GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Dzisiaj jest deszcz meteorytów, więc wyglądam przez okno i wypowiadam życzenia, w dzieciństwie prosiłam spadające gwiazdki o to abym sie dobrze uczyła.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
LANIA90 wrote:Czy na monitoring cyklu można się od tak umówić w danej klinice, czy to jest tylko dla wybranych? Chciałabym się skupić na tej owulacji i mieć pewność, że do niej dochodzi.. czy trzeba po prostu zadzwonić i się umówić?
Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... może i moje życzenie się spełni
Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dcWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 21:24
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Lania ja chodzę na monitoring do zwykłej prywatnej przychodni. Nie chodzę tam do lekarza tylko dzwonię-umawiałam się na USG i tyle mam pewność co jak i kiedy.
Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... możę i moje życzenie się spełni
Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dc
Kiedy testujesz? -
Lania tak normalnie się umawiasz.
Flo będzie ok. Monika on kupil, ale to ty zdrapalas;p wiec farciara jestes ty..Koteczka82, Flowwer lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyDziewczyn mam pytanie, mam jedno opakowanie dupka dzisiaj 21 dc dni owulacyjne, zazwyczaj cykl 30-33 dniowy kiedy mam brać ten progesteron, ja zaczne po zwroście to opakowanie skończy mi się na święta i w razie gdyby się udało nie będę miała recepty na wykupienie, zacząć dopiero jak pojawią się kreski? Jestem w rozterce.
-
Achia wrote:Kiedy testujesz?
-
MOJE wrote:Flower. Trzymam kciuki za wizytę. Jak to pięknie brzmi 6 TC
A jak się w ogóle czujesz? Nękają cię jakieś ciążowe objawy?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:O kurczę Frelcia ja cos widzę na tym teście ! A bladzioch wyszedł od razu?
Ja mam złe doświadczenia z bladziochami, czekam na moje dwie grube kreski : D
Nika wierze ze bombel bedzie walczył i wszystko dobrze sie skończy!
Ja już bym sikała, a tu jeszcze 3 tygodnie ; D
Monia ja pracuje w kancelarii komorniczej, praca jest Ok ale szef i współpracownicy maja takie humory ze czasem drukuje wypowiedzenie w nerwach, raz już złożyłam, ale szef kazał sie zastanowić. I w końcu zostałam... czekam na ciąże i spadam na L4. Ciagle mam złudne marzenia ze sie uda i tak siedzę w tej robocie... tylko ta umowa na nieokreślony mnie trzyma
Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować ! -
nick nieaktualnyOj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.
Flowwer nie mogę się doczekać Twojej wizyty, na pewno będzie dobrze
Lania - witaj -
Flowwer wrote:Nie czuję się ciązowo jedynie bóle jak na @
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.
Lania - witaj -
nick nieaktualnylamka wrote:Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.
Lania - witaj -
Lania - witajLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować !
-
Flo masz tak już wychowane maleństwo że nie chce Ci dokuczać niech sobie po cichutku rośnie :*
Jestem po 4godzinnym pieczeniu pierników i mamserdecznie dość, plecy zaraz mi się chyba zapalą i prawa strona brzucha dokucza - jajnik? @ się zbliża ?
Dostałam wyniki eeg i w sumie nic nie rozumiem poza tym że ja mam jednak betę w głowie - czyli jednak ciąża urojonaFlowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny