GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Jestem tu Nowa choć nie Nowa w tematach ciąży. Otwórz nam już cudowną 4,5 letnia córeczkę. Mam już za sobą jedno poronienie samoistne w 5 tygodniu- przed urodzeniem córci.
Teraz z partnerem staramy się od sierpnia o następnego maluszka. I tutaj mam wiele wątpliwości. Hcg w tym cyklu dokaldniej 9dpo 1.12 wynosiło 30,20 powtórzone badanie 5.12 140,30 czy to dobry wynik nie za niski jak na 5 tydzień . Ostatnia miesiączka 6.11 . Do tego od dwóch dni tylko wieczorem mam jakieś dziwne plemienia,tzn brązowo różowy śluz na papierze tylko po sikaniu i przy podcianiu. 2 ostatnie dni to samo o tej samej godzinie później cisza. Czekam na wasze poradyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:56
Siwulec, Flowwer lubią tę wiadomość
PaniRzeska -
Bocianiątko wrote:to, że jest pik LH nie gwarantuje pęknięcia pęcherzyka... więc nie ma co się obraeżać na testy, raczej na pęcherzyk
Agulineczka tak bardzo mi przykro, do końca wierzyłam, że będzie dobrze Odpocznij ile potrzebujesz i wracaj do dalszej walki
Izape dzięki za kciuki! Oj tam nigdy, pogadamy po następnej owuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:59
-
Witaj Rzeska, a sprawdzałaś jaki masz progesteron?
Edit : według BBF jest prawidłowy przyrost :
"HCG podwaja się co 1 dni 19 godzin (43 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 65 mlU/ml (116.7%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo. "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:02
-
Flo - co z Tobą? Nie robisz dziś bety?
Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
no właśnie gdzie jesteś FLO ???
PS poproszę o dopisanie na 18.12Karma88, KateHawke, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Amy oby noc sylwestrowa była najszczęśliwszą w Twoim życiu
Izuś nie tak miało być!!! Tulę mocno!!!
Frelcia super! gratuluję dotacji!
Nikunia jest za wcześnie na moja ginka też mówiła że na tym etapie jeszcze wszystko się może zdarzyć, ale jak ma być dobrze to będzie. I tego się musimy trzymać, że będzie dobrze! Ja już przestałam wariować, odpuściłam trochę, bo dotarło do mnie, że to i tak nic nie da, a wcale nie pomaga ani Maluchowi ani mnie. Musimy wierzyć w nasze Dzieciątka!!!
Reset dziś bym powtórzyła owulaka ale po południu bo mi taka kreska jak Tobie wczoraj i dziś rano, wychodziła dzień przed pozytywem, a pozytyw był mocno bordowy i gruby (też robiłam facelle) W każdym razie eMka w obroty już powinnaś brać To równie dobrze też może być u Ciebie pozytyw. Działajcie!!!
FLOOOOOO ??? Beta zrobiona???
Agulineczka ......nie wiem co powiedzieć Przykro mi
Przepraszam które z Was pominęłam, ale tu taka produkcja tych stron, że nie byłam w stanie wyłapać wszystkiego :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:16
Izape_91, Frelcia, reset, Amy333 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agulineczka tak bardzo mi przykro... na pewno jest Ci bardzo cieżko. Odpocznij tyle czasu, ile potrzebujesz i zbierz siły do dalszej walki na pewno się wkrótce uda!
-
nick nieaktualnyAgulineczka bardzo mi przykro brak słów
PaniRzeska, Antonina witajcie
Frelcia nie nadazam za Twoimi avkami
Kurde skręca mi lewy jajnik, tak skubaniec boli że kuśtykam jak chodzę i nie wiem WTFWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:24
-
Agulineczka bardzo mi przykro..nie wiem co mogę więcej napisać
Flooo gdzie Ty jesteś?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Muszę teraz znaleźć lepszego lekarza, takiego do którego będę miec zaufanie w 100%. Druga strata to już raczej nie przypadek....
Trzymajcie się dziewczyny. Wszystkim zafasolkowanym życzę dużo wewnętrzengo spokoju, którego mi do tej pory było brak i tylko pozytywnych informacji.
Całej reszcie staraczek jak najszybszego zobaczenia II kresek.
Siwulec, Malgonia, Amy333, ANkaG lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Muszę teraz znaleźć lepszego lekarza, takiego do którego będę miec zaufanie w 100%. Druga strata to już raczej nie przypadek....
Trzymajcie się dziewczyny. Wszystkim zafasolkowanym życzę dużo wewnętrzengo spokoju, którego mi do tej pory było brak i tylko pozytywnych informacji.
Może pakiet na trombofilię? Zespół antyfosfolipidowy coś więcej pomoże w takim przypadku? Jeśli nie robiłaś do tej pory to warto...Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Muszę teraz znaleźć lepszego lekarza, takiego do którego będę miec zaufanie w 100%. Druga strata to już raczej nie przypadek....
Uciekam kobietki! Mam podgląd jajek i spotkanie z Elfami Św.Mikołaja (siostra cioteczna na wizycie!). Mam nadzieję że wieczorem uda mi się nadrobić wszystkie wpisy!Siwulec, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flooo gdzie Ty jesteś???Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnySelina coś mi się pieprzy ten ślubny avatar jakiś błąd wyskakuje nie wiem czemu.
Przepraszam, że tak z doskoku jestem ale bawię się w projektanta
w ogóle..dla bieliźnie miałam dzisiaj brązowo-różową plamkę. Mam nadzieję że to nie jakiś wcześniejszy okres -
Maja84 wrote:Reset dziś bym powtórzyła owulaka ale po południu bo mi taka kreska jak Tobie wczoraj i dziś rano, wychodziła dzień przed pozytywem, a pozytyw był mocno bordowy i gruby (też robiłam facelle) W każdym razie eMka w obroty już powinnaś brać To równie dobrze też może być u Ciebie pozytyw. Działajcie!!!
Będziemy działać Męża wprawiłam w dobry nastrój, dostał zgodę na zakup nowego laptopa, dostał prezent na mikołaja, kanapki do pracy... no w ogóle cud miód, więc mam nadzieję, że wieczorem się odpowiednio postara
Sobie zapodałam za to lek wykrztuśny, zobaczymy, czy pomoże na śluz
Flower - kurczę, odezwij się!
Bunia - wiesz już czy wypuszczą Cię dziś czy dopiero jutro coś będzie wiadomo?Karma88, olik321, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.