GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:A ja słyszałam że przy 17mm też się robi? Kurczę. Nie wiem czy się tyle uda
Nie umiałam trafić na fajny avek:p
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dziewczyny od wczoraj jajo mi urosło o 3mm i mam 15mm! Jutro o 9.30 mam wizytę i znowu usg! proszę jutro o wielkie kciuki, żeby był na tyle duży pęcherzyk żebym dostała zastrzyk
Brawo a nie mówiłam !!! Przy 18mm można podać ovitrelle ale za pewne każe Ci go podać w niedziele wieczorem samej. Ostatnio podawałam go na parkingu bo dokładnie o 20.50 musiał być podany.
Na razie wstrzymaj sie z i dopiero po dobie od podania zastrzyku ruszajcie do boju.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Brawo a nie mówiłam !!! Przy 18mm można podać ovitrelle ale za pewne każe Ci go podać w niedziele wieczorem samej. Ostatnio podawałam go na parkingu bo dokładnie o 20.50 musiał być podany.
Na razie wstrzymaj sie z i dopiero po dobie od podania zastrzyku ruszajcie do boju. -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Brawo a nie mówiłam !!! Przy 18mm można podać ovitrelle ale za pewne każe Ci go podać w niedziele wieczorem samej. Ostatnio podawałam go na parkingu bo dokładnie o 20.50 musiał być podany.
Na razie wstrzymaj sie z i dopiero po dobie od podania zastrzyku ruszajcie do boju. -
Selina wrote:Nam gin kazała dzień przed zastrzykiem i dzień po zastrzyku w sumie patrząc na wykres, który kiedyś wstawialas, to statystycznie więcej ciąż jest z przed owulacją
Dużo zależy też od wielkości pęcherzyka bo pęknięcie może nastąpić wcześniej przez własny pik lh ale to przy takich 24mm
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJeśli nam się nie uda z dzidziusiem do stycznia to będę miała w lutym zabieg laparoskopii.. W środę mamy się znowu pokazać. Jeszcze za mały pęcherzyk. Mańka nie widzi potrzeby do zastrzyku bo wcześniej mi ładnie same pekaly i było ciałko. No nic. Dowiem się w środę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ostatnią @ miałam 2 listopada. Cykle mam 29-30 dniowe.
21 dnia cyklu miałam zabarwiony śluz na różowo i występowały w nim niteczki krwi. Trwało to niecały dzień.
Czy to mogło być plamienie implantacyjne?
Czy któraś z Was miała takie plamienie?
Kolejną @ powinnam mieć 1grudnia
Mam jednak nadzieję,że jej nie będzie - byłby to najlepszy prezent świąteczny -
Frelcia wrote:A ile ma mieć mm? Bo mi nigdy nie mówił że jest źle. Ile taki pęcherzyk na dzień rośnie? Max?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
myssss wrote:Witam się w nowym cyklu Nam się chyba nigdy nie uda... Ale zapiszcie mnie proszę na 24.12.
Uda się Mamy dzieciaki w tym samym wieku i może teraz z drugim też tak będzie
U nas rok starań o 2. bobo. Bardzo chciałam aby była mała różnica między dziećmi, a teraz to już sama nie wiem czego chce...taka rozdarta jestem. Chyba zdam się na los -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Nie chcę wiele na święta,
Jest tylko jedna rzecz której potrzebuję
Nie przejmuję się prezentami
Pod choinką
Chcę Cię po prostu dla siebie
Bardziej niż możesz sobie wyobrazić
Spełnij moje marzenie
Wszystkim czego chcę na święta jesteś Ty.
Nie chcę wiele na święta,
Jest tylko jedna rzecz której potrzebuję
Nie przejmuję się o prezentami
Pod choinką
Nie potrzebuję skarpetek
powieszonych nad kominkiem
Święty Mikołaj nie uczyni mnie szczęśliwą
z zabawkami w świąteczny dzień.
Chcę Cię po prostu dla siebie
bardziej niż możesz sobie wyobrazić
Spełnij moje marzenie,
All I want for Christmas is you, baby
Boję się, że będę słabo ogarniać bo grudzień mam w pracy mega zawalony, więc wybaczcie jeżeli wpisy będą z mini opóźnieniem Będę się starać! Prośba - jeżeli ktoś chce się wpisać udostępnijcie proszę ten ten pierwszy post, żebym nikogo nie przegapiła .
Grudniowe testowanie będzie pełne cudów! Tradycyjnie przy każdym cudzie
1. Luna1993, Kasiak621, Whoosie
2. Koteczkowa, pigula_91
3. Atomowka, KateHawke
4. kika77
5. olik321
6. Zaeemm, Amy333, nowa na dzielni, Meśka, Flowwer
7.
8. e_mii
9. Madame_butterly, Jedna_z_wielu, MamaFabianka
10. Koteczka82, pasiasta
11. Frelcia
12. Malinka7
13. Pysia13
14. Mikoshi
15.
16. Bocianiątko, sarnia
17. bazylkove
18.
19.
20. Bajkaaa, *KasiaS*
21.
22.
23. Julia24, Kargo31
24. lamka, gabi90, Lunaris
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31. resetKateHawke lubi tę wiadomość
-
matkapatka wrote:Uda się Mamy dzieciaki w tym samym wieku i może teraz z drugim też tak będzie
U nas rok starań o 2. bobo. Bardzo chciałam aby była mała różnica między dziećmi, a teraz to już sama nie wiem czego chce...taka rozdarta jestem. Chyba zdam się na los
Też chcialam mala roznice wieku Najgorzej, ze siedze w domu na wychowawczym, bo liczylam ze sie uda i mlody nie bedzie musial chodzic do zlobka. Teraz nie wiem co robic, siedziec dalej czy wrocic do pracy. Nic sobie nie mozna zaplanowac -
nick nieaktualnymyssss wrote:Też chcialam mala roznice wieku Najgorzej, ze siedze w domu na wychowawczym, bo liczylam ze sie uda i mlody nie bedzie musial chodzic do zlobka. Teraz nie wiem co robic, siedziec dalej czy wrocic do pracy. Nic sobie nie mozna zaplanowac
Ja też chciałam różniece max 5 lat, teraz syn w czerwcu skończy 7 lat życie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny