X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).

Bocianiątko czekam na dalsze siki w kolejnych dniach, musi być dobrze :-)

Bunia czekamy z niecierpliwością na wyniki i szybki wypis.
    Flo, Pilik jak się czujecie?

Frelcia robisz świetne zdjęcia, nie mam do tego za grosz talentu.

Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek :-D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:05

KateHawke, Frelcia, Bocianiątko, Yoselyn82, StaraczkaNika, Flowwer, summer86, staraczka1111, Lunaris, Bea25, emi2016, Maja84, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86, blue00 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocius trzymam dalej kciuki :-)

Bunia trzymam kciuki za wyniki, żeby beta w końcu spadła..

Nika kciuki za wysoka betę! :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
    Paczcie :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpg

Flowwer, innamorata88, Karma88, Bocianiątko, KateHawke, Sarna84, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Reset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).

Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek :-D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg

Jaki śliczny :-) jaki Mikołajek

Karolina90 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co nadrabiam to stron przybywa :D wy niedobre :P

Bociuś! Ty niecierpliwa kobieto! :D to przecież oczywiste że jeszcze ma prawo nie wyjść. Klaps w pupe :D

resecik nie chcę mówić ile ja przytyłam :) ale z rozmiaru S na L. :/ więc o sesji ślubnej mogę na długo zapomnieć :D jedyny plus to są duże cycki haha. Które niestety ciągle są jak żelki :/

gabi tak. ze żłobkiem idzie ku dobremu i to na starej lokalizacji :) mam architekta z urzędu, który mi klepnie projekt adaptacji budynku. Potem tylko kwestia sanepidu.

lamciu zainwestowałam w samsunga s8. robi piękne zdjęcia z efektem jedzenia i wybiórczej ostrości. nie żałuję.
    Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie w sprawie Żłobka <3
    Trzymam kciuki za Wasze owulacje, dzisiejsze testy i piękne bety :))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:12

Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka czy te oczy mogą kłamać ?

A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowciu oddaj mi te skurcze ! ja nie czuje nic. Zero. Nul..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope matko święta jeszcze jest @ a tu dwie kreski to co będzie później? Rozwalisz te owulaki

• staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Witam Was Kochane moje <3

c10a213d49b10061med.jpg

siadam z kawą i nadrabiam zaległości :)
    Narobiłaś mi smaka.

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja swoje zabiegi przesunęłam-powinnam zacząć już a tu owulacja na zakręcie :/ Poprosiłam żeby przesunęli mi po Świętach (akurat będzie po@ i wyrobię się przed kolejną owulką). Mam obawy tylko co do magnetroniku -już kiedyś miałam przygody po tym. A jak Ty się czujesz? skończyłaś już serię?

No mam końcówkę, bo w piątek ostatnie, ale czuję się lepiej zdecydowanie. :)
    Teraz tylko jestem obolała po fitnessie, bo po dłuższej przerwie wróciłam na zajęcia, więc organizm musi mi się znowu przestawić na tory ruszania się, a nie zasiedzenia. :D
    A co Ci się działo po zabiegu?

Flo odpoczywaj!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    ja też mam dawkę 5 mg i mam prawie 19. Zbadaj homocysteinę i najlepiej jakbyś zrobiła badanie z testdna za 330 zł. i zmień na metylowany kwas -> dziewczyny polecają Solgar lub Swansson
    Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że to nie zaszkodzi:-)

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Lamka czy te oczy mogą kłamać ?

A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.

Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.

emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka - mam nadzieję, że wyniki badań mi coś powiedzą dzisiaj. Wczorajszy wieczorny test owulacyjny był już jaśniejszy, więc albo to fałszywy alarm albo faktycznie po ptokach i teraz tylko hulaj dusza bez liczenia i mierzenia ;)

Frelcia - rozmiarówka to akurat żaden wyznacznik! Wczoraj byłam w Decathlonie, by dokupić kilka rzeczy na narty (ja akurat aktualnie ważę tyle, co 12 lat temu i mam trochę mało ciuchów). Tydzień temu w decathlonie kupiłam sobie bluzkę i legginsy - bluzka S, legginsy XS (przy czym u nich XS to w pasie 27 - 28 cali i gumka, więc bullshit), a wczoraj już bez mierzenia wzięłam bluzę M (z myślą, że coś pod nią włożę, więc S mogłaby być ciasna). Wróciłam do domu i M za mała, muszę wrócić po L. Więc sama widzisz - od XS po L.

Poza tym pocieszę Cię - u mnie nawet jak ważyłam +25 kg, to cycków nie było :P Teraz mam stanik z podwójną wkładką żelową, co mój M. określa mianem zbroi i twierdzi, że mam twarde cycki :P

Flo - odpoczywaj! Ale się nie martw, bo z tego co mówią dziewczyny to takie bóle są normalne. Uroki bycia matką, kochana!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:17

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moich badań wnioski są 2.
    1. Nie kupujcie tych testów z blada końcówką. One są faktycznie ciągle pozytywne.
    2. Nie chce wracać do mierzenia temp :( ale w sumie fajnie by było wiedzieć czy ovu będzie podczas okresu :D :D :D

reset, Lunaris lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yose to jest sunia, Runa się wabi :-)

Flower no nie mogą, ale mogą żebrać ;-)

Frelcia - ja mam niby Sony Xperia Z5 Premium i ma świetny aparat, 23mpic ale i tak nie umiem w zdjęcia :-D

Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała :-D zwłaszcza na plecach w sukni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:28

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• Bea25 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia kciuki za szybki powrót do domu!

Flower śpij ile wejdzie, potrzebny Ci teraz odpoczynek :)

Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
    Paczcie :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpg
    OMG! załamałaś mnie :P robią co chcą te testy O_o

Fralcia <3 za taką kawkę mogę dołożyć sobie z 5kg kij!

Flo nospa i leżing ;) teraz możesz odpocząć za wsze czasy!

Karmapo magnetroniku miałam blok serca- bradykardię do 36 u/min i niemiarowość. Wynieśli mnie :P to było kolano to teraz może jak na kostę to nie będzie tak strasznie...

Uciekam dziewczyny do Szefowej wszystkich szefów- ma mi klepnąć podanie o przeniesienie :D Miłego dnia!

Bocianiątko, lamka, KateHawke, Malgonia, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.

Ja tak samo :) Moja mama panikowała, bo dla niej to oznaczało coś złego - więc i ja isę denerwowałam ... Gin mówiła, że jak mnie to bardzo niepokoi to mam brać no spę i magnez i leżeć - i tak też robiłam i jak widać po suwaczku mimo to jest dobrze :)

staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała :-D zwłaszcza na plecach w sukni.

Cóż, będę mieć motywację, by schudnąć znów ;) No chyba, że wcześniej zajdę w ciążę :P
    U mnie sukienka była dość mocno zabudowana, ale jak stracę talię i przybędzie mi na ramionach to będę jak kloc w tej sesji wyglądać :D

Hope - rozwaliłaś mnie tymi testami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:34

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja zrezygnowałam z crossfitu, bo ciąża, bo nie można się przemęczać i żadnych takich TRXisów. Ja generalnie cierpię, bo mam pucki jak nie wiem co i chociaż zgrabne nogi mi dawały pewność siebie a teraz...kloc.

No nic. Nabiegam się przy pełzakach w Żłobku haha :D

Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ