GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa cudne zające ale te dzieciaki szybko rosną!
Agulineczka, widziałam, ze Twoja beta ruszyła. Trzymam z całych sił kciuki, żeby teraz już wszystko szło idealnie!
Izape i Amy tesujcie w końcu bo my tu wszystkie oszalejemy czekając na te wasze kreseczki!
Bunia mam nadzieje, ze szybko wyjdziesz ze szpitala. Najgorsze takie oczekiwanie aż się to wszystko skończy. Ściskam!
Myślicie ze ktoś nasłał admina? Nie wiem co było w tych postach bo jak zajrzałam na forum to już były zablokowane, ale może oni maja jakiś system, który wychwytuje „niedozwolone” słowa i wtedy sprawdzają dany post.
innamorata88, Agniechaaaa, Bunia86, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Hope używa wulgaryzmów a Yos wprowadza niemiłą atmosferę
Ja myślę, że jak mamy ciało pedagogiczne na wątku to jakąś karę trzeba obmyślić -dla Misiaczka proponuję olewcze podejście do donosiciela :]Aksamitna, Lunaris, Rucola, PodwojnaMamaWdwupaku, Lena21, MamaFabianka, Amy333, Selina, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
...wybaczcie nie mogę się powstrzymać!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/664c52f9f9ca.jpginnamorata88, StaraczkaNika, Bocianiątko, Yoselyn82, Agniechaaaa, Flowwer, Luna1993, Jedna_z_Wielu, Emilkap11, Czrna 81, MamaFabianka, Karma88, Bea25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Hope używa wulgaryzmów a Yos wprowadza niemiłą atmosferę
Ja myślę, że jak mamy ciało pedagogiczne na wątku to jakąś karę trzeba obmyślić -dla Misiaczka proponuję olewcze podejście do donosiciela :]
myślę że kara idealna lepiej bym tego nie obmyśliła! -
Izape, Amy - sikacie jutro bez gadania!!
malka, na bank podkablowała gratuluję cudnego bąbelka czekamy na genetyczne!!malka, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Frelcia wrote:o matko dziękuję. Jutro szwagier zerknie na umowie. Na pewno jest zapis że jak najemca nie płaci przez okres 2 miesięcy to wynajmujący może wypowiedzieć umowę. Mam nadzieję że jakoś się z nim dogadamy...co go urządzi moja krzywda jeśli nie będę miała jak płacić. Jak się to otrze o sąd to już w ogóle.
To,że może wypowiedzieć to nic nie oznacza. Jak mu nie będziesz płacić to on nie musi wypowiedzieć umowy, tylko może Cię pozwać np. po roku, że mu nie płaciłaś i masz mu teraz zapłacić za cały rok plus odsetki. Ten zapis, o którym mówisz, to bardziej straszak na najemcę, żeby np. taki żłobek płacił, bo gdy nie będzie płacić to można mu powiedzieć adieu.
Właśnie dlatego, że znam nieco problemy prawne z takimi miejscami, z sanepidem itp. wypytywałam Cię na początku wątku, czy masz wszystko sprawdzone. I tak dobrze, że dowiedziałaś się teraz niż po zainwestowaniu grubej kasy - a i takie przypadki znam
A z tym, że nie będziesz miała jak płacić to też niestety jest złudne. Egzekucję można prowadzić z majątku własnego przedsiębiorcy (bo zakładam, że nie działasz jako spółka zoo czy komandytowa). Jest jeszcze kwestia tego, czy mąż podpisał zgodę na najem (jeśli Ty masz działalność samodzielnie itp.). Jest kupa punktów zaczepienia - nie straszę, ale radzę z dobrego serca wszystko posprawdzać, przemyśleć i przeanalizować wszystko kilka kroków do przodu (łącznie z ewentualnym sporem sądowym).
Podpowiem jeszcze jedno - jeden z klientów z takiej umowy "wymiksował się", gdy znalazł na swoje miejsce innego najemcę.
Nie martw się, szwagier pewnie znajdzie jakieś wyjście, poza tym wynajmujący też może okazać się ludzki i sensowny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 21:19
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Czemu nie mogę polubić tego obraźliwego posta, co został usunięty? Ostatnio wszystko co najfajniejsze muszę przegapić Ale podoba mi się idea obraźliwego posta jakkolwiek brzmiał!
P.S udało się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 21:15
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nusze Wam kolejny raz podziękować bez Was bym juz dawno zwarjowala i każda z tutekszych bywalczyń doczeka sie maluszka bo zadluguje ma to jak mało kto
Dziekuje Dziekuje!!!!
P.s zwarjowalam ze stroną 107Bocianiątko, Maja84, Luna1993, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agulineczka teraz doczytałem że beta ruszyła, oby teraz nabrała mocy prawnej u pięknie rosłaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyreset wrote:To,że może wypowiedzieć to nic nie oznacza. Jak mu nie będziesz płacić to on nie musi wypowiedzieć umowy, tylko może Cię pozwać np. po roku, że mu nie płaciłaś i masz mu teraz zapłacić za cały rok plus odsetki. Ten zapis, o którym mówisz, to bardziej straszak na najemcę, żeby np. taki żłobek płacił, bo gdy nie będzie płacić to można mu powiedzieć adieu.
Właśnie dlatego, że znam nieco problemy prawne z takimi miejscami, z sanepidem itp. wypytywałam Cię na początku wątku, czy masz wszystko sprawdzone. I tak dobrze, że dowiedziałaś się teraz niż po zainwestowaniu grubej kasy - a i takie przypadki znam -
reset wrote:Aż poszłam z kosza wyciągnąć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aecf0644a45e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65a062f30788.jpg
Na moje oko jeszcze ze 2 dni do pozytywu, czyli ze 2-3 dni do owu
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Czemu nie mogę polubić tego obraźliwego posta, co został usunięty? Ostatnio wszystko co najfajniejsze muszę przegapić Ale podoba mi się idea obraźliwego posta jakkolwiek brzmiał!
P.S udało się!
Musisz bywać tutaj 24h na dobęMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, aż mam ochotę wziąć pluszowego misiaczka i wyciągnąć mu watkę przez uszko (bo tylko watkę mają w środku takie misiaczki), że Cię tak można wkurzać na wakacjach! Teraz odetchnij i wyluzuj! Zasłużyłaś na sex on the beach dosłownie i w przenośni
Psst! Dotarło!Bajkaaa, Yoselyn82, Lunaris, Anna Stesia, innamorata88, Emilkap11, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja nusze Wam kolejny raz podziękować bez Was bym juz dawno zwarjowala i każda z tutekszych bywalczyń doczeka sie maluszka bo zadluguje ma to jak mało kto
Dziekuje Dziekuje!!!!
P.s zwarjowalam ze stroną 107
Ale nie tylko o weteranki tu chodzi ja życzę każdej z was spokojnej zdrowej ciąży i super jest oglądać wasze zdjęcia maluchów, waszych pozytywnych testów tak ciążowych jak i owulacyjnych
Jakoś tak mi miłej leci czas jak wiem że jest to miejsce w internecie gdzie czuje się jak z najlepszymi koleżankamiAnna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:hmmm to nie mam na ten moment pomysłu.. mam nadzieję że jakoś się to odkręci ...
Wyżej Ci jeszcze zedytowałam tą wiadomość. Będzie dobrze :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane moje przepraszam jak kogoś pomijam, ale nie nadąża z czytaniem, tyle piszecie postów że mam tyle stron do nadrobienia co wchodzę na forum. A potem nie pamiętam co komu miałam napisać.
Chyba muszę robić notatki co komu odpowiadać i potem pisać na forum.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Szalona dziewczyna jesteś! I kłaniam się koleżance w nieszczęściu - ja też niosę kaganiec oświaty i świecę różnym takim po gałach, a oni mi się odwdzięczają tym wzrokiem cielęcym, myśli poszukującym... Ciężki los sobie wybrałyśmy!
No wróciła "stara" dobra Nika ze swoimi rozwalającymi tekściorami Bo już myślałam, że się zepsuła, jak zaczęła jojczeć o nibyciążach.
Agniecha dzieciaczki cuuudowne. Niech rosną zdrowo
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Maja84 wrote:Na moje oko jeszcze ze 2 dni do pozytywu, czyli ze 2-3 dni do owu
Aaa, to chyba oleję te wymazy i najwyżej zrobię je po powrocie z nart (o ile zdążę).
Teraz jeszcze wykminiłam, że mogę spróbować jutro dostać się na wymaz (dziś i tak odpuszczam ), więc popołudniu byłoby blisko 48 h po stosunku, a potem wieczorem mogę dopaść M.olik321, Maja84, staraczka1111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.