GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek85 wrote:U mnie z praca jest juz sprawa raczej przesądzona. Za dlugo dojeżdżam, atmosfera straszna. Ale praca na stałe mnie trzymała. W sumie to mam juz na oku dwie inne, tylko, umowa na czas określony. Trudno. Przez obecną pracę sie juz wykonczylam.
A daleko masz do pracy? Ile ci zajmuje dojazd?
Lunaris ile ja bym dała zeby wiedzieć w czym taki problem u nas... życzę Ci zeby sie udało naturalnie ; ) a czy laparoskopii nie da sie powtórzyć ? Wybacz ale nie znam sie dlatego pytam : ) wszystko jeszcze przede mnaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyNadzieja91 wrote:To ja wstawię test z dzisiaj, żeby trochę poprawić ten grudzień, bo dużo smutnych wieści było i mało serduszek jest na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/4d646b9574336.jpg.html
Prawdopodobnie 16 dni po owulacji, test robiony około południa, czułość 10
Ja po pracy.Musze trochę nadrobić wątek -
Nadzieja91 gratuluję
to będą wesołe święta
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Bociek nie poddawaj się ja cały czas czekam!!!
Cały czas was podglądam i kibicuję.
Mam stresa przed wizytą za tydzień.
Dziś rozpoczynam 6tc :0Ruth, Rucola, olik321, Jeżowa, lamka, Bunia86, KateHawke, Bajkaaa, Karma88, Bocianiątko, summer86, PodwojnaMamaWdwupaku, ANkaG, Barbarka1984, mi88, Bea25, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:Lunaris ile ja bym dała zeby wiedzieć w czym taki problem u nas... życzę Ci zeby sie udało naturalnie ; ) a czy laparoskopii nie da sie powtórzyć ? Wybacz ale nie znam sie dlatego pytam : ) wszystko jeszcze przede mna
Da się ale po co? Jak zaczynaliśmy starania to zrobiłam badania z krwi sobie i Ciastkowi -wszystko wygląda dobrze. Zrobiłam potem sono HSG -wszystko drożne. NIc tylko dzieci robić- a dziecka jak nie było tak nie ma... zwalam to jeszcze na nasz tryb życia (tylko weekendowo więc ciężko trafić)ale jakoś wewnętrznie czuję, że skończy się na metodach rozrodu wspomaganego...Ciastek nawet nie chce o tym słyszeć na razie- męska duma mówi mu że nie jest gorszy niż mój exior i na pewno "sam" spłodzi sobie potomstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 20:46
Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Dziś rozpoczynam 6tc :0Naczekałaś się na fasolkę a ona na Ciebie- teraz już zostaniecie razem. Z autopsji wiem, że jak już się uda to ciężko w to uwierzyć
rozumiem Twój strach i podejście zachowawcze ale wierzę że wszytko będzie tak jak powinno
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lunaris nie pozostaje nic innego jak mu uwierzyć
może faktycznie fasolka sama przyjdzie
Flower. Trzymam kciuki za wizytę. Jak to pięknie brzmi 6 TC
A jak się w ogóle czujesz? Nękają cię jakieś ciążowe objawy?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
MOJE tylko mam nadzieję że prędzej niż przy poprzednich staraniach bo szybciej się menopauzy doczekam
MOJE lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochane gratuluję dwóch kreseczek u których się pojawiły a @ oznaczają nową nadzieję na fasolkę.
Dziś rozpoczynam 6tc :0
Chociaż sama też się cykam ;pFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniecha powiedziała mi i to dość pewnie. Zapytałam się czy to może się zmienić, powiedziała że teoretycznie tak, ale praktycznie raczej już by coś było widać i ona jednak uważa że dziewczynka (a sprzęt ma bardzo dobry, zbliżenia robi super i na 3D też przełącza). A i pierwszy raz też przez brzuch mi sprawdzała malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 20:52
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie staraczki. Podczytuję Was po trochu od października. Jestem po stracie, rozpoznana 10tc a obumarcie nastąpiło w 8tc. Zaczęłam starania po 3 miesiącach, niestety bezowocne. Mój ginekolog też nie jest za bardzo wylewny, szcerze mówiąc najwięcej dowiedziałam się z tego forum. Na ten cykl nie mam dużych oczekiwań ponieważ od poronienia nie potrafię sama obliczyć kiedy wypada owu. Wczoraj zbadałam progesteron i wynik jest marny 12 ng/ml. Dopiero raczkuje w wykresa ch. Poza tym trzymam kciuki za pozytywne testy bo to najwspanialszy prezent na święta. Mam nadzieje,że w styczniu mi się uda i to też byłby piekny prezent na rocznice.
-
LANIA90 witaj w naszym gronie
niech Ci się pięknie zacznie 2018.
-
nick nieaktualnypilik wrote:Agniecha powiedziała mi i to dość pewnie. Zapytałam się czy to może się zmienić, powiedziała że teoretycznie tak, ale praktycznie raczej już by coś było widać i ona jednak uważa że dziewczynka (a sprzęt ma bardzo dobry, zbliżenia robi super i na 3D też przełącza). A i pierwszy raz też przez brzuch mi sprawdzała malucha
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja będąc w Auchan kupiłam 2 różne testy...testować mam niby 22.12 ale nie wiem czy wytrzymam :p zwłaszcza mając testy w domu. Jutro najprawdopodobniej 7dzien po owulacji. Na test za wcześnie więc jeszcze marnować testu nie będę :p gratuluję dzisiejszych II kreseczek!
Flo-na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie zdrapalam zdrapkę która kupił mi mąż i wydrapałam 50zl
hihi
Flowwer, Izape_91, Lunaris, Emiilka, Agniechaaaa, Lena21, Bunia86, Koteczka82, KateHawke, Yoselyn82, pawojoszka, Karma88, Bocianiątko, Amy333, ANkaG, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Bea25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem prawie 3 godziny w autobusie. Witaj lania:)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat