GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłone było, czas na słodkie?
Dziewczyny powiedzcie, że te święta będą cudowne dla nas wszystkich? a jak nie święta to nowy rok? Tak strasznie nie chcę laparoskopiiIzape_91, Karma88, olik321, Bocianiątko, Flowwer, lamka, KateHawke, Emiilka, ANkaG, pasiasta, innamorata88, Lunaris, Femine_ lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Izape - dobry wybór avatarka, piękny
ja z sentymentem wracam do naszej ślubnej sesji, uwielbiam te zdjęcia i wspominam bardzo miło. Czasami siadam i oglądam album a mąż dziwnie na mnie patrzy haha on raz zobaczył i potem już mu się nie chciało : P co za leń.lamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Lamka masz kawałek mojego ślicznego profila. i głowy mojego małża : P
Frelcia ja tak strasznie czekam na ciąże też z powodu takiego, że będę miała czas - albo nie będę miała czasu albo chęci albo będę większym leniem niż jestem, wyroki Boskie są nie do odgadnięcia - na szycie ! cały dzień przy maszynie z małym okruszkiem. Naprodukowałabym mu tyle ciuszków, że nie musiałabym ich prać nigdy haha : P
Dziewczyny czemu w dorosłym życiu jest tak mało czasu na pasję? tylko robota robota i problemy....
takie portasy i koszulkę uszyłam dla mojego słodkiego niegdyś bratanka Janka : )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/755ee5d59b40.jpg
a tu na moim modelu :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81dc0e8704ac.jpg
Ijeeeeee to masz już klientkę!!! zajebisteIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:Boże ja to taka panikara jestem.
Summer, Nika wy niedawno robilyscie ten test z testdna. Kurier kontaktował się z Wami wcześniej? Ja zamówiłam dostawę do miejsca pracy i wolałabym to sama odebraćKarolina90 lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, tylko mam problem bo same chłopaki u mnie, a ja chętnie bym jakieś suknieki poszyła !już miałam taką banię, że zaczęłam lalki szyć i teraz chyba tylko to bym mogła robić, ale nie mam czasu, bo muszę skończyć to co zaczęłam niestety.
Pamiętam że jak wpadłam w cug to potrafiłam wymyślać non stop coś noewgo i pomysły mi się nigdy nie kończyły, a teraz taka pustka w głowie i do maszyny się nie zbliżam ; /
Pan Czerwony kapturek haha : P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/410257820872.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 11:36
staraczka1111, blue00, Frelcia, lamka, Koteczka82, KateHawke, Emiilka, Yoselyn82, Maja84 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Frelcia wrote:
Frelcia bo zaraz takie ciacho będziesz musiała mi dostarczyć na biurko, smaka tylko robisz.
Też uwielbiam gotowac ale mięcha.. do ciast nie mam cierpliwości -
olik321 wrote:Frelcia bo zaraz takie ciacho będziesz musiała mi dostarczyć na biurko, smaka tylko robisz.
Też uwielbiam gotowac ale mięcha.. do ciast nie mam cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 11:38
Frelcia wszystkie Twoje jedzonka wyglądają przeeeeeepyyyyysznie! Załóż bloga, serio:) ja jestem raczej kiepska w kuchni, ale w bardzo niedalekiej przyszłości będę musiała szybko nauczyć się gotować, więc byłabym Twoją wierną fanką, pod warunkiem że poziom trudności jest przystępnystarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Izape_91, lamka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Yoselyn82 wrote:Jeszcze się głupio śmieje... To świadczy tylko o tobie
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:ja dzisiaj 3 syfony wymordowałam : P
pytanie z innej beczki: czy ktoś ma taką komodę ? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40374281/
Chcę ją jutro kupić! na gacie i majteczki, skarpetki i inne pierdółki. Ktoś ma i jest zadowolony? Bo badziewia nie chce kupować.
Ja mam taką czarną - super sprawa, dobra jakość. Ale przy składaniu przygotuj się na zwątpienie kilka razy - tych deseczek w środku jest milion i każda inna. Chyba żadnego mebla z Ikea nie składałam tak długo i tak bardzo z instrukcjąIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Jak Wy tak ślubnie zajechałyście to ja też! a co ! sesji co prawda nie miałam ale jakieś ładne ze ślubu też są
Izape_91, staraczka1111, Frelcia, olik321, lamka, Koteczka82, Amy333, KateHawke, Emiilka, ANkaG, Anna Stesia, Czrna 81, Lunaris, Maja84 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyDziewczyny znalazłam obłędną nieruchomość. Czynsz wyższy tysiak ale przeznaczenie na szkołe i nie trzeba remontu robić!
tylko pytanie czy mój Mężuś zgodzi się znowu zaczynać akcję z kolejną nieruchomością yhhh.justyna14, olik321, Bocianiątko, Koteczka82, pilik, lamka, reset, Emiilka, pawojoszka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Same utalentowane bestie na tym naszym wątku
Ja uwielbiam piec nawet kiedyś miałyśmy bloga, ale później praca w mojej firmie skutecznie zabierała mi czas, dopiero teraz znów cokolwiek robię, a tu się pochwale jakie torty robiłam :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9ac446919f9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/422a39a261ef.jpgstaraczka1111, Izape_91, Frelcia, Emilkap11, lamka, Jedna_z_Wielu, Amy333, pilik, KateHawke, Emiilka, MamaFabianka, ANkaG, Czrna 81, Lunaris, Maja84 lubią tę wiadomość
-
JuicyB wrote:Ja mam taką czarną - super sprawa, dobra jakość. Ale przy składaniu przygotuj się na zwątpienie kilka razy - tych deseczek w środku jest milion i każda inna. Chyba żadnego mebla z Ikea nie składałam tak długo i tak bardzo z instrukcją
no to już zdecydowałam. Czaję się na nią od roku, ale mąż jej nie chciał. Na szczęscie dojrzał do tej decyzji : P Czy wy sobie wyobrażacie że żyjemy od roku o jednej szafie dwudrzwiowej. Majtki i skarpetki trzymam na dolnej półce w pudełku papierowym po Mixie pasłęckim - to taki mix masła z margaryną jakby ktoś nie wiedział. Mąż ma w gacie w zwykłym tekturowym opakowaniu, nie firmowym haha : P Na szczęscie niedługo to się zmieni ! każde gacie będą miały swoje miejsce ! Mała rzecz a jak cieszy.Amy333 lubi tę wiadomość
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%