GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza wróciliście z Zakopca czy odpoczywacie jeszcze? mam nadzieję bez @!
Nika ja bym powiedziała że rzygam dalej niż widzę i robi mi się słabo więc nie jestem w stanie pracować -
nick nieaktualnyChyba jednak mam dzisiaj Mikołaja. Wysłałam na Barbórkę mojej Mamie balona z poczty balonowej. Firma poplątała coś z moim zamówieniem i zrekompensowała mi to tym, że balona mi wyśle za darmo hue hue
Po tych waszych postach o prolaktynie zaczęłam się zastanawiać nad neurologiem i badaniami w kierunku gruczolaka. Masakra. Ja już nie wiem co mogłoby być ze mną nie tak... -
Jak Ania radziła, zrobiłam test owulacyjny przed chwilą. Na zdjęciu porównanie z wczorajszym, wieczornym. Dzisiejszy u góry, wczorajszy u dołu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8870e9a462e3.jpg
Jak dla mnie to już nic z tego nie wiadomo;)
Żeby było śmieszniej- sluz dziś przezroczysty,wodnisty (?).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:10
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witam się z Wami w tę szarą, wietrzną środę - pogoda iście mikołajowa
Nika piękny pęcherzyk Wiadomo, że gin nie obieca, że będzie dobrze, ale my tak mocno tu trzymamy kciuki, że musi być!
Frelcia super, gratuluję
Izape wredna @ Zdążysz jeszcze zatestować w grudniu?
Koteczka tulę Może jednak dacie radę z mężem wyprodukować choć jedno serduszko w okolicach owu?
Mogę Was prosić o kciuki na dzisiaj o 15? Idę do nowego gina, już czwartego w przeciągu dwóch miesięcy i liczę, że w końcu mnie nie oleje. Mam taki niecny plan udawać, że staramy się już od początku roku Więc proszę o kciuki za nieolanie Bo mam serdecznie dosyć tekstów w stylu "przecież ma pani macicę i dwa jajniki, niech się pani cieszy!!" albo "po co pani te badania robi i czyta głupoty w internecie?!" A sam nic nie doradzi poza cierpliwością i zapomnieniem o staraniach Wściec się możnaMalgonia, Frelcia, KateHawke, Selina, pilik, Jeżowa, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Iza wróciliście z Zakopca czy odpoczywacie jeszcze? mam nadzieję bez @!
Nika ja bym powiedziała że rzygam dalej niż widzę i robi mi się słabo więc nie jestem w stanie pracować
@ mnie oszczędziła na dosłownie cały urlopik bo przyszła dopiero dziś rano na Mikołaja hooł hol!
Właśnie siedzę i czekam az mąż skończy szkolenie, już zdaliśmy pokoj wiec siedzę w recepcji do 14 30 i czytam kpc Haha bo sie nudzę !
Dzisiaj na szczescie mam Mikołaja w ikei i to mnie trochę ratuje. Bol mi trochę przeszedł, wiec jest znośnie. Mam nadzieje ze uda sie szybko wrócić do domku
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
reset wrote:Jak Ania radziła, zrobiłam test owulacyjny przed chwilą. Na zdjęciu porównanie z wczorajszym, wieczornym. Dzisiejszy u góry, wczorajszy u dołu.
Żeby było śmieszniej- sluz dziś przezroczysty,wodnisty (?).
Reset ja tez ich używałam + testy Vitam dla potwierdzenia. Jak dla mnie pozytyw był już wczoraj. Pik LH nadal się utrzymuje. Także serduszkujcie ile wlezie dzis jeszcze i jutro
lamka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
AlicjaJ wrote:Witam się z Wami w tę szarą, wietrzną środę - pogoda iście mikołajowa
Nika piękny pęcherzyk Wiadomo, że gin nie obieca, że będzie dobrze, ale my tak mocno tu trzymamy kciuki, że musi być!
Frelcia super, gratuluję
Koteczka tulę Może jednak dacie radę z mężem wyprodukować choć jedno serduszko w okolicach owu?
Mogę Was prosić o kciuki na dzisiaj o 15? Idę do nowego gina, już czwartego w przeciągu dwóch miesięcy i liczę, że w końcu mnie nie oleje. Mam taki niecny plan udawać, że staramy się już od początku roku Więc proszę o kciuki za nieolanie Bo mam serdecznie dosyć tekstów w stylu "przecież ma pani macicę i dwa jajniki, niech się pani cieszy!!" albo "po co pani te badania robi i czyta głupoty w internecie?!" A sam nic nie doradzi poza cierpliwością i zapomnieniem o staraniach Wściec się można
Flo krew upuszczona?
-
Nooooł Izaunia! Kup sobie coś pięknego w Ikei! Chociaż mieliście fajny czas we dwoje na wyjeździe Zazdroszczę! U nas to pewnie długo nie a potem wcale
Dają kawę chociaż w tej recepcji? -
reset wrote:Jak Ania radziła, zrobiłam test owulacyjny przed chwilą. Na zdjęciu porównanie z wczorajszym, wieczornym. Dzisiejszy u góry, wczorajszy u dołu.
Żeby było śmieszniej- sluz dziś przezroczysty,wodnisty (?).
Olik dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:18
-
AlicjaJ wrote:Witam się z Wami w tę szarą, wietrzną środę - pogoda iście mikołajowa
Frelcia super, gratuluję
Mogę Was prosić o kciuki na dzisiaj o 15? Idę do nowego gina, już czwartego w przeciągu dwóch miesięcy i liczę, że w końcu mnie nie oleje. Mam taki niecny plan udawać, że staramy się już od początku roku Więc proszę o kciuki za nieolanie Bo mam serdecznie dosyć tekstów w stylu "przecież ma pani macicę i dwa jajniki, niech się pani cieszy!!" albo "po co pani te badania robi i czyta głupoty w internecie?!" A sam nic nie doradzi poza cierpliwością i zapomnieniem o staraniach Wściec się można
Alicja nie wiem na razie nie mam @ więc nie wiem kiedy będę miała ovu i w sumie nie wiem czy w ogóle ją mam
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
AlicjaJ wrote:Ja niestety nie pomogę, przestałam ufać testom Facelle i wyrzuciłam wszystkie do kosza kiedy wyszła mi piękna, tłusta krecha, a pare godzin później dowiedziałam się, ze nie ma szans na owu bo pecherzyk przestał rosnąć Więc strzeliłem na nie focha
Olik dzięki
reset, moim zdaniem owu może być dzisiaj, wczoraj zaczął się pik i jeszcze dziś się utrzymuje, także dwa dni pozytywEmilkap11 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Nika relax:) foteczka cód miód:)
Frelcia,ale pieknie sie układa ze żłobkiem!
Blue,Agulineczka kciukasy dziewczyny:*
Izape,ten Mikolaj zdurnial chyba,zeby z takim prezentem przylazic. Na Gwiazdke albo Nowy rok na pewno sie poprawi:)
A tak z prywaty,to na ostat.wizycie gin wynalazł u mnie miesniaka 12mm. Mowi,ze to nic,ze martwic sie nalezy takimi od 30mm,bo moze dojsc do "zespolu podkradania". Slyszalyscie cos o tym? ja dopiero bede googlac.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:to, że jest pik LH nie gwarantuje pęknięcia pęcherzyka... więc nie ma co się obraeżać na testy, raczej na pęcherzyk
reset, moim zdaniem owu może być dzisiaj, wczoraj zaczął się pik i jeszcze dziś się utrzymuje, także dwa dni pozytyw
Działamy zatem dzisiaj także Jutro badania hormonalne, potem jeszcze w piątek idę do ginekologa i tak sobie myślę, czy w ciemno może mi coś przepisać na wszelki wypadek przed wyjazdem, skoro podczas pobierania wymazu inny lekarz widział, że coś jest nie tak i to podwyższone ph? Nigdy w życiu nie miałam żadnej infekcji pochwy, więc w ogóle nie wiem, z czym to się je.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunaris wrote:Nooooł Izaunia! Kup sobie coś pięknego w Ikei! Chociaż mieliście fajny czas we dwoje na wyjeździe Zazdroszczę! U nas to pewnie długo nie a potem wcale
Dają kawę chociaż w tej recepcji?
Mam kubek termiczny to sobie zrobiłam w pokoju i popijam: ) bo mnie małe ilości nie interesują, a tu dają takie malutkie espresso ze. Luk i go nie ma...potem moze jakiś obiad zamówię bo mąż ma na szkoleniu a ja głodować nie zamierzam ; p
No było fajnie tylko szkoda ze już koniec : ( a jutro do roboty brrrrr
Kupie sobie chyba choinkę i zdoby : ) bedzie choinka w kolorach czerwieni i złota bo wszystko co białe już mi sie znudziloLunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny