GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra. Teraz się liczy fasola. Moja i Waszą. Kto jutro testuje?
Pisałam że Was uwielbiam? Jak mi się uda zafasolic to zapraszam Was na babski comber:D ugotuje coś pysznego. Kocham gotować.
Monia jestem Paulina:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 22:08
Flowwer, Bocianiątko, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dobra. Teraz się liczy fasola. Moja i Waszą. Kto jutro testuje?
Pisałam że Was uwielbiam? Jak mi się uda zafasolic to zapraszam Was na babski comber:D ugotuje coś pysznego. Kocham gotować.
Monia jestem Paulina:D -
StaraczkaNika wrote:Flo, cudownie! Za każdym razem jak będzie Wam brakować pomocy do dzidzi a teściowa się będzie migać to powiesz jej "no sama we mnie mama tę wodę wcisnęła, trzeba było wcześniej pomyśleć o skutkach!"
Hahahahahahahaha no nie mogę, padłam!!! I nie mogę wstać hahahahahahahahahaFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeszcze jedno- przypomniałam sobie, że wczoraj widziałam w śluzie w ciągu dnia nitki krwi... Co to może być? Minęło, dziś ani śladu.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyreset wrote:Dziewczyny, jeszcze jedno- przypomniałam sobie, że wczoraj widziałam w śluzie w ciągu dnia nitki krwi... Co to może być? Minęło, dziś ani śladu.
Mogło cosoznaczać alenie musiało, ja obsatwiam serducha co dwa dni, chyba że nas najdzie ochota na więcej -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:U mnie nitki krwi przepowiadały okres
Mogło cosoznaczać alenie musiało, ja obsatwiam serducha co dwa dni, chyba że nas najdzie ochota na więcej
bałam się, że to jakaś nadżerka czy coś...nie wiem, nie znam się, nigdy nie miałam.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane moje zafasolkowane. Czy bolały Was piersi przed terminem @(prawidłowym czasie testu) ?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedźFlowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Flower, gratulacje!! weszłam przed chwilą tylko po to żeby sprawdzić co z Twoją betą i nie mogła być piękniejsza! super, super!!!!! Aga Piękne zdjęcia maluszków, można na nie patrzeć godzinami:) przeczytałam też resztę i widzę, że nasz ulubiona koleżanka nie straciła nic a nic ze swojego cudownego charakteru;/
Dziewczyny robię właśnie zamówienie w aptece internetowej i mam pytanko... poratujcie:) pisałyście coś o Ovarinie czy coś w tym stylu, warto to zamówić? nie mam zespołu policystycznych jajników, ale myślę czy nie byłby lepszy taki środek niż zwykły kwas foliowy? może na śluz coś to pomoże? doradźcie coś
Są pod różnymi nazwami handlowymi ale ja wolę brać wszystko osobno ( bo co do wszystkego to do nieczego ). Ja brałam Inofem i zawiera kw. foliowy.
a na śluź to żel i wiesiołek do ovu lub siemie lniane.
Cieszę się że te wszystkie bakterie masz za sobą i teraz może wreszcie ruszyć z miejsca. I unikaj wszystkich basenów itp..
olik321 wrote:Flo jak samopoczucie? zaczynasz wierzyc?
Ptysia, olik321 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
reset wrote:Dziewczyny, jeszcze jedno- przypomniałam sobie, że wczoraj widziałam w śluzie w ciągu dnia nitki krwi... Co to może być? Minęło, dziś ani śladu.
-
Frelcia wrote:Dobra. Teraz się liczy fasola. Moja i Waszą. Kto jutro testuje?
Monia jestem Paulina:D
Tylko musisz mieć obszerne WC !! bo kolejka będzie długa i kret się przyda hahahah
p.s ładne imię
Nika ja to kochanej teściowej przypomnę jak będę jeżdzić na wystawy będzie mieć wnuka od rana do wieczora w weekendy hihihi
I trzymam kciuki za jutrzejsze testowania !!!!!Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:O dziwo bardzo dobrze i tylko coś sedzi mi na żołądku ale woreczek mam cały czas przy sobie Teraz to mi się będzie odbijać wodą
Flowwer lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Dziewczyny, jeszcze jedno- przypomniałam sobie, że wczoraj widziałam w śluzie w ciągu dnia nitki krwi... Co to może być? Minęło, dziś ani śladu.
Tak to jest jak dwóch dorosłych uprawia kamasutrę a tak serio to może na lepszy poślzg i podrażnienia żel ?reset, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄