GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).
Bocianiątko czekam na dalsze siki w kolejnych dniach, musi być dobrze
Bunia czekamy z niecierpliwością na wyniki i szybki wypis.
Flo, Pilik jak się czujecie?
Frelcia robisz świetne zdjęcia, nie mam do tego za grosz talentu.
Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:05
KateHawke, Frelcia, Bocianiątko, Yoselyn82, StaraczkaNika, Flowwer, summer86, staraczka1111, Lunaris, Bea25, emi2016, Maja84, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86, blue00 lubią tę wiadomość
-
Bocius trzymam dalej kciuki
Bunia trzymam kciuki za wyniki, żeby beta w końcu spadła..
Nika kciuki za wysoka betę!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
Paczcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpgFlowwer, innamorata88, Karma88, Bocianiątko, KateHawke, Sarna84, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Reset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).
Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg
Jaki śliczny jaki Mikołajek
Karolina90 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny co nadrabiam to stron przybywa wy niedobre
Bociuś! Ty niecierpliwa kobieto! to przecież oczywiste że jeszcze ma prawo nie wyjść. Klaps w pupe
resecik nie chcę mówić ile ja przytyłam ale z rozmiaru S na L. więc o sesji ślubnej mogę na długo zapomnieć jedyny plus to są duże cycki haha. Które niestety ciągle są jak żelki
gabi tak. ze żłobkiem idzie ku dobremu i to na starej lokalizacji mam architekta z urzędu, który mi klepnie projekt adaptacji budynku. Potem tylko kwestia sanepidu.
lamciu zainwestowałam w samsunga s8. robi piękne zdjęcia z efektem jedzenia i wybiórczej ostrości. nie żałuję.
Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie w sprawie Żłobka
Trzymam kciuki za Wasze owulacje, dzisiejsze testy i piękne bety )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:12
Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lamka czy te oczy mogą kłamać ?
A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
Lunaris wrote:Ja swoje zabiegi przesunęłam-powinnam zacząć już a tu owulacja na zakręcie Poprosiłam żeby przesunęli mi po Świętach (akurat będzie po@ i wyrobię się przed kolejną owulką). Mam obawy tylko co do magnetroniku -już kiedyś miałam przygody po tym. A jak Ty się czujesz? skończyłaś już serię?
No mam końcówkę, bo w piątek ostatnie, ale czuję się lepiej zdecydowanie.
Teraz tylko jestem obolała po fitnessie, bo po dłuższej przerwie wróciłam na zajęcia, więc organizm musi mi się znowu przestawić na tory ruszania się, a nie zasiedzenia.
A co Ci się działo po zabiegu?
Flo odpoczywaj!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karolina90 wrote:ja też mam dawkę 5 mg i mam prawie 19. Zbadaj homocysteinę i najlepiej jakbyś zrobiła badanie z testdna za 330 zł. i zmień na metylowany kwas -> dziewczyny polecają Solgar lub Swansson
-
Flowwer wrote:Lamka czy te oczy mogą kłamać ?
A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.
Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lamka - mam nadzieję, że wyniki badań mi coś powiedzą dzisiaj. Wczorajszy wieczorny test owulacyjny był już jaśniejszy, więc albo to fałszywy alarm albo faktycznie po ptokach i teraz tylko hulaj dusza bez liczenia i mierzenia
Frelcia - rozmiarówka to akurat żaden wyznacznik! Wczoraj byłam w Decathlonie, by dokupić kilka rzeczy na narty (ja akurat aktualnie ważę tyle, co 12 lat temu i mam trochę mało ciuchów). Tydzień temu w decathlonie kupiłam sobie bluzkę i legginsy - bluzka S, legginsy XS (przy czym u nich XS to w pasie 27 - 28 cali i gumka, więc bullshit), a wczoraj już bez mierzenia wzięłam bluzę M (z myślą, że coś pod nią włożę, więc S mogłaby być ciasna). Wróciłam do domu i M za mała, muszę wrócić po L. Więc sama widzisz - od XS po L.
Poza tym pocieszę Cię - u mnie nawet jak ważyłam +25 kg, to cycków nie było Teraz mam stanik z podwójną wkładką żelową, co mój M. określa mianem zbroi i twierdzi, że mam twarde cycki
Flo - odpoczywaj! Ale się nie martw, bo z tego co mówią dziewczyny to takie bóle są normalne. Uroki bycia matką, kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:17
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Z moich badań wnioski są 2.
1. Nie kupujcie tych testów z blada końcówką. One są faktycznie ciągle pozytywne.
2. Nie chce wracać do mierzenia temp ale w sumie fajnie by było wiedzieć czy ovu będzie podczas okresureset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYose to jest sunia, Runa się wabi
Flower no nie mogą, ale mogą żebrać
Frelcia - ja mam niby Sony Xperia Z5 Premium i ma świetny aparat, 23mpic ale i tak nie umiem w zdjęcia
Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała zwłaszcza na plecach w sukni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:28
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
Paczcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpg
Fralcia za taką kawkę mogę dołożyć sobie z 5kg kij!
Flo nospa i leżing teraz możesz odpocząć za wsze czasy!
Karmapo magnetroniku miałam blok serca- bradykardię do 36 u/min i niemiarowość. Wynieśli mnie to było kolano to teraz może jak na kostę to nie będzie tak strasznie...
Uciekam dziewczyny do Szefowej wszystkich szefów- ma mi klepnąć podanie o przeniesienie Miłego dnia!Bocianiątko, lamka, KateHawke, Malgonia, pilik lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.
Ja tak samo Moja mama panikowała, bo dla niej to oznaczało coś złego - więc i ja isę denerwowałam ... Gin mówiła, że jak mnie to bardzo niepokoi to mam brać no spę i magnez i leżeć - i tak też robiłam i jak widać po suwaczku mimo to jest dobrzestaraczka1111, Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:
Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała zwłaszcza na plecach w sukni.
Cóż, będę mieć motywację, by schudnąć znów No chyba, że wcześniej zajdę w ciążę
U mnie sukienka była dość mocno zabudowana, ale jak stracę talię i przybędzie mi na ramionach to będę jak kloc w tej sesji wyglądać
Hope - rozwaliłaś mnie tymi testamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:34
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNo właśnie ja zrezygnowałam z crossfitu, bo ciąża, bo nie można się przemęczać i żadnych takich TRXisów. Ja generalnie cierpię, bo mam pucki jak nie wiem co i chociaż zgrabne nogi mi dawały pewność siebie a teraz...kloc.
No nic. Nabiegam się przy pełzakach w Żłobku hahaFlowwer, Karma88 lubią tę wiadomość