GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Stałyście się widać sektą w oczach niektórych a Agniechaaaaa jej przywódczynią
Wdech i wydech dziewczyny, choć wiem, że to trudne, też śledzę ten "przypadek".
Znów na innym wątku jak dziewczynie chciałam udowodnić kłamstwo, to zostałam zwymyślana przez niektóre tam, że wprowadzam niemiłą atmosferę i w ogóle i mój wywód udowadniający niestworzone historie wymyślane przez ową dziewczynę, de facto kulturalny, bez obraźliwych słów czy zwrotów, został skasowany
Miłego dnia
Ja Ci powiem tak że jak ktoś ucieka z danego wątku i idzie do innego żeby "zacząć od nowa" nikt go nie zna oprócz tam jednej tam czy dwóch osób to po co od razu robic reklamę jeżeli ktoś normalnie się zachowuje. Po co się wtracac i wkurzac ludzi i to na fioletowym wątku gdzie dzidziusie chcą spokoju. Tu się drzyjcie większości nie zaszkodzi -
nick nieaktualnyAve ja hihihi taki żarcik sytuacyjny jako przywódca sekty chce ogłosić ze ja juz skończyłam wszelkie dyskusje na temat wiadomo jaki z osoba wiadomo jaką szkoda mojej energii od dzis przyjmuje zasadę sarkazmu i milczenia w większości przypadków
Karolina90, Rucola, Bocianiątko, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Barbarka1984, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja co prawda pracuje po 6 godzin dziennie a i tak nie nadążam Was czytać, więc ogromny szacun dla pracujących 12 godzin i mających czas siać ferment na kilku wątkach. To naprawdę imponujące!!!! a z drugiej strony smutne, że cały wolny czas poświeca się na wirtualne próby zwrócenia na siebie uwagi... jest tu jakiś psycholog czy psychiatra?? To ma chyba swoją nazwę, wiec ja dalej Dziewczyny będę podtrzymować, ze zwracając uwagę uwagę na posty tej biednej dziewczyny, pogłębiamy jej chorobę.
Boćku czekan na teściora.
Nika super pęcherzyk ze strukturami
Wszystkim bez wyjątku życzę miłego dnia, ja dziś spróbuję dostać się na podgląd, bo nie bardzo czuję zeby coś rosło, ale sprawdzić trzeba Buziole
P.S. Choroby psychiczne bywają dziedziczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 07:01
Lunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaaa wrote:Ave ja hihihi taki żarcik sytuacyjny jako przywódca sekty chce ogłosić ze ja juz skończyłam wszelkie dyskusje na temat wiadomo jaki z osoba wiadomo jaką szkoda mojej energii od dzis przyjmuje zasadę sarkazmu i milczenia w większości przypadków
Nie masz racji i tyle. Nie lubisz osób, które mają inne zdanie. Jesteś nietolerancyjna. Wiesz mnie to Szczyka ale współczuję osobom w życiu osobistym.... Czyli jak ktoś nie jest za in vitro jest Twoim wrogiem i przestań mydlic mi oczy no leczenie się w klinice a procedura to jest zupełnie co innego... Tyle w temacie -
Rucola wrote:Dziewczyny, ja co prawda pracuje po 6 godzin dziennie a i tak nie nadążam Was czytać, więc ogromny szacun dla pracujących 12 godzin i mających czas siać ferment na kilku wątkach. To naprawdę imponujące!!!! a z drugiej strony smutne, że cały wolny czas poświeca się na wirtualne próby zwrócenia na siebie uwagi... jest tu jakiś psycholog czy psychiatra?? To ma chyba swoją nazwę, wiec ja dalej Dziewczyny będę podtrzymować, ze zwracając uwagę uwagę na posty tej biednej dziewczyny, pogłębiamy jej chorobę.
Boćku czekan na teściora.
Nika super pęcherzyk ze strukturami
Wszystkim bez wyjątku życzę miłego dnia, ja dziś spróbuję dostać się na podgląd, bo nie bardzo czuję zeby coś rosło, ale sprawdzić trzeba Buziole
Sama jesteś biedna dziewczyna -
nick nieaktualnypanan12 wrote:Nie masz racjiede sie skarżyć w piekle i tyle. Nie lubisz osób, które mają inne zdanie. Jesteś nietolerancyjna. Wiesz mnie to Szczyka ale współczuję osobom w życiu osobistym.... Czyli jak ktoś nie jest za in vitro jest Twoim wrogiem i przestań mydlic mi oczy no leczenie się w klinice a procedura to jest zupełnie co innego... Tyle w temacie
Bede sie smarzyc w piekle wraz z innym i dobrze mi z tym i dam Ci satysfakcję i moze sie uspokoisz i powiem Ci cos o co Chcesz cały czas usłyszeć
MASZ RACJE jestem złą kobietą, zabijającą zarodki i wstyd mi, ze musisz wogole tracić czas na takiego kryminalistę jak ja
Bez odbioru!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 07:04
Karolina90, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
Ja pier człowiek sobie rano chce poczytać co tu nowego i znowu ona. I kurwa odechciewa się wszystkiego. Weź se dziewczyno odpuść bo już rzygać mi się chce jak tylko widzę twój awatar. Aha i ja też pracuje po 12 godzin dziennie i tez mam obowiązki w domu mało tego jeszcze mam 3 letniego synka i daje rade wszystko pogodzić wystarczy chcieć więc skończ te twoje gównoburze bo chyba sama nie wiesz co chcesz osiągnąćFabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Ja panam olewam.. I do rze mi idzie to:l) Dziewczyny nie dostalam odpowiedzi czy moge podac tu moje wyniki ale dam najwyższej zignorujecie. Wiem ze t natlok i gina rozne wiadomosci.
A wiec:
FT3 5,29 pmol/l 3,1 6,8
Prolaktyna 404,4 mlU/l 102 496
[K99] Estradiol 36,79 pg/ml faza folikularna : 12,4 - 233 faza owulacyjna : 41 - 398 faza lutealna : 22,3 - 341 postmenopauza : <5,0 - 138 1 .trymestr: 154 - 3243 2. trymestr: 1561 - 21280 3. trymestr: 8525 - 30000
[L67] LH 7,95 mIU/ml Faza folikularna: 2,4 12,6 Faza owulacyjna: 14,0 95,6 Faza lutealna: 1,0 11,4 Postmenapauza: 7,7 58,5
Progesteron 0,18 ng/ml faza folikularna 0,057 0,893 faza owulacyjna 0,121 12,0 faza lutealna 1,83 - 23,9 postmenopauza <0,05 0,126 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 44,3 II trymestr ciąży 25,4 83,3 III trymestr ciąży 58,7 214
Fibrynogen 2,49
Homecesteina 5,2
Prosze kuknijcie. Badania 3 dc. Jutra ide do gina pierwszy raz do faceta i sie nartwie.
Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Ponieważ popieram ruch "olać misiaczka", pozwolę sobie nie poruszać tego tematu.
Czy ktoś może widział kiedyś coś takiego, jak to co się dzieje u mnie na wykresie?
Bociuś jak tam sikaniec?
Motylek FSH też robiłaś?
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 07:11
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Aha ft3 do ft4 wyszlo 70% i 50. Bede dozgonnie wdzieczna i w ramach mej wdzięczności zqpraszam do krak. Noclek i sniadanko;)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
Motylek85 wrote:Ja panam olewam.. I do rze mi idzie to:l) Dziewczyny nie dostalam odpowiedzi czy moge podac tu moje wyniki ale dam najwyższej zignorujecie. Wiem ze t natlok i gina rozne wiadomosci.
A wiec:
FT3 5,29 pmol/l 3,1 6,8
Prolaktyna 404,4 mlU/l 102 496
[K99] Estradiol 36,79 pg/ml faza folikularna : 12,4 - 233 faza owulacyjna : 41 - 398 faza lutealna : 22,3 - 341 postmenopauza : <5,0 - 138 1 .trymestr: 154 - 3243 2. trymestr: 1561 - 21280 3. trymestr: 8525 - 30000
[L67] LH 7,95 mIU/ml Faza folikularna: 2,4 12,6 Faza owulacyjna: 14,0 95,6 Faza lutealna: 1,0 11,4 Postmenapauza: 7,7 58,5
Progesteron 0,18 ng/ml faza folikularna 0,057 0,893 faza owulacyjna 0,121 12,0 faza lutealna 1,83 - 23,9 postmenopauza <0,05 0,126 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 44,3 II trymestr ciąży 25,4 83,3 III trymestr ciąży 58,7 214
Fibrynogen 2,49
Homecesteina 5,2
Prosze kuknijcie. Badania 3 dc. Jutra ide do gina pierwszy raz do faceta i sie nartwie.
To od krzepliwości i homocysteinę masz niskie i super - raczej nie ma powodów pojrzewać mjtacji
A FSH badałaś? Bo nie widzę? -
Chyba wlasnie zapomnialam. Prolaktyna to od nerwów? Ja wszystko w sobie nprzezywam moze to dla tego. Jutro zrobię . To acardu na wszelki wypadek nie brac?
Jak sie nika czujesz. Nie myslalas o olaniu tej bety chic na chwilę? To duze nerwy a to nie pomaga. Dziękuję za odpowiedz bardzo! Kochana jesteś!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Z ta prolaktyna moze byc dobry trop bo mnie piersi ciagle bola..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Jak tu burzowo z rana!
Motylek, moim zdaniem prolaktyna trochę duża, ale to może jeszcze ktoś Ci odpowie, bo ja jakoś wybitna w interpretacji nie jestem
Mam pytanie. Dzis zapełniam koszyk w aptece internetowej, jakieś inofoliki, wit D, wiesiołek. No i tu pojawia się pytanie: ashwagandha, słyszała któraś? ktoś brał? Mi to polecił neurolog, po wysluchaniu mojej historii starań, ginekolog przyznał otwarcie, że nie słyszał. Neuro mówił, że to obniży poziom kortyzolu i będzie mniej stresów i raczej przyniesie dobre niż złe. jak czytam na stronie firmy swanson, to jest, że reguluje tez pracę tarczycy. Ktoś może powiedzieć coś na ten temat? :-**starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Nie nic nie wyplywa. To chyba ten cangus sie berze na to ale podobno to rozwala wszystko i lepiej wut b miksa brac? Przepraszam ze o sobie ale nadrobięCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat