X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).

Bocianiątko czekam na dalsze siki w kolejnych dniach, musi być dobrze :-)

Bunia czekamy z niecierpliwością na wyniki i szybki wypis.
    Flo, Pilik jak się czujecie?

Frelcia robisz świetne zdjęcia, nie mam do tego za grosz talentu.

Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek :-D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:05

KateHawke, Frelcia, Bocianiątko, Yoselyn82, StaraczkaNika, Flowwer, summer86, staraczka1111, Lunaris, Bea25, emi2016, Maja84, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86, blue00 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocius trzymam dalej kciuki :-)

Bunia trzymam kciuki za wyniki, żeby beta w końcu spadła..

Nika kciuki za wysoka betę! :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
    Paczcie :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpg

Flowwer, innamorata88, Karma88, Bocianiątko, KateHawke, Sarna84, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bunia86 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Reset - jak masz dzisiaj niska temp to może właśnie dzisiaj owulacja nastąpi (spadek owulacyjny).

Dawno nie było zwierzątek, więc podrzucam na dobry humorek :-D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78a1bc2a875.jpg

Jaki śliczny :-) jaki Mikołajek

Karolina90 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co nadrabiam to stron przybywa :D wy niedobre :P

Bociuś! Ty niecierpliwa kobieto! :D to przecież oczywiste że jeszcze ma prawo nie wyjść. Klaps w pupe :D

resecik nie chcę mówić ile ja przytyłam :) ale z rozmiaru S na L. :/ więc o sesji ślubnej mogę na długo zapomnieć :D jedyny plus to są duże cycki haha. Które niestety ciągle są jak żelki :/

gabi tak. ze żłobkiem idzie ku dobremu i to na starej lokalizacji :) mam architekta z urzędu, który mi klepnie projekt adaptacji budynku. Potem tylko kwestia sanepidu.

lamciu zainwestowałam w samsunga s8. robi piękne zdjęcia z efektem jedzenia i wybiórczej ostrości. nie żałuję.
    Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie w sprawie Żłobka <3
    Trzymam kciuki za Wasze owulacje, dzisiejsze testy i piękne bety :))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:12

Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka czy te oczy mogą kłamać ?

A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowciu oddaj mi te skurcze ! ja nie czuje nic. Zero. Nul..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope matko święta jeszcze jest @ a tu dwie kreski to co będzie później? Rozwalisz te owulaki

• staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Witam Was Kochane moje <3

c10a213d49b10061med.jpg

siadam z kawą i nadrabiam zaległości :)
    Narobiłaś mi smaka.

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja swoje zabiegi przesunęłam-powinnam zacząć już a tu owulacja na zakręcie :/ Poprosiłam żeby przesunęli mi po Świętach (akurat będzie po@ i wyrobię się przed kolejną owulką). Mam obawy tylko co do magnetroniku -już kiedyś miałam przygody po tym. A jak Ty się czujesz? skończyłaś już serię?

No mam końcówkę, bo w piątek ostatnie, ale czuję się lepiej zdecydowanie. :)
    Teraz tylko jestem obolała po fitnessie, bo po dłuższej przerwie wróciłam na zajęcia, więc organizm musi mi się znowu przestawić na tory ruszania się, a nie zasiedzenia. :D
    A co Ci się działo po zabiegu?

Flo odpoczywaj!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    ja też mam dawkę 5 mg i mam prawie 19. Zbadaj homocysteinę i najlepiej jakbyś zrobiła badanie z testdna za 330 zł. i zmień na metylowany kwas -> dziewczyny polecają Solgar lub Swansson
    Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że to nie zaszkodzi:-)

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Lamka czy te oczy mogą kłamać ?

A u mnie dalej skórkcze jak na @ pól nocy się zwijałam z bólu. Zjem śniadanie i idę dalej spać.

Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.

emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka - mam nadzieję, że wyniki badań mi coś powiedzą dzisiaj. Wczorajszy wieczorny test owulacyjny był już jaśniejszy, więc albo to fałszywy alarm albo faktycznie po ptokach i teraz tylko hulaj dusza bez liczenia i mierzenia ;)

Frelcia - rozmiarówka to akurat żaden wyznacznik! Wczoraj byłam w Decathlonie, by dokupić kilka rzeczy na narty (ja akurat aktualnie ważę tyle, co 12 lat temu i mam trochę mało ciuchów). Tydzień temu w decathlonie kupiłam sobie bluzkę i legginsy - bluzka S, legginsy XS (przy czym u nich XS to w pasie 27 - 28 cali i gumka, więc bullshit), a wczoraj już bez mierzenia wzięłam bluzę M (z myślą, że coś pod nią włożę, więc S mogłaby być ciasna). Wróciłam do domu i M za mała, muszę wrócić po L. Więc sama widzisz - od XS po L.

Poza tym pocieszę Cię - u mnie nawet jak ważyłam +25 kg, to cycków nie było :P Teraz mam stanik z podwójną wkładką żelową, co mój M. określa mianem zbroi i twierdzi, że mam twarde cycki :P

Flo - odpoczywaj! Ale się nie martw, bo z tego co mówią dziewczyny to takie bóle są normalne. Uroki bycia matką, kochana!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:17

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moich badań wnioski są 2.
    1. Nie kupujcie tych testów z blada końcówką. One są faktycznie ciągle pozytywne.
    2. Nie chce wracać do mierzenia temp :( ale w sumie fajnie by było wiedzieć czy ovu będzie podczas okresu :D :D :D

reset, Lunaris lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yose to jest sunia, Runa się wabi :-)

Flower no nie mogą, ale mogą żebrać ;-)

Frelcia - ja mam niby Sony Xperia Z5 Premium i ma świetny aparat, 23mpic ale i tak nie umiem w zdjęcia :-D

Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała :-D zwłaszcza na plecach w sukni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:28

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• Bea25 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia kciuki za szybki powrót do domu!

Flower śpij ile wejdzie, potrzebny Ci teraz odpoczynek :)

Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Tak mnie nastroilyscie na ovulaki. Wczoraj wieczorem zaczęła się @. No i siklam na wszystko co mam. I mój światopogląd legl w gruzach. Jedna_z_Wielu Twoje niebieskie ovulaki działają!
    Paczcie :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790254f44dd8.jpg
    OMG! załamałaś mnie :P robią co chcą te testy O_o

Fralcia <3 za taką kawkę mogę dołożyć sobie z 5kg kij!

Flo nospa i leżing ;) teraz możesz odpocząć za wsze czasy!

Karmapo magnetroniku miałam blok serca- bradykardię do 36 u/min i niemiarowość. Wynieśli mnie :P to było kolano to teraz może jak na kostę to nie będzie tak strasznie...

Uciekam dziewczyny do Szefowej wszystkich szefów- ma mi klepnąć podanie o przeniesienie :D Miłego dnia!

Bocianiątko, lamka, KateHawke, Malgonia, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    Flo jak cie to uspokoi to ja też takie miałam, w nocy musiałam wstawać i chodzić bo ból był jak na 1 dzień okresu. Do 12 tyg takie miałam tylko już coraz mniej bolesne.

Ja tak samo :) Moja mama panikowała, bo dla niej to oznaczało coś złego - więc i ja isę denerwowałam ... Gin mówiła, że jak mnie to bardzo niepokoi to mam brać no spę i magnez i leżeć - i tak też robiłam i jak widać po suwaczku mimo to jest dobrze :)

staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Reset jeśli chodzi o sesję poślubną to ja miałam w sierpniu, ślub w maju i już widać mega różnicę w mojej masie ciała :-D zwłaszcza na plecach w sukni.

Cóż, będę mieć motywację, by schudnąć znów ;) No chyba, że wcześniej zajdę w ciążę :P
    U mnie sukienka była dość mocno zabudowana, ale jak stracę talię i przybędzie mi na ramionach to będę jak kloc w tej sesji wyglądać :D

Hope - rozwaliłaś mnie tymi testami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:34

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja zrezygnowałam z crossfitu, bo ciąża, bo nie można się przemęczać i żadnych takich TRXisów. Ja generalnie cierpię, bo mam pucki jak nie wiem co i chociaż zgrabne nogi mi dawały pewność siebie a teraz...kloc.

No nic. Nabiegam się przy pełzakach w Żłobku haha :D

Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ