X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dzisiaj jest deszcz meteorytów, więc wyglądam przez okno i wypowiadam życzenia, w dzieciństwie prosiłam spadające gwiazdki o to abym sie dobrze uczyła. :-)
    Jak priorytety się zmieniają ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LANIA90 wrote:
    Czy na monitoring cyklu można się od tak umówić w danej klinice, czy to jest tylko dla wybranych? Chciałabym się skupić na tej owulacji i mieć pewność, że do niej dochodzi.. czy trzeba po prostu zadzwonić i się umówić?
    Lania ja chodzę na monitoring do zwykłej prywatnej przychodni. Nie chodzę tam do lekarza tylko dzwonię-umawiałam się na USG i tyle :) mam pewność co jak i kiedy.

Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... może i moje życzenie się spełni :)

Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 21:24

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Lania ja chodzę na monitoring do zwykłej prywatnej przychodni. Nie chodzę tam do lekarza tylko dzwonię-umawiałam się na USG i tyle :) mam pewność co jak i kiedy.

Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... możę i moje życzenie się spełni :)

Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dc :)

Kiedy testujesz?:)

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lania tak normalnie się umawiasz.
    Flo będzie ok. Monika on kupil, ale to ty zdrapalas;p wiec farciara jestes ty..

Koteczka82, Flowwer lubią tę wiadomość

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Ja dziś zobaczyłam plamę krwi, dzis mój 27dc.. Ciekawa jestem co w trawie piszczy..

A może kropek wije sobie gniazdko :)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn mam pytanie, mam jedno opakowanie dupka dzisiaj 21 dc dni owulacyjne, zazwyczaj cykl 30-33 dniowy kiedy mam brać ten progesteron, ja zaczne po zwroście to opakowanie skończy mi się na święta i w razie gdyby się udało nie będę miała recepty na wykupienie, zacząć dopiero jak pojawią się kreski? Jestem w rozterce.

• KateKum Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo głowa do góry :) Będzie dobrze :)

Flowwer lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Kiedy testujesz?:)
    Powstrzymam się do 23 :D dzień po spodziewanej @ ostatnio się nakręciłam objawami i była dupa więc teraz siedzę spokojnie i czekam na morze krwi.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJE wrote:
    Flower. Trzymam kciuki za wizytę. Jak to pięknie brzmi 6 TC :)
    A jak się w ogóle czujesz? Nękają cię jakieś ciążowe objawy?
    Nie czuję się ciązowo :( jedynie bóle jak na @

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Powstrzymam się do 23 :D dzień po spodziewanej @ ostatnio się nakręciłam objawami i była dupa więc teraz siedzę spokojnie i czekam na morze krwi.
    Ja postaram się wstrzymać do 22go..ale jak będzie -zobaczymy ;)

Lunaris lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    to znaczy ze wszystko się rozciąga ;)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    O kurczę Frelcia ja cos widzę na tym teście ! A bladzioch wyszedł od razu?
    Ja mam złe doświadczenia z bladziochami, czekam na moje dwie grube kreski : D

Nika wierze ze bombel bedzie walczył i wszystko dobrze sie skończy!

Ja już bym sikała, a tu jeszcze 3 tygodnie ; D

Monia ja pracuje w kancelarii komorniczej, praca jest Ok ale szef i współpracownicy maja takie humory ze czasem drukuje wypowiedzenie w nerwach, raz już złożyłam, ale szef kazał sie zastanowić. I w końcu zostałam... czekam na ciąże i spadam na L4. Ciagle mam złudne marzenia ze sie uda i tak siedzę w tej robocie... tylko ta umowa na nieokreślony mnie trzyma

Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok <3 życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować !

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.

Flowwer nie mogę się doczekać Twojej wizyty, na pewno będzie dobrze <3

Lania - witaj <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Dziś spotkałam się z koleżanką, która jest w jakimś 20tc (przestałam liczyć po USG z płcią :]). Poza zgagą nie ma żadnych objawów ciąży. Delikatnie ją wydęło ale jak ktoś nie wie to się nie dopatrzy że to ciąża. Wszystko jest ok a objawów, kilogramów i zachcianek brak. Brak objawów to też objaw :)

Siwulec lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.

Lania - witaj <3
    O pieska poszło, a co ten czudak nawyczyniał?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Lania - witaj <3
    Jak to obraza Twojego psa?! Co za beszxzelnosx ja bym mojego brata udusiła za cos takiego!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Lania - witaj <3
    Jak Twój brat będzie tak gadał to niedługo go myszy zjedzą... :D Wiesz o co chodzi :P :D

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok <3 życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować !
    Nam tez udało sie juz w momecie kiedy wymieniałam w pracy i poszłam na l4 zreszta pamiętacie bo Wam to opisywałam :p

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo masz tak już wychowane maleństwo że nie chce Ci dokuczać :) niech sobie po cichutku rośnie :*

Jestem po 4godzinnym pieczeniu pierników i mamserdecznie dość, plecy zaraz mi się chyba zapalą i prawa strona brzucha dokucza - jajnik? @ się zbliża ?
    Dostałam wyniki eeg i w sumie nic nie rozumiem poza tym że ja mam jednak betę w głowie - czyli jednak ciąża urojona :/

Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn idę jeszcze obudzić Męża na <3 muszę jakoś odreagować dzisiejszą sytuację.

Siwulec, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ