ każde słowo. Jeśli negocjowałaś umowę mailowo/ ze świadkami przypomnij sobie, czy gdzieś są zapewnienia co do celu na jaki lokal ma być wynajmowany.
Hmm, to albo przekładam wymazy na jutro albo na po nartach. Jeśli to będzie owu, to jakiś dziw nad dziwy - zawsze było po 20 dc! Ciekawe, co jutro temperatura powie...
Laski, chyba nie ma sensu dziś męczyć M. skoro wczoraj były? Choć ochotę mam wielką
Tu jest taki problem że wynajmujący pytał czy jestem pewna że ten lokal będzie dobry na Żłobek. I owszem. Ten lokal po przeróbkach remontowych jest dobry na żłobek ale stoi na działce która podlega pod teren wyłącznie mieszkaniowy. TEGO nam nie powiedział projektant który w takich sprawach powinien być zorientowany (na mój rozum. Bo ja na to nie wpadłam, że aż pod takim kątem trzeba sprawdzać )
Jakoś sobie poradzę. Nie zawracajcie sobie już głowy :* -
U mnie drugi cykl z Ovarinem -podkręcił mi wszystko totalnie (pozytywnie) i śluz i jajniki i objawy pseudociąży w drugiej fazie cyklu. Generalnie uważam że jest bardzo dobry nie podoba mi się tylko to że przyspieszył mi owulację. Ale po ziołach O.Sroki miałam to samo. Również nie mam PCOS, biorę z uwagi na bardzo fajny skład w jednym preparacie.
Flowwer, nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Kochane staraczki !!!!!
z 2h temu moja droga i kochana TEŚCIOWA przyniosła mi do wypicia wodę z Lourdes bo ma uzdrowić moją płodnośc
Dobrze że mam wypracowaną powagę ale w środku mnie rozsadzało. Grzecznie wypiłam bo sobie myślę to dla fasolki.
Więc jak na Święta oświadczę że jestem w ciązy będzie to cud wody z Lourd
Raczej z błędu ją nie będę wyprowadzać !! a mój M do teraz się śmieje. Ech kochane teściowe ....
To słodkie Ale będziecie co mieli dzieciom opowiadać jak dorosną -
Melevis wrote:Jeszcze odnośnie Panan - weszłam z ciekawości w jej posty na fioletowej stronie i wszystkie to "ja, ja, ja". Ale serio, ani nikomu tam nie gratulowała, ani nie wchodziła w rozmowę, po prostu informowała co jej wychodzi na badaniach i "czy to normalne, ze w tym i w tym tygodniu nie ma tego i tego na usg". Taki typ
A po co ona ma gratulować komuś? Przecież jej ciąża i ona sama są najważniejsze!!
Najlepiej napisać do admina że koleżanka ja urazila i żeby usunąć posta..
Śmiechu warte po prostu!
Widać ile koleżanka ma lat! Dziecinna da normalnie!innamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:U mnie drugi cykl z Ovarinem -podkręcił mi wszystko totalnie (pozytywnie) i śluz i jajniki i objawy pseudociąży w drugiej fazie cyklu. Generalnie uważam że jest bardzo dobry nie podoba mi się tylko to że przyspieszył mi owulację. Ale po ziołach O.Sroki miałam to samo. Również nie mam PCOS, biorę z uwagi na bardzo fajny skład w jednym preparacie.
Czemu wcześniejsza owu Ci się nie podoba? Na mój rozum wcześniej owu = wcześniej testowanie i więcej szans w ciągu roku (ale to mówię ja, człowiek z cyklami 40 dniowymi).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateHawke a nie chcesz mieć konsultacje z Immunolog Janosz w Provicie ? Ja u niej byłam i mnie bardzo dobrze podprowadziła i na mutacjach się zna dr Jur. u mnie trochę to olał ale jak dostał w rozpisce ( bo to w jednym systemie mają ) to już musiał. Ja będę u niej prowadzić ciążę. Bo jak co odrazu Bytom.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Powiem Wam więcej. Skasowali mi posta za UWAGA używanie wulgaryzmów Skasowali za słowa które sama cenzurowałam *** żeby nikogo nie obrazić. No koń by się uśmiał. Misiaczku jesteś żałosna i to było moje ostatnie słowo do Ciebie. Lepiej już sobie daruj posty tutaj bo chyba polubię funkcję "zgłoś"
Ps. Jak chce to czytać potrafi wstecz.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:U mnie drugi cykl z Ovarinem -podkręcił mi wszystko totalnie (pozytywnie) i śluz i jajniki i objawy pseudociąży w drugiej fazie cyklu. Generalnie uważam że jest bardzo dobry nie podoba mi się tylko to że przyspieszył mi owulację. Ale po ziołach O.Sroki miałam to samo. Również nie mam PCOS, biorę z uwagi na bardzo fajny skład w jednym preparacie.
-
Flowwer nie wiem jakie masz stosunki z teściową ale ja o ile zaraz po ślubie bym się uśmiechnęła i wypiła ta wodę tak teraz chyba bym ją za drzwi z tą woda wystawiła no ale u mnie jest inna sytuacja z moją teściowa nawet nie porusza tematu dziecka u nas
-
Flo, cudownie! Za każdym razem jak będzie Wam brakować pomocy do dzidzi a teściowa się będzie migać to powiesz jej "no sama we mnie mama tę wodę wcisnęła, trzeba było wcześniej pomyśleć o skutkach!"
Lunaris, KateHawke, Flowwer, Bunia86, staraczka1111, Maja84, Malgonia, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Następnym razem dawaj plany na forum - Olik Ci je zobaczy, Lamka ułoży dietę dzieciaczkom, ja zerknę na umowę. Taka kooperatywa staraczek
Flo - płaczę ze śmiechu nad teściową
To ja ubezpieczę!Flowwer, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Czemu wcześniejsza owu Ci się nie podoba? Na mój rozum wcześniej owu = wcześniej testowanie i więcej szans w ciągu roku (ale to mówię ja, człowiek z cyklami 40 dniowymi).
Frelcia spadłam z kanapy z tym siurkiem!Frelcia lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Aaa, to chyba oleję te wymazy i najwyżej zrobię je po powrocie z nart (o ile zdążę).
Teraz jeszcze wykminiłam, że mogę spróbować jutro dostać się na wymaz (dziś i tak odpuszczam ), więc popołudniu byłoby blisko 48 h po stosunku, a potem wieczorem mogę dopaść M.
I to jest dobry plan Ja się trochę tych testów narobiłam
Jak Ci wyjdzie pozytywny to od tego czasu owu powinna być w ciągu 24h - 36h. Pik Lh jest przed samą owulacją, bo to wysokie stężenie powoduje że wydzielają się jakieś tam enzymy dzięki czemu pęka pęcherzyk. Także po pozytywnym teście będziesz miała jeszcze chwilę czasu żeby dopaść eMka, a próbować już możecie, w końcu plemniory sporo tam żyją w naszych kobiecych wnętrzach
Jak miałam na początku ładne cykle z owu i mierzyłam temp. i test mi wychodził pozytywny to najczęściej owu miałam następnego dnia.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml