GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zrobiłam dwa testy owulacyjne- jeden z allegro, drugi facelle. Na obu krajach testowa bledsza, rozumiem, że w ciągu doby owu nie będzie?
Ale żeby nie było tak prosto- miałam przed chwilą mega dużo śluzu, mega rozciągliwy (z 6 cm na bidę), ale w kolorze białym. Poprzednio miałam tak już po owulacji, wtedy wkręcalam sobie ciążę, teraz wkręcam wczesna owulację?!
No i ile przed wymazami na ureaplasme itp. nie należy współżyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 20:16
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymioty
Ale ten czas śmiga !!! już są takie duże a na prenatalnych wszystko będzie dobrze !!!!! Ja mogę się patrzeć i patrzeć na takie śłodkie fotki Po takiej walce masz podwójnie wynagrodzone.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy! jesteście niezastąpione..
Tłumaczę sobie, że coś dzieje się po coś. Może to będzie akurat czas dla kiełkującej fasolki i na spokojne szukanie nieruchomości, żeby za rok wystartować? a przy okazji czas na dodatkowe kursy i szkolenia.. jutro widzę się z właścicielem nieruchomości.. To będzie ciężka przeprawa.Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Dokop mu! Musisz zawalczyć o zadatek, czy co tam mu dałaś! Wiesz, dziecko kosztuje podobno I nie stresuj się - jak nie ten lokal, to jeszcze lepszy! Jak się nie będziesz mogła zdecydować który, to podeślij linki - my Ci tu wypiszemy wszystkie za i przeciw jako matki przyszlych pokoleń żłobkowiczów!
hahahahaha dziękuję aż się popłakałam ze wzruszenia. Na starość się robię taki płaczek ;( Facet jest bogaty, mam nadzieję że mimo wszystko się to kulturalnie rozejdzie.
Będę podrzucać linki jak coś znajdę! -
reset wrote:Dziewczyny, zrobiłam dwa testy owulacyjne- jeden z allegro, drugi facelle. Na obu krajach testowa bledsza, rozumiem, że w ciągu doby owu nie będzie?
Ale żeby nie było tak prosto- miałam przed chwilą mega dużo śluzu, mega rozciągliwy (z 6 cm na bidę), ale w kolorze białym. Poprzednio miałam tak już po owulacji, wtedy wkręcalam sobie ciążę, teraz wkręcam wczesna owulację?!
No i ile przed wymazami na ureaplasme itp. nie należy współżyć?
Wiem z doświadczenia, że jak jest ciągnący ale biały, to jeszcze nie to - musi być przezroczysty, a przynajmniej bardziej przezroczysty niż biały22.11.2017 -pierwsza biochem -
reset wrote:Dziewczyny, zrobiłam dwa testy owulacyjne- jeden z allegro, drugi facelle. Na obu krajach testowa bledsza, rozumiem, że w ciągu doby owu nie będzie?
A nie współżyje się min 3 dni, ale ja to wolę dłużej, a jak nie da rady, to robię po irygację z tantum rosa to i doba ujdzie Ale nie iryguj po owu, to może nie być fajne dla zarodkusia -
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale chcę pogratulowac pieknych wyników bet ♥️
Flower , Agulineczka Gratulacje z calego serca ♥️
Frelcia Przykro mi, że tak wyszło. Obys szybko znalazla nowe lokum
Wszystkim życzę miłego wieczoru i trzymam kciuki za testujace ♥️ Życzę Wam samych pozytywów i sle wiruskiLunaris lubi tę wiadomość
-
Nic mnie tak nie wqrwia jak to ze ktoś naslal admina na ten wątek. Się nie podoba to trza nie czytać.
Yoselyn82, Maja84, Amy333, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Kiyka zazdroszczę urządzania domu,
Agniecha maleństwa cudownie
Ale my tu lecimy ze stronami fiu fiu
to kto jutro testing? Izape, Amy? palec pod budkę kto jeszcze i za kogo kciuki trzymać?
ale miałam straszny powrót do domu z pracy..
na pasach pod praktycznie same koła wszedł mi jakiś młody chłopak po prostu wszedł nie patrząc czy wolne oczywiście nerwy max wszystko w aucie wylądowała na szybkie i się obyło bez tragedii
ale weszłam tylko do domu i poszłam spać brzuch mnie z nerwów rozbolał
nie rozumiem, jak można być tak nieodpowiedzialnym, po protsu sobie wejśc, dobrze, że wolno jechałam..Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Reset mnie testy ovu tylko zawsze wkurzaly, raz wychodziły rano a popołudniu nie, a potem na drugi dzień znowu wychodziło.. no chyba ze sikać nie umiem;p -
Agniecha pięknie maluchy, widać, ze dobrze im u Mamusi podwójne szczęście i podwójne wyzwania
Izape jak zatestujesz nawet o 4 rano to wstawiaj fotkę, wstaję średnio co 2h w nocy więc chętnie zobaczę te II kreseczkiIzape_91, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Nic mnie tak nie wqrwia jak to ze ktoś naslal admina na ten wątek. Się nie podoba to trza nie czytać.
Mieliśmy interwencję? Och! A ja coś przegapiłam takiego co wymagało takich środków? Napiszcie to jeszcze raz! Ja też chcę przeczytać! -
nick nieaktualnyreset wrote:Dziewczyny, zrobiłam dwa testy owulacyjne- jeden z allegro, drugi facelle. Na obu krajach testowa bledsza, rozumiem, że w ciągu doby owu nie będzie?
dlatego ja nie wierzę w testy owulacyjne.. masz możliwość podejść do gina na jakiś monitoring? ja np. podczas tej owulacji miałam ogromny problem ze śluzem, dlatego też wspomagałam się conceive.. Chociaż ja po mlecznym śluzie właśnie miałam ovu -
olik321 wrote:Kiyka zazdroszczę urządzania domu,
Agniecha maleństwa cudownie
Ale my tu lecimy ze stronami fiu fiu
to kto jutro testing? Izape, Amy? palec pod budkę kto jeszcze i za kogo kciuki trzymać?
ale miałam straszny powrót do domu z pracy..
na pasach pod praktycznie same koła wszedł mi jakiś młody chłopak po prostu wszedł nie patrząc czy wolne oczywiście nerwy max wszystko w aucie wylądowała na szybkie i się obyło bez tragedii
ale weszłam tylko do domu i poszłam spać brzuch mnie z nerwów rozbolał
nie rozumiem, jak można być tak nieodpowiedzialnym, po protsu sobie wejśc, dobrze, że wolno jechałam..
Dziękuję, śmieję się teraz do męża, że nic nas tak silnie nie złączy, jak kredyt na 20 lat
Oj ludzi nieuważnych nie brakuje, mnie krew zalewa, jak widzę matkę biegnąca z wózkiem(!!) na czerwonym, bo autobus jedzie... To dopiero skrajna nieodpowiedzialność, bo 10 minut czekania na następny to przecież tragedia!22.11.2017 -pierwsza biochem -
Cześć dziewczyny!
Nigdy się tu aktywnie nie udzielałam, ale regularnie przeglądałam wątek staraniowy podczas swoich dość dlugich starań. Teraz też z sentymentu zaglądam parę razy w miesiącu zobaczyć, przy której pojawiło się serduszko, kibicuję wam i trzymam kciuki!
A piszę, żeby wirtualnie uściskać i pogratulować Flowwer- jesteś bardzo dzielna i mądrą kobietą, teraz czas, żeby ci to los wynagrodził!
Powodzenia wszystkim!Czrna 81, Anna Stesia, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Nika, w jakiej niby-ciąży?! Beta prawie 1000 (teraz już na pewno z 1500), a tu niby-ciąża. Wsiądę zaraz z pociąg, pojadę do Ciebie i sprzedam Ci kopa. Potem w głównym wydaniu wiadomości będzie: "Ciężarna pobiła ciężarną, za to, że nie chciała uwierzyć w swoją ciążę".
Hahahaha będę oglądać wiadomości Ale słusznie nakop i w moim imieniu
Anna Stesia lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
StaraczkaNika wrote:Mieliśmy interwencję? Och! A ja coś przegapiłam takiego co wymagało takich środków? Napiszcie to jeszcze raz! Ja też chcę przeczytać!
A ja tak zalece koleżanką P i powiem wam o sobie że jutro mam wizytę ginekologa i okaże się czy znowu cykl bez owulacji czy może jednak święta będą pełne stresu o fasolkę -
nick nieaktualnyPare godzin mnie nie było i tu tyle stron. Czytam kibicuje i czasami cos napisze ale wszystkich dobrze nie kojarzę z każdego wpisu;) Jutro już 5 a z drugiej strony dopiero więc proszę Was zajmijcie mi myśl i waszymi testami Izape i Amy liczę na Was i kciuki trzymam
Amy333 lubi tę wiadomość