GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka jak mi szczęka opadła na podłogę tak podnieść jej nie mogę!!!! Co za kawał k...y z tej dr.!!! Tak jak dziewczyny radzą napisałabym skargę na to rursko! Idź do innego lekarza, ale jej nie odpuszczaj! Niech się k... nauczy empatii pieprzone babsko! Przepraszam, ale to aż się człowiek gotuje!!!
Izolda ja też się nie mogłam doczekać objawów i panikowałam z braku, a od soboty tak mnie męczą mdłości że czasem wymiękam
Olik tak naprawdę to wizytę miałam tylko 1. Dziś nie byłam na wizycie tylko tak "po znajomości" incognito podejrzeć malucha czy rośnie i niespodziewanie było już Mam cudowną ginkę i zawsze znajdzie dla mnie 2 min Wizytę typowo serduszkową, na którą idę z eMkiem mam na 21.12
Lamka jeszcze nic straconego! U mnie fasolka zadomowiła się w momencie kiedy choróbsko rozłożyło mnie na maxa - 2 dni gorączka 39,5st, katar kaszel i ból gardła na całego. Także może właśnie coś tam się dzieje Póki nie ma @ jest nadzieja!!! :**
Bunia oby to wszystko się już szybko skończyło
Dziękuję kobietki moje najdroższe za tyle miłych słów :***Flowwer, Bocianiątko, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flo jeszcze nie. Zawsze w sumie slusze, ze wszystko ok. Badania ok to co sie czepiam. Jedyne co mi radza to badanie w kierunku celiaki.. No coz ta choroba jest ostatnio modna i nie za bardzo pasuje mi ja mieć nie uśmiecha mi się zycie bez glutenu, ale chyba bede jednak musiala cos z tym zrobić.. Doczytalam, że pęcherzyk moze sie zmiejszac przed peknieciem, ale nawet jak tak jest to wczoraj tylko bylo serducho wiec dupa.
Ale i tak sikac bede:D czekam tu za okolo 5_6 godzin na poranne siki. A ty flo przed 12powinnas isc spac:p hahaha sama z siebie sie smieje bo jestem hipokrytka zawsze uwazalam, ze mowienie w ciazy kobiecie co powinna robic jest mega durne, a sama to robie..
Flo bardzo ci dziękuję za czytanie moich wynikow i dumanie nad nimi..!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 01:27
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Maja to ja ide w takim razie spac na pole.. Moze zlapie jakies chorobsko:) niestety ostatnio mam tylko grypy żołądkowe zwiazane typowo z praca.. O ale wiecie przynajmniej jednego objawu nigdy tez nie mam bo mi nie dobrze srednio raz na tydzien, a dwa razy w miesiącu tulenie porcelany:)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Bajka kciukasy za proga.
Przykro mi z powodu pogrzebu.
Z uśmiechem na tearzy czekam na kreseczki!
Miłego dnia dziewczynyCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Motylek85 wrote:Bajka kciukasy za proga.
Przykro mi z powodu pogrzebu.
Z uśmiechem na tearzy czekam na kreseczki!
Miłego dnia dziewczyny
Chciałabym żeby był co najmniej 15 ale nie wiem ile dpo było więc może być różnie, no ale kurcze już bym chciała wiedzieć hehe -
Motylek ja też okaz zdrowia, nie choruję a jednak ....
Przynajmniej wiem o własnej chorobie i mogę zapobiegać.
A tak nawiasem jak jest się w ciąży śpię jak kot20/24 ale w nocy oczy szeroko otwarte mam.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
https://bezglutenowamama.pl/celiakia-i-nieplodnosc-moga-isc-w-parze/ moze ja jednak sie przebadam na to? Bronie sie od paru lat rekami i nogami przed tym, aleeeee...
No tej choroby to ja nie chcę! Żadnej sie nie chce ja wiem, ale ta mam uczucie, że taka jakas modna sie zrobiła..
Ps. Jeszcze pierwsze slowa napisane, ojciec 11 dzieci kojarzy mi się z reklamą ojciec mial nas 64...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 06:37
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Flo spij na zdrowie! Ja uwielbiam spać, a jest to towar deficytowy u mnie. Ale ja przecież po to chce byc w ciazy.. Zeby isc na l4 i sie wyspać, ale tez po to żeby dostac becikowe i 500plus..macierzynski przez rok, no w ogóle same korzyści..
Ps. Takie wnioski wysunięte zostały z opini innych.. Uwaga rodziców, którzy maja po jedno dziecko! Oczywiście nie wszystkich, mam nadzieję, że nikogo nie uraze tym postem . Porostu słyszę takie głosy i. Mnie trafua
Acha no i żeby mi miejsce w kolejce robili..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 07:05
Olik żołądek naprawdę pracuje o tej godzinie? Moj spi.. Spark marzenia sa po to żeby je spełniać! Lamka tam sie cos kluje.
Ps.. Ja właśnie moje radości próbuje do szkoły dobudzic, hehe same uroki macierzyństwa. Jak nie dobudze nie pojdzie znów na 1 lekcje, a ja do pracy musze iść! No zesz jak male to bylo to spac nie chcialo, a mogło, teraz nie moze to on chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 07:09
lamka wrote:Cześć Kochane
Olik ale mi zrobiłaś smaka na jajka.
U mnie temp wyżej, więc oczywiście nie tracę nadziei
Słuchaj może mnie nie lubicie i nie bierzecie mojego zdania pod uwagę... Ale moim zdaniem beta mogła Ci nie wyjść pomimo że jest ciaza... Zarodek musi się zagnieżdżic i też potrzeba troszkę czasu żeby pojawiło się we krwi. Narazie rób testy codziennie jeden czy kreska ciemnieje. Mi też majaczylo od 7 dpo, beta 8 dpo negatywna a 10 dpo wyszła na plusie także spokojnie. Jak Ci test bedzie ciemniala to możesz jutro lub pojutrze zrobić bete -
Chyba juz czas sie pogodzic ze w tym cyklu juz raczej nie mamy szans na plusik... Jak to dobrze ze to ostatni cykl w tym paskudnym roku... 2018 musi być lepszy świąteczny cykl będzie bez monitoringu i wspomagaczy tylko musze clexane wykupić żeby mi recepta nie przepadła
Moje dwie muszkieterki, wierzę w Was i Wasze świąteczne fasolki! :***
Jaqueline, trzymam za Was mocno kciuki! :***
Aksamitna, wszystkie myśli z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 07:33
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dzień dobry dziewczyny,
Wpadam tylko życzyć udanego dzionka, jak wrócę z pracy to mam nadzieje uda mi się nadrobić. Chociaż dzisiaj czeka mnie bicie piany z szefowa, wiec zobaczymy czy nie wyzre ze mnie całej energi.
Dużo słońca dla Was :*KateHawke, Flowwer, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie od jakis 6 mc ruszylam prawdziwym szalenstwem ciazowym poniewaz dalam sobie ze jak do grudnia nie zajde to zmieniam prac. Jedyne co mnie w niej trzyma to to, ze jak by sie udalo to dluga umowę mam. Wiec jestem zabezpieczona. Ale w momencie. Nie potwierdzonej ciazy do konca grudnia zmieniam pracę, juz nie wytrzymam tak dłużej.. Prace nowa na oku mam i to blizej, ale boje sie ze znow pojde w to samo.. A chce sie troche przebranzowic.. Nie wiem co robic. Czas. Ciazy mialam w planach spedzic na nauce i w sumie 20miesiecy udalo by mi sie trocho zmienic teren mojej pracy.. W sumie to klijentow nawet juz mam.. Potem. Cos otworzyc malego co mam nadzieje uroslo by w cos wielkiego i fajnego..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Bociatko przekrel go dopiero w 2 ddniu okreu. Nie wcześniej.. Jak uslysz, ze mama sie poddaje to iono to zrobi!
Katekum nie daj sie i juz! To tylko szefowa.. Obierz odpowiednia taktyke i ja pokonaj!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat