GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój psokot
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4748dc35b90.jpgBocianiątko, KateHawke, Jeżowa, bazylkove, lamka, blue00, Karma88, PodwojnaMamaWdwupaku, Flowwer, Malgonia, Bunia86, malka, Yoselyn82, Barbarka1984, Anna Stesia, StaraczkaNika, Jedna_z_Wielu, Koteczka82, Lunaris, Czrna 81, Lena21, Sarna84, Kalamea lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Mój Mąż zawsze chciał mieć kozę
Mojemu marzy się alpakaFlowwer, Koteczka82 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Frelcia wrote:Mój Mąż zawsze chciał mieć kozę
PADŁAM, HAHAHAHA! -
nick nieaktualny
-
Jakby Hodor te komplementy przeczytał, to by mu się igły zarumieniły
lamka no właśnie miałam pytać, kiedy lamę kupujesz, hahaSiwulec, lamka lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Mojemu marzy się alpaka
Uwielbiam Alpaki i Lamyale w domu tylko świnka morska
Jeżowa, jak ja go rozumiem, też mam swoją ulubioną bluzę (oczywiście męża) w którą się wtulam jak mi źlelamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapisałam się dzisiaj na rzęsy, pazyry, zamówiłam sukienkę a w niedzielę idę na koncert. A dzisiaj sobie strzelę czerwone winko na rozluźnienie zamiast no-spy
To nic że mam syfa na czole i wyglądam jak pieprzony kucyk pony z czerwonym rogiemhahahahaha.
Karma88, Jeżowa, Siwulec, lamka, pasiasta, Bunia86, Flowwer, Koteczka82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Siwulec bluzy mężów zawsze najlepsze
Frelcia no i ekstra, korona na głowie musi się trzymać nieustannie i cycki wypięte też trzeba mieć cały czas! Ja też czekam na okres, to opiję krew winkiem!Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój maż po stracie poprzedniego psa nie chciał juz zwierzaka (mieliśmy w domu kota i mówił, ze wystarczy) ale postawiłam na swoim i jest tak zakochany w naszej suczce, ze szok
Jeże są cudownekiedyś jak było oberwanie chmury uratowałam małego jeża którego porwała woda, bidulek był taki wystraszony a taki slooooooodki
A ja wstałam, zjadłam i zwróciłam zastanawiam sie czy jest sens jeść ? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 12:17
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8043dc4e6ab9.jpg
Elvis
edit: widzę że wstawianie zdjęć również nie wychodzi mi zbyt dobrze, ale popracuję nad tymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 12:25
Agniechaaaa, Frelcia, blue00, KateHawke, malka, Anna Stesia, lamka, StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
-
qrcze, trochę mnie przytkało... ponad 1000 zł za te badania... ale jak pojadę do Paśnika to i tak każe mi je zrobić? czy może nie wszystkie...?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Frelcia no nie wierze
A jezu wspanialy
Czg to jedt kobtaktowe zwierzatko, w sensie czy szuka czlowieka czy raczej Was unika?
Nasz akurat kontaktowy nie jest. Znaczy można go wziąć na ręce, pogłaskać, nakarmić, bo ładnie je z ręki, ale jak tylko wyczuje okazje, to ucieka i się chowa w jakiś ciemny kąt. Ale zachowania u jeży są bardzo dziedziczne i trzeba kupować z odpowiedniego źródła. My o tym nie wiedzieliśmy aż tak dużo, więc mamy takiego małego dzikuska z hodowli hmm prywatnej. Ale są hodowle profesjonalne, które dbają o to, by rozmnażać jeże tylko o "miłych" charakterachwystarczy dobrze poszukać
ale kocham Hodora z tym jego nieustannym fufaniem i nie zamieniłabym na innego
Siwulec, Agniechaaaa, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha biedactwo, od dawna już tak wymiotujesz? Mnie to właśnie najbardziej przeraża w wizji ciąży (obok najważniejszej kwestii, czyli zdrowia dziecka) - wymioty. Panicznie boję się wymiotować, potrafię godzinami wstrzymywać...
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Nasz akurat kontaktowy nie jest. Znaczy można go wziąć na ręce, pogłaskać, nakarmić, bo ładnie je z ręki, ale jak tylko wyczuje okazje, to ucieka i się chowa w jakiś ciemny kąt. Ale zachowania u jeży są bardzo dziedziczne i trzeba kupować z odpowiedniego źródła. My o tym nie wiedzieliśmy aż tak dużo, więc mamy takiego małego dzikuska z hodowli hmm prywatnej. Ale są hodowle profesjonalne, które dbają o to, by rozmnażać jeże tylko o "miłych" charakterach
wystarczy dobrze poszukać
ale kocham Hodora z tym jego nieustannym fufaniem i nie zamieniłabym na innego