X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Jakieś zdjęcia ze żłobka? Robisz już zapisy?
    Jeszcze nie. Od stycznia :). Ale mam już logo :p i kończy się robić strona www.

Jedna_z_Wielu, KateHawke, Karma88, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• matkapatka Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myssss wrote:
    Też chcialam mala roznice wieku :( Najgorzej, ze siedze w domu na wychowawczym, bo liczylam ze sie uda i mlody nie bedzie musial chodzic do zlobka. Teraz nie wiem co robic, siedziec dalej czy wrocic do pracy. Nic sobie nie mozna zaplanowac :(

Ja niestety bez pracy (straciłam ją w trakcie ciąży) i właśnie nie wiem czy szukać czegoś czy dać sobie czas i jeszcze się starać.

Frelcia jeśli żłobek będzie z elementami Montessori, zdrowym jedzeniem najlepiej eko, dużą ilością czasu na dworze i wychowywanie zgodnie z RB przeprowadzam się i zapisuje dziecko do Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matkapatka wrote:
    Ja niestety bez pracy (straciłam ją w trakcie ciąży) i właśnie nie wiem czy szukać czegoś czy dać sobie czas i jeszcze się starać.

Frelcia jeśli żłobek będzie z elementami Montessori, zdrowym jedzeniem najlepiej eko, dużą ilością czasu na dworze i wychowywanie zgodnie z RB przeprowadzam się i zapisuje dziecko do Ciebie :)
    Montessori The best! Chociaż Żłobek moim zdaniem to tak wczesny etap, że tylko elementy można wprowadzić. Potem fajnie posłać dziecko do szkoły demokratycznej:p mój Mąż już kręci na to głowa, bo ceni wychowanie w stylu japonskim-twarda ręka. Głupota....
    Mój Żłobek ma swój duży ogród za budynkiem. Ogrodzony tujami:) RB znam z teorii. Nie wszystko popieram ale to wybór rodzica. Jedzenie Eko jak najbardziej. Są diety dostosowane do dziecka i konsultacja dietetyczna :p
    Robie Żłobek nie tak aby dogodzic każdemu rodzicowi. Robię taki żłobek do którego sama poslalabym dziecko :)

Ps oglądaliście kiedyś dokument o żłobkach i przedszkolach na Tajwanie? Horror...

Bocianiątko lubi tę wiadomość

• matkapatka Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Montessori The best! Chociaż Żłobek moim zdaniem to tak wczesny etap, że tylko elementy można wprowadzić. Potem fajnie posłać dziecko do szkoły demokratycznej:p mój Mąż już kręci na to głowa, bo ceni wychowanie w stylu japonskim-twarda ręka. Głupota....
    Mój Żłobek ma swój duży ogród za budynkiem. Ogrodzony tujami:) RB znam z teorii. Nie wszystko popieram ale to wybór rodzica. Jedzenie Eko jak najbardziej. Są diety dostosowane do dziecka i konsultacja dietetyczna :p
    Robie Żłobek nie tak aby dogodzic każdemu rodzicowi. Robię taki żłobek do którego sama poslalabym dziecko :)

Ps oglądaliście kiedyś dokument o żłobkach i przedszkolach na Tajwanie? Horror...

Tak Montessori to tylko elementy na tym etapie :) Ogród to bosko :D Właśnie opisalam swój żłobek idealny ale to musiałabym go sama stworzyć hmm może to jest jakaś myśl :)
    W moim mieście jest szkoła MM, demokratyczna i możmożliwość Ed, o której intensywnie myślę. Czas pokaże jak to będzie:)

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj u mnie spadek temperatury i biel na teście, więc czas rozpakować się na tym wątku :-) Nowa poproszę o wpisanie na 27grudnia.

Czarna81
    22 cs.
  • Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Dzisiaj u mnie spadek temperatury i biel na teście, więc czas rozpakować się na tym wątku :-) Nowa poproszę o wpisanie na 27grudnia.

Przytulamy mocno!

Czrna 81 lubi tę wiadomość

• Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od dwóch dni męczę się z katarem i osłabieniem :/ Może mieć to wpływ na ewentualną implantację?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie się listopad zazielenił ☺,niech i grudzień będzie pełen prezentów dla Was,pod postacią pięknych dwóch kresek na teście ❤❤❤.Życze wam tego z całego serca....Jeżeli można proszę o wpisanie na testowanie na Wigilię.Będzie to moje ostatnie testowanie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    ❤❤❤

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Dziewczyny, od dwóch dni męczę się z katarem i osłabieniem :/ Może mieć to wpływ na ewentualną implantację?
    Nawet pomoże, ja bym się cieszyła :D tylko nie brać ibuprofemu.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja dlaczego nie prowadzisz wykresu ?
    Od czasu do czasu chce wejść i zobaczyć co u Ciebie.

Czarna to szykujemy się na magiczny grudzień dla weteranek !!
    Kurcze co dopiero na tym wątku byłam ... za długo tutaj jestem :(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja, dlaczego ostatnie? :(

Wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie, ciesze się że się odezwałaś <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer nawet się nie skapnęłam że teraz sama już będę weteranką... Czuję że jeszcze dzisiaj zacznę ten 13cs.
    Nadzieja ostatnie podejście? Przemyślana decyzja? Trzymam kciuki po stokroć bardziej <3

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nadzieja dlaczego nie prowadzisz wykresu ?
    Od czasu do czasu chce wejść i zobaczyć co u Ciebie.

Czarna to szykujemy się na magiczny grudzień dla weteranek !!
    Kurcze co dopiero na tym wątku byłam ... za długo tutaj jestem :(
    Już udostępniam.Wiesz u mnie na wykresie totalna monotonia ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matkapatka wrote:

Co to wychowanie zgodnie z RB ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Podobno osłabienie występuje właśnie przy implantacji :-)także oby oby :-):-)

• Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nawet pomoże, ja bym się cieszyła :D tylko nie brać ibuprofemu.

Poważnie?! Nie miałam pojęcia. Tak, słyszałam wcześniej o ibuprofemie, żeby się wystrzegać. W ogóle teraz niczym się nie leczę, żeby sobie niepotrzebnie nie zaszkodzić ;) Muszę przetrwać z naturalnymi lekarstwami :)
    Atomowka wrote:
    Podobno osłabienie występuje właśnie przy implantacji :-)także oby oby :-):-)

Tylko ta temperatura - niebotyczna :/ Poczekam cierpliwie .. :)

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Tylko ta temperatura - niebotyczna :/ Poczekam cierpliwie .. :)
    Temperaturę masz bardzo ładną :-) A przy implantacji nie zawsze występuje spadek. Trzymam kciuki! ;-)

Femine_ lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    nadzieja, dlaczego ostatnie? :(

Wczoraj właśnie myślałam co u Ciebie, ciesze się że się odezwałaś <3
    Kochana magiczne 44 stukneło.Troche się boję ,dalej próbować.Sama nie wiem jak to ws'yatko będzie.Ale jedyny pozytyw to że testowanie będzie na nowej chatynce ☺

summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory ze sie nie odzywam ale jestem w trakcie przeprowadzki :). Masakra, katorga!

Hej Czarna! Nikogo nie pominęłam z wpisywaniem w terminy? :)

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ