GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny cały czas próbuje was nadrobić i jestem 2 st za wami.
Lunaris bomba !!! Gtatulacje!!
Amy nie!!! Maja trzymam kciuki za wizytę!
Yosel córeczka na pewno jest już w drodzeLunaris, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Amy wykresy są zwodnicze. Ja parę miesięcy sprawdzałam i wykresy pięknie wyglądały. Nic tylko plusik ciążowy zaznaczyć na końcu i co? I dupa.
Nasze organizmy są okropne. Kijowy dzień dla Ciebie i nic nie poprawi humoru. Jedynie wirtualnie mozna przytulić mocno mocno mocno, żeby wycisnac na nowy cykl nowe piekne jajeczka!Amy333 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
agulineczka wrote:Front komody do tej pory jest niezarysowany (przy biegajacym niespełna dwulatku), a gora lekko mi się zarysowała, już nawet nie pamietam kiedy i o co, ale kupiłam na nią taką długą szybę ochronną (tez z ikea) i jest ok.
mi to nie ma kto biegać - taki tam czarny humor. Chybaże z mężem byśmy się ganiali : P tylko po jaką cholerę ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
agulineczka wrote:Maja kciuki za wizytę!
Nika czekamy na piękną betę.
To myślicie dziewczyny, że nie ma sensu robić bety w innym laboratorium? Ze mogą aż tak różnic się wyniki? Mam po drodze własnie to inne, nie byłam tam jeszcze (może jest taniej?), a poza tym tam gdzie zawsze jeżdze już mnie na tyle dobrze kojarzą, że same wpisują imie i nazwisko i nawet mój rocznik pamiątają. Niedługo nie będę musiała podawac im nr PESEL
Chyba spróbuję w nowym miejscu o ile się zdobędę na jeszcze jedne badanie. -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:hahahaha toś dowaliła żadna ze mnie włoska Mamma dobra my tu pitu pitu o jedzeniu a ja zaraz opędzluję całą lodówkę a mam ochotę na to czego tam nie ma, czyli śledzie.
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
A ja właśnie jadę do kliniki po receptę na zastrzyki z progesteronu.
KateHawke, Bocianiątko, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
agulineczka wrote:Madzialenka póki co beta urosła (badanie z wczoraj). Ja wciąż mam nadzieję i nie chcę zaczynać nowego cyklu
Ty juz na końcówce. Ja też byłam na styczniówkach 2018... niestety skończyło się jak się skończyło. Ale ten czas leci...
Kochana no widzisz nie dojarzałam tego postu.... więc wycofuje swoje słowa i trzymam mocno kciuki teraz za Was :* -
Flowwer wrote:A ja właśnie jadę do kliniki po receptę na zastrzyki z progesteronu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 11:10
-
nick nieaktualnyZgłaszam bo irytuje mnie już to stanie z boku! Dziewczyny Wasze negatywy jakoś mnie smucą i czuje u siebie też jakąś pustkę a jutro test zbiorowy bo dużo nas na jutro. Dotrzymam słowa bo jestem ciekawska jak się nie Udało to następny cykl będzie nasz bo święta to będzie chyba około owulacyjnie tylko ja jestem nie do życia jak się najem a tak jest zawsze w święta że wyglądam jakbym miała jeszcze przed nowym rokiem urodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 11:10
-
Laski tyle klikacie ze albo będę nadążać i wyrzucą mnie z roboty, albo będę nie nadążać
Zbadałam sobie dziś magnez i przy brania dwóch tabletek dwa razy dziennie mam na poziom 2,25 a normy 1,9-2,5 wow ile tego trzeba łykać
a łykam cytrynian magnezu
1 tabletka ma 100 mg magnezu -
Lunaris wrote:Frelcia dawaj do mnie! Ja się zajadam od kilku dni przepisem Winiary (śledź czerwona cebulka awokado majonez+ ogórek kiszony)
MAdzia8lenka- kciukamy za rozwiązanie w terminie już niebawem zwalniasz brzuszek - jeszcze 2 tygodnie?
Oj do 6 stycznia mam czas ale lekarz stwierdził,że do terminu nie dotrwam więc chciałabym na święta być z malutką w domku i spędzić je razem we czwórkęlamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Izape - proponuję Twoją śliczną buzię
Lamka masz kawałek mojego ślicznego profila. i głowy mojego małża : P
Frelcia ja tak strasznie czekam na ciąże też z powodu takiego, że będę miała czas - albo nie będę miała czasu albo chęci albo będę większym leniem niż jestem, wyroki Boskie są nie do odgadnięcia - na szycie ! cały dzień przy maszynie z małym okruszkiem. Naprodukowałabym mu tyle ciuszków, że nie musiałabym ich prać nigdy haha : P
Dziewczyny czemu w dorosłym życiu jest tak mało czasu na pasję? tylko robota robota i problemy....
takie portasy i koszulkę uszyłam dla mojego słodkiego niegdyś bratanka Janka : )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/755ee5d59b40.jpg
a tu na moim modelu :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81dc0e8704ac.jpg
blue00, Karma88, staraczka1111, Kaczorka, Frelcia, Lena21, Jedna_z_Wielu, Flowwer, lamka, Bunia86, Amy333, KateHawke, pilik, Emiilka, nowa na dzielni, MamaStasia, Czrna 81, pawojoszka, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82, Maja84 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%