GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Agniechaaaa dobrnęłam na lipcu do postów z 19.00 dalej już nie mogę. Serdecznie współczuję! Dobrze że mamy tylko jednego misiaczka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 22:24
-
Szkoda że wszystkie na raz nie możemy zajść w ciążę i dobrze że jest ten różowy wątek ex-testerek. Nie trzeba będzie się stresować....a fiolet to mój ulubiony kolor... był.
innamorata88, Bea25, Czrna 81, Yoselyn82, Koteczka82, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Agniechaaa wy tam macie wiecej takich.... Trudny miesiac do prowadzenia, oj trudny.
Ogólnie to fajnie się wątek rozkręcał i dziewczyny naprawdę miłe - jeden wyjątek to ta dama z Danii, która nam mówiła ze idziemy na l4 bo jesteśmy leniwe, ale ja wszystkie ustawiły, a dzisiaj patrzę koleżanka P, to się wyłączyłam na pol dnia bo czylam co będzie... szkoda bo niszczą nam całkiem rozsądna i przyjazna grupę -
ANkaG wrote:Hmmm Nika ciekawe czemu tak? Może bez amoniaku ale naturalny odcień żeby siwe pokryć jak najlepiej
-
I jak przeleciałam listę to spora grupa dziewczyn nie wiem jak na innych miesiącach ale mamy duży przyrost a w radiu mówili dziś że najbardziej się Łódzkie obija. Chyba sobie podpatrze jakieś statystyki z ciekawości. JA kto się ma do lat poprzednich.
-
nick nieaktualnyNo właśnie o co chodzi z tymi wczesnymi owulacjami w tym miechu? Ja w swoją też nie dowierzam
Achia gratulacje wygranej!
Izape zazdro z powodu wyprawy do Ikei, ja na swoje wynajmowane mieszkanie nie mogę patrzeć, najchętniej bym gruntowny remont zrobiła...
Blue przykro mi ale gratuluję 1. dnia ciąży :-*
Napisałam do ALABu, że będę usatysfakcjonowana jeśli dołożą jeszcze darmowe bhcg w ramach rekompensaty.Bocianiątko, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Flowwer na moje testowanie to trochę jeszcze poczekasz hehe:) ja zrobię może w niedzielę ten progesteron i zobacz to będzie, ostatnio moja gin trochę mnie zirytowala bo pytałam o dupka po pozytywnym teście to powiedziała że nie bo dopytać będzie akcja serca to wtedy a kiedyś mówiła inaczej... Ehh ale czym ja się martwię jak do ciąży tyle czasu haha
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Agniechaaa aż takie problemy macie tam na czerwcu? Już raczej tam nie zaglądam, bo tylu wątków nie obskoczę, zwłaszcza że ten pochłania 3/4 mojego dnia na czerwcówkach pod tym względem mamy spokój, inna sprawa, że posypało się ostatnio kilka przykrych historii
-
Lunaris wrote:I jak przeleciałam listę to spora grupa dziewczyn nie wiem jak na innych miesiącach ale mamy duży przyrost a w radiu mówili dziś że najbardziej się Łódzkie obija. Chyba sobie podpatrze jakieś statystyki z ciekawości. JA kto się ma do lat poprzednich.
No co ja poradzę że nie mogę tych statystyk łódzkich trochę podnieść. Musicie poczekać chyba do kolejnego cyklu może bliźniaki się uda machnać to pójdą w góręCzrna 81 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Lunaris jesteś z łódzkiego?
Nika - nie mogę sobie wyobrazić jak wyglądasz, ale jakoś siwizna i kok do mnie nie przemawiają -
nick nieaktualny
-
A tak poważnie to chyba jednak @ nadchodzi bo boli mnie jajnik z lewej strony urwało mi lewą nogę a cycki zaraz mi eksploduja takie są napięte nie ma jak być kobietą. Oni odwalają przyjemną część pracy i wsio a ty się męcz co miesiąc. wrr... cholerne przeziębienie oplułam i okichałam telefon ech...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka los Łódzkiego w Twoich rękach a w zasadzie w Twojej macicy- zaskoczysz a potem rok po roku Ja ci nie pomogę -ja z Lubelszczyzny Lamciu.
Idę spać powolutku, jeszcze mam na dobry sen przystojnego Szkota (nowy odcinek Outlandera!), szkoda że nie włożył stroju mikołaja
Dobrej nocy kobietki! Jutro nowy dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 22:50
-
nick nieaktualny
-
Bea25 wrote:A słyszałaś o Prawie Przyciągania? Ono mówi że jakie myśli przyciagasz takie rzeczy się dzieją. Polecam książkę "Secret"
O książce nie słyszałam.
Czyli nie gadać głupot? ok, juz przestaje :*Bea25 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0