X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dzisiaj jest deszcz meteorytów, więc wyglądam przez okno i wypowiadam życzenia, w dzieciństwie prosiłam spadające gwiazdki o to abym sie dobrze uczyła. :-)
    Jak priorytety się zmieniają ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LANIA90 wrote:
    Czy na monitoring cyklu można się od tak umówić w danej klinice, czy to jest tylko dla wybranych? Chciałabym się skupić na tej owulacji i mieć pewność, że do niej dochodzi.. czy trzeba po prostu zadzwonić i się umówić?
    Lania ja chodzę na monitoring do zwykłej prywatnej przychodni. Nie chodzę tam do lekarza tylko dzwonię-umawiałam się na USG i tyle :) mam pewność co jak i kiedy.

Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... może i moje życzenie się spełni :)

Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 21:24

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Lania ja chodzę na monitoring do zwykłej prywatnej przychodni. Nie chodzę tam do lekarza tylko dzwonię-umawiałam się na USG i tyle :) mam pewność co jak i kiedy.

Monia widziałam! i zastanawiam się czy miałam zwidy! wow... możę i moje życzenie się spełni :)

Achia idziemy prawie równo ja jutro 6dc :)

Kiedy testujesz?:)

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lania tak normalnie się umawiasz.
    Flo będzie ok. Monika on kupil, ale to ty zdrapalas;p wiec farciara jestes ty..

Koteczka82, Flowwer lubią tę wiadomość

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Ja dziś zobaczyłam plamę krwi, dzis mój 27dc.. Ciekawa jestem co w trawie piszczy..

A może kropek wije sobie gniazdko :)

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn mam pytanie, mam jedno opakowanie dupka dzisiaj 21 dc dni owulacyjne, zazwyczaj cykl 30-33 dniowy kiedy mam brać ten progesteron, ja zaczne po zwroście to opakowanie skończy mi się na święta i w razie gdyby się udało nie będę miała recepty na wykupienie, zacząć dopiero jak pojawią się kreski? Jestem w rozterce.

• KateKum Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo głowa do góry :) Będzie dobrze :)

Flowwer lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Kiedy testujesz?:)
    Powstrzymam się do 23 :D dzień po spodziewanej @ ostatnio się nakręciłam objawami i była dupa więc teraz siedzę spokojnie i czekam na morze krwi.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJE wrote:
    Flower. Trzymam kciuki za wizytę. Jak to pięknie brzmi 6 TC :)
    A jak się w ogóle czujesz? Nękają cię jakieś ciążowe objawy?
    Nie czuję się ciązowo :( jedynie bóle jak na @

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Powstrzymam się do 23 :D dzień po spodziewanej @ ostatnio się nakręciłam objawami i była dupa więc teraz siedzę spokojnie i czekam na morze krwi.
    Ja postaram się wstrzymać do 22go..ale jak będzie -zobaczymy ;)

Lunaris lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    to znaczy ze wszystko się rozciąga ;)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    O kurczę Frelcia ja cos widzę na tym teście ! A bladzioch wyszedł od razu?
    Ja mam złe doświadczenia z bladziochami, czekam na moje dwie grube kreski : D

Nika wierze ze bombel bedzie walczył i wszystko dobrze sie skończy!

Ja już bym sikała, a tu jeszcze 3 tygodnie ; D

Monia ja pracuje w kancelarii komorniczej, praca jest Ok ale szef i współpracownicy maja takie humory ze czasem drukuje wypowiedzenie w nerwach, raz już złożyłam, ale szef kazał sie zastanowić. I w końcu zostałam... czekam na ciąże i spadam na L4. Ciagle mam złudne marzenia ze sie uda i tak siedzę w tej robocie... tylko ta umowa na nieokreślony mnie trzyma

Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok <3 życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować !

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.

Flowwer nie mogę się doczekać Twojej wizyty, na pewno będzie dobrze <3

Lania - witaj <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Dziś spotkałam się z koleżanką, która jest w jakimś 20tc (przestałam liczyć po USG z płcią :]). Poza zgagą nie ma żadnych objawów ciąży. Delikatnie ją wydęło ale jak ktoś nie wie to się nie dopatrzy że to ciąża. Wszystko jest ok a objawów, kilogramów i zachcianek brak. Brak objawów to też objaw :)

Siwulec lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Oj dziewczyny, ale mi się humor zepsuł. Pokłóciłam się z moim bratem, który ma czelność obrażać mojego psa. Normalnie mnie to rozłożyło na maksa, brat poszedł, a ja się wkurwiam i płaczę.

Lania - witaj <3
    O pieska poszło, a co ten czudak nawyczyniał?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Lania - witaj <3
    Jak to obraza Twojego psa?! Co za beszxzelnosx ja bym mojego brata udusiła za cos takiego!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Lania - witaj <3
    Jak Twój brat będzie tak gadał to niedługo go myszy zjedzą... :D Wiesz o co chodzi :P :D

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Iza pracowałam w korpo gdzie moja szefowa niejednokrotnie doprowadzała mnie do łez, poziom stresu miałam na poziomie gigantycznym, badania wychodziły całkiem ok (oprócz zawsze cienkiego endo) wiec po kolejnej akcji kiedy płakałam M w rękaw ze ja jiz dłużej nie wytrzymam, ze ja już nie dam rady podjęliśmy wspólna decyzje ze stawiamy wszystko na jedna kartę - poszłam na l4( byłam psychicznym wrakiem, po cb i tej szefowej wiec nie miałam z tum problemu) po 6 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście - w międzyczasie moja szefowa pokłóciła się góra bo wszyscy pracownicy od niej odchodzili i cały czas miała wakat i brak wyników, sama poszła na l4 - dzięki temu zamieszaniu w firmie nikt nie wie jak było, wszyscy z szefostwa wiedza ze po prostu jestem w ciąży i wracam (jeśli będę chciała) po macierzyńskim. Ja się prawie dwa lata tak męczyłam i dziś żałuje ze nie zaryzykowałam wcześniej. Czasem zmiany czekają na nasz jeden krok <3 życzę Ci siły i odwagi, nikt nie może Cię tak traktować !
    Nam tez udało sie juz w momecie kiedy wymieniałam w pracy i poszłam na l4 zreszta pamiętacie bo Wam to opisywałam :p

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo masz tak już wychowane maleństwo że nie chce Ci dokuczać :) niech sobie po cichutku rośnie :*

Jestem po 4godzinnym pieczeniu pierników i mamserdecznie dość, plecy zaraz mi się chyba zapalą i prawa strona brzucha dokucza - jajnik? @ się zbliża ?
    Dostałam wyniki eeg i w sumie nic nie rozumiem poza tym że ja mam jednak betę w głowie - czyli jednak ciąża urojona :/

Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn idę jeszcze obudzić Męża na <3 muszę jakoś odreagować dzisiejszą sytuację.

Siwulec, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ