GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek85 wrote:U mnie z praca jest juz sprawa raczej przesądzona. Za dlugo dojeżdżam, atmosfera straszna. Ale praca na stałe mnie trzymała. W sumie to mam juz na oku dwie inne, tylko, umowa na czas określony. Trudno. Przez obecną pracę sie juz wykonczylam.
A daleko masz do pracy? Ile ci zajmuje dojazd?
Lunaris ile ja bym dała zeby wiedzieć w czym taki problem u nas... życzę Ci zeby sie udało naturalnie ; ) a czy laparoskopii nie da sie powtórzyć ? Wybacz ale nie znam sie dlatego pytam : ) wszystko jeszcze przede mnaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyNadzieja91 wrote:To ja wstawię test z dzisiaj, żeby trochę poprawić ten grudzień, bo dużo smutnych wieści było i mało serduszek jest na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/4d646b9574336.jpg.html
Prawdopodobnie 16 dni po owulacji, test robiony około południa, czułość 10
Ja po pracy.Musze trochę nadrobić wątek -
Nadzieja91 gratuluję to będą wesołe święta7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Bociek nie poddawaj się ja cały czas czekam!!!
Cały czas was podglądam i kibicuję.
Mam stresa przed wizytą za tydzień.
Dziś rozpoczynam 6tc :0Ruth, Rucola, olik321, Jeżowa, lamka, Bunia86, KateHawke, Bajkaaa, Karma88, Bocianiątko, summer86, PodwojnaMamaWdwupaku, ANkaG, Barbarka1984, mi88, Bea25, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:Lunaris ile ja bym dała zeby wiedzieć w czym taki problem u nas... życzę Ci zeby sie udało naturalnie ; ) a czy laparoskopii nie da sie powtórzyć ? Wybacz ale nie znam sie dlatego pytam : ) wszystko jeszcze przede mna
Da się ale po co? Jak zaczynaliśmy starania to zrobiłam badania z krwi sobie i Ciastkowi -wszystko wygląda dobrze. Zrobiłam potem sono HSG -wszystko drożne. NIc tylko dzieci robić- a dziecka jak nie było tak nie ma... zwalam to jeszcze na nasz tryb życia ( tylko weekendowo więc ciężko trafić)ale jakoś wewnętrznie czuję, że skończy się na metodach rozrodu wspomaganego...Ciastek nawet nie chce o tym słyszeć na razie- męska duma mówi mu że nie jest gorszy niż mój exior i na pewno "sam" spłodzi sobie potomstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 20:46
Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Dziś rozpoczynam 6tc :0Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lunaris nie pozostaje nic innego jak mu uwierzyć może faktycznie fasolka sama przyjdzie
Flower. Trzymam kciuki za wizytę. Jak to pięknie brzmi 6 TC
A jak się w ogóle czujesz? Nękają cię jakieś ciążowe objawy?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
MOJE tylko mam nadzieję że prędzej niż przy poprzednich staraniach bo szybciej się menopauzy doczekam
MOJE lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Dziś rozpoczynam 6tc :0
Chociaż sama też się cykam ;pFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniecha powiedziała mi i to dość pewnie. Zapytałam się czy to może się zmienić, powiedziała że teoretycznie tak, ale praktycznie raczej już by coś było widać i ona jednak uważa że dziewczynka (a sprzęt ma bardzo dobry, zbliżenia robi super i na 3D też przełącza). A i pierwszy raz też przez brzuch mi sprawdzała malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 20:52
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie staraczki. Podczytuję Was po trochu od października. Jestem po stracie, rozpoznana 10tc a obumarcie nastąpiło w 8tc. Zaczęłam starania po 3 miesiącach, niestety bezowocne. Mój ginekolog też nie jest za bardzo wylewny, szcerze mówiąc najwięcej dowiedziałam się z tego forum. Na ten cykl nie mam dużych oczekiwań ponieważ od poronienia nie potrafię sama obliczyć kiedy wypada owu. Wczoraj zbadałam progesteron i wynik jest marny 12 ng/ml. Dopiero raczkuje w wykresa ch. Poza tym trzymam kciuki za pozytywne testy bo to najwspanialszy prezent na święta. Mam nadzieje,że w styczniu mi się uda i to też byłby piekny prezent na rocznice.
-
LANIA90 witaj w naszym gronie niech Ci się pięknie zacznie 2018.
-
nick nieaktualnypilik wrote:Agniecha powiedziała mi i to dość pewnie. Zapytałam się czy to może się zmienić, powiedziała że teoretycznie tak, ale praktycznie raczej już by coś było widać i ona jednak uważa że dziewczynka (a sprzęt ma bardzo dobry, zbliżenia robi super i na 3D też przełącza). A i pierwszy raz też przez brzuch mi sprawdzała malucha
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja będąc w Auchan kupiłam 2 różne testy...testować mam niby 22.12 ale nie wiem czy wytrzymam :p zwłaszcza mając testy w domu. Jutro najprawdopodobniej 7dzien po owulacji. Na test za wcześnie więc jeszcze marnować testu nie będę :p gratuluję dzisiejszych II kreseczek!
Flo-na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie zdrapalam zdrapkę która kupił mi mąż i wydrapałam 50zl hihi
Flowwer, Izape_91, Lunaris, Emiilka, Agniechaaaa, Lena21, Bunia86, Koteczka82, KateHawke, Yoselyn82, pawojoszka, Karma88, Bocianiątko, Amy333, ANkaG, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Bea25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem prawie 3 godziny w autobusie. Witaj lania:)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat