GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
myssss wrote:Też chcialam mala roznice wieku Najgorzej, ze siedze w domu na wychowawczym, bo liczylam ze sie uda i mlody nie bedzie musial chodzic do zlobka. Teraz nie wiem co robic, siedziec dalej czy wrocic do pracy. Nic sobie nie mozna zaplanowac
Ja niestety bez pracy (straciłam ją w trakcie ciąży) i właśnie nie wiem czy szukać czegoś czy dać sobie czas i jeszcze się starać.
Frelcia jeśli żłobek będzie z elementami Montessori, zdrowym jedzeniem najlepiej eko, dużą ilością czasu na dworze i wychowywanie zgodnie z RB przeprowadzam się i zapisuje dziecko do Ciebie -
nick nieaktualnymatkapatka wrote:Ja niestety bez pracy (straciłam ją w trakcie ciąży) i właśnie nie wiem czy szukać czegoś czy dać sobie czas i jeszcze się starać.
Frelcia jeśli żłobek będzie z elementami Montessori, zdrowym jedzeniem najlepiej eko, dużą ilością czasu na dworze i wychowywanie zgodnie z RB przeprowadzam się i zapisuje dziecko do Ciebie
Mój Żłobek ma swój duży ogród za budynkiem. Ogrodzony tujami:) RB znam z teorii. Nie wszystko popieram ale to wybór rodzica. Jedzenie Eko jak najbardziej. Są diety dostosowane do dziecka i konsultacja dietetyczna :p
Robie Żłobek nie tak aby dogodzic każdemu rodzicowi. Robię taki żłobek do którego sama poslalabym dziecko
Ps oglądaliście kiedyś dokument o żłobkach i przedszkolach na Tajwanie? Horror...Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Montessori The best! Chociaż Żłobek moim zdaniem to tak wczesny etap, że tylko elementy można wprowadzić. Potem fajnie posłać dziecko do szkoły demokratycznej:p mój Mąż już kręci na to głowa, bo ceni wychowanie w stylu japonskim-twarda ręka. Głupota....
Mój Żłobek ma swój duży ogród za budynkiem. Ogrodzony tujami:) RB znam z teorii. Nie wszystko popieram ale to wybór rodzica. Jedzenie Eko jak najbardziej. Są diety dostosowane do dziecka i konsultacja dietetyczna :p
Robie Żłobek nie tak aby dogodzic każdemu rodzicowi. Robię taki żłobek do którego sama poslalabym dziecko
Ps oglądaliście kiedyś dokument o żłobkach i przedszkolach na Tajwanie? Horror...
Tak Montessori to tylko elementy na tym etapie Ogród to bosko Właśnie opisalam swój żłobek idealny ale to musiałabym go sama stworzyć hmm może to jest jakaś myśl
W moim mieście jest szkoła MM, demokratyczna i możmożliwość Ed, o której intensywnie myślę. Czas pokaże jak to będzie:) -
nick nieaktualnyPięknie się listopad zazielenił ☺,niech i grudzień będzie pełen prezentów dla Was,pod postacią pięknych dwóch kresek na teście ❤❤❤.Życze wam tego z całego serca....Jeżeli można proszę o wpisanie na testowanie na Wigilię.Będzie to moje ostatnie testowanie ...
-
nick nieaktualny
-
Femine_ wrote:Dziewczyny, od dwóch dni męczę się z katarem i osłabieniem Może mieć to wpływ na ewentualną implantację?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nadzieja dlaczego nie prowadzisz wykresu ?
Od czasu do czasu chce wejść i zobaczyć co u Ciebie.
Czarna to szykujemy się na magiczny grudzień dla weteranek !!
Kurcze co dopiero na tym wątku byłam ... za długo tutaj jestemCzrna 81 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nadzieja, dlaczego ostatnie?
Wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie, ciesze się że się odezwałaś -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Nadzieja dlaczego nie prowadzisz wykresu ?
Od czasu do czasu chce wejść i zobaczyć co u Ciebie.
Czarna to szykujemy się na magiczny grudzień dla weteranek !!
Kurcze co dopiero na tym wątku byłam ... za długo tutaj jestem -
nick nieaktualnymatkapatka wrote:Ja niestety bez pracy (straciłam ją w trakcie ciąży) i właśnie nie wiem czy szukać czegoś czy dać sobie czas i jeszcze się starać.
Frelcia jeśli żłobek będzie z elementami Montessori, zdrowym jedzeniem najlepiej eko, dużą ilością czasu na dworze i wychowywanie zgodnie z RB przeprowadzam się i zapisuje dziecko do Ciebie -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Nawet pomoże, ja bym się cieszyła tylko nie brać ibuprofemu.
Poważnie?! Nie miałam pojęcia. Tak, słyszałam wcześniej o ibuprofemie, żeby się wystrzegać. W ogóle teraz niczym się nie leczę, żeby sobie niepotrzebnie nie zaszkodzić Muszę przetrwać z naturalnymi lekarstwami
Atomowka wrote:Podobno osłabienie występuje właśnie przy implantacji :-)także oby oby
Tylko ta temperatura - niebotyczna Poczekam cierpliwie .. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:nadzieja, dlaczego ostatnie?
Wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie, ciesze się że się odezwałaśsummer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Sory ze sie nie odzywam ale jestem w trakcie przeprowadzki . Masakra, katorga!
Hej Czarna! Nikogo nie pominęłam z wpisywaniem w terminy?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań