GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna ty nie betowac dzis maialas? Moze cos pomylilam wiec przepraszam.. A jak nie to beta bedzie kosmos to po oc sikac na sylwka;)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
co prawda nie doczytałam do końca, ale zaraz mam zajęcia to przez kolejne półtorej godziny zapomnę co miałam napisać.
Lamka - a może jakimś cudem za szybką owulacją poszła szybka implantacja? ja nie jestem ekspertem w wykresach ale trochę w galerii poprzeglądałam. Mało który jest książkowy więc martwić się nie ma co, a nadzieję mięć warto. Choć ja bym pewnie nie przestała serduszkowiać.
Bocianiątko, tak na pierwszy rzut tez coś widziałam, jak się zaczęłam przyglądać to już mniej, ale może coś tam jest na rzeczy... -
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Luna ty nie betowac dzis maialas? Moze cos pomylilam wiec przepraszam.. A jak nie to beta bedzie kosmos to po oc sikac na sylwka;)
Ale miło, że pamiętasz o mnie -
Hope - trzymam mocno kciuki za ten cykl!!!!
Ja zamówiłam właśnie witaminki i żele i zobaczymy co to da
I chyba to jakiś miesiąc szybkich owulek. Ja wczoraj miałam 9dc, a na monitoringu 20 mm pęcherzyka. Więc będzie zbiorowe szybsze testowanieBea25, _Hope_, Malgonia lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyKochane a polecacie mi jakieś specyfiki dla panów, w sensie witaminy? Czy raczej nie ma czegoś co działa? Wczoraj rozmawiałam z moim o badaniu nasienia i już zaczął się obwiniać... ale fakt jest taki, że syfiasto się odżywiał itp. A dla mnie coś może też polecicie? Tak na ostatnie wypróbowanie przed badaniami, może zaskoczy
-
Luna1993 wrote:Kochane a polecacie mi jakieś specyfiki dla panów, w sensie witaminy? Czy raczej nie ma czegoś co działa? Wczoraj rozmawiałam z moim o badaniu nasienia i już zaczął się obwiniać... ale fakt jest taki, że syfiasto się odżywiał itp. A dla mnie coś może też polecicie? Tak na ostatnie wypróbowanie przed badaniami, może zaskoczy
Amy333 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Bea25 wrote:U mnie OF wyznaczylo owulacje na 9 dc!!! Nie ogarniam. u Ciebie też bardzo ciekawie.
Kcikasy za Boćka! Ktoś jeszcze testuje?
Milego dnia dziewczyny. :*Bea25 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nika trzymam mocno kciukasy !!
Boćku ja niestety nic nie widzę, ale mojego 1 bladziochu kiedyś też nie moglam uchwycić na zdjęciu
Kciuki za wszystkie betujace, testujące i nie robiące niż też
Ja już po obchodzie, czekam na wyniki bety, morfologii i prób watrobowych. Śniło mięsie w nocy że lekarze przyszli i powiedzieli że beta spadła za mało i że muszę zostać. Aż się poplakalam przez sen.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dzień dobry
Hope niech się dzieje!
Szybkie owulki u kilku osób? Bo my teraz hurtem sikamy na testy, małpujemy i owulujemy w grupie to jest syndrom forumowiczek
Ps Kochane jak chcecie mieć dobre wyniki prolaktyny to nie wchodźcie na OF z rana wypisy Banan podnoszą poziom stresu i potem mogą głupoty wychodzić -
Lunaris banana
Bunia trzymam kciuki żeby było dobrze!Jedna_z_Wielu, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBociuś moja wyobraźnia kresek nie widzi dzisiaj ale wiesz że to bardzo wczesnie i szansę nie zmalały.Czekamy pare dni i potem testuj Hope ciesze sie z Toba i już niecierpliwie czekam na mój 1 dc bo chce jak najszybciej mieć to za sobą! Jakie masz owulaki naszykowane na ten cykl tylko nie zabij mnie ilością poleć coś dobrego
-
Lunaris wrote:Dzień dobry
Hope niech się dzieje!
Szybkie owulki u kilku osób? Bo my teraz hurtem sikamy na testy, małpujemy i owulujemy w grupie to jest syndrom forumowiczek
Coś w tym jest skoro nawet i ja miałam owulacje
Lunaris, Bea25 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja mam wszystkie rodzaje ovulakow jakie są na allegro mam kilka moich ukochanych różowych i będę małym testerem będę szczac i porównywać
Sarna84, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Coś w tym jest skoro nawet i ja miałam owulacje
-
Cześć dziewczyny!
Nika, Flo kciuki za super bety
Bocianiątko kurczę, ja nic nie widzę, ale nie jestem najlepsza w wypatrywaniu bladziochów
Hope szczęśliwego cyklu!