GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki ja idę przytulać poduchę i oglądać film na dobranoc. Kolorowych snów!
-
nick nieaktualny
-
Lamka, nie przejmuj się bratem
Obserwując ludzi, to podobne sytuacje mają miejsce gdy pojawiają się małe dzieci. Każdy "wie lepiej" jak wychować Twoje dziecko.
Tylko te ich dzieci, też miały swoje gorsze momenty.
I tak jak powiedziała Flower, póki masz szczeniaka to jest szansa na nauczenie psa pewnych zachowań. Później będzie trudniej. U mnie w rodzinie była podobna sytuacja. Gdy psiak był mały jego zachowanie było zabawne i urocze. Ale w momencie pojawienia się małego dziecka, o które psiak stał się zazdrosny - pojawił się spory problem. -
-Monika- wrote:No i z bzykanka dupa... Powiedział że się jeszcze po wczorajszym nie zregenerowal .
cały czas mam w głowie Aksamitna.
a co u Aksamitnej?
Kilka dni byłam poza forum i nie jestem na bieżąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 23:00
-
JustynaG wrote:a co u Aksamitnej?
Kilka dni byłam poza forum i nie jestem na bieżąco.
Zajrzyj na ex testerki, tam bedziesz miala mniej stron do nadrabiania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie gadałam. M przez telefon i powiedział cos co chwyciło mnie za serduszko „boje sie coraz bardziej, każdego tygodnia, juz sie tak przyzwyczaiłem do naszych maluszków, ze nic bie moze sie im stać” 1x wyznał cos takiego od czasu jak sie udalo
malka, Karma88, Bocianiątko, Nadzieja91, PodwojnaMamaWdwupaku, nowa na dzielni, pawojoszka, KateHawke, Paulina.G, Amy333, ANkaG, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja właśnie gadałam. M przez telefon i powiedział cos co chwyciło mnie za serduszko „boje sie coraz bardziej, każdego tygodnia, juz sie tak przyzwyczaiłem do naszych maluszków, ze nic bie moze sie im stać” 1x wyznał cos takiego od czasu jak sie udalo
Wzruszające ale niestety też przerażające, bo sama tak mam. Z tygodnia na tydzień coraz bardziej się boję, że teraz coś mogło by pójść nie tak. Jak maluch już do mnie rączka pomachał.
-
Hej dziewczyny! U mnie epicki spadek temperatury, to nawet testu nie marnuje, będzie na kiedy indziej ale za Was trzymam mocno kciuki, chce zobaczyć czyjeś dwie kreski!!!
panan12 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mogę przestać myśleć o Aksamitnej. Ciągle nie wierzę, bo przecież już było lepiej. Do końca wierzyłam, że w szpitalu coś wymyślą ;(
-
nick nieaktualnymalka wrote:Wzruszające ale niestety też przerażające, bo sama tak mam. Z tygodnia na tydzień coraz bardziej się boję, że teraz coś mogło by pójść nie tak. Jak maluch już do mnie rączka pomachał.
-
Nika, mam to samo, co chwilę myślę o Aksamitnej Mam nadzieję, że ma teraz wiele wsparcia w najbliższych.
-
Nikt nie może przestać o Niej myśleć, to jest tak straszny ból dla matki i ojca... Ja pamiętam jak Ciocia chowala wczesniaka to bardzo przeżywała ja pamiętam pomimo że było to 17 lat temu. Takiej blokady dostała ze nie zaszła i do dziś wspomina dzidziusia. To jest ból na całe życie... Bo inaczej poronic na początku jak się nawet czasem nie wie niż jak dziecko większe serduszko bije i się cały świat kończy....
-
nick nieaktualny
-
Ja Ciebie też mocno tulę lamciu choć u Ciebie to jeszcze widzę szansę, więc poczekamy-zobaczymy
Frelcia, no ktoś musi być w ciąży!
A odnośnie Aksamitnej i tej tragedii - tak, ja też mam to cały czas w głowie, nie potrafię sobie wyobrazić Jej bólu... nikt kto tego nie przeżył nie potrafi. -
Ja też myslami jestem ciągle z Aksamitna.
Właśnie się zastanawiam nad l4 tez, ale wtedy nie do konca bede fer w stosunku do koleżanek, która większość to su.., ale one ze swoim wszystko w dupo miejscu, jakos sie tak wymigaja od pracy, ze te fajne będą mnie zastępować. Zastanawiam się jeszcze nad wizytą u psychiatry bo może na jakis jeden dwa mc dal by mi jakieś tabletki na uspokojenie. Naprawdę w pracy mam atmosferę wojny domowej, a bycie w niej Szwajcaria graniczy z cudem!
Czekam na kreseczki:) Lamka, Bociatko, jezowa? Chyba dziś tak:) a jak nie tak to proszę o korektę
Miłego dnia :*
A Flo w sumie to u ciebie brak objawow to chyba objaw?
Doczytalam lamka juz nie. Tylam. Nie ten to nast. Cykl. A chyba owulka kolo swiat sylwestra? Bajwiecej dzieci z tego sie rodzi:pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 06:41
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Jezowa jak wyżej nast. Cykl nast. Szanse:)
Jeżowa lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat