GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Zapisałam się dzisiaj na rzęsy, pazyry, zamówiłam sukienkę a w niedzielę idę na koncert. A dzisiaj sobie strzelę czerwone winko na rozluźnienie zamiast no-spy
To nic że mam syfa na czole i wyglądam jak pieprzony kucyk pony z czerwonym rogiem hahahahaha. -
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Agniecha biedactwo, od dawna już tak wymiotujesz? Mnie to właśnie najbardziej przeraża w wizji ciąży (obok najważniejszej kwestii, czyli zdrowia dziecka) - wymioty. Panicznie boję się wymiotować, potrafię godzinami wstrzymywać...
-
I jeszcze odnośnie jeży - moja obsesja zaczęła się właśnie od dzikich jeży. Wyczaiłam, że mają obrane ścieżki wokół pobliskich bloków i wiedziałam, że latem koło 21:30 wychodzą z norek. Więc ja też wychodziłam z domu i sobie tak za nimi spacerowałam i podglądałam jak żyją (no psychiczna jakaś). Dopiero potem odkryłam, że można hodować jeże pigmejskie
lamka, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia zazdroszczę rozpieszczania sie :p rzęs nie robię bo moje są takie do dupy ze po ściągnięciu mam łyse oczy... z hybryd zrezygnowałam zreszta jak bym mogła zrobić skoro co 5 minut wymiotuje a usiedzieć tyle czasu tez nie dam rady bo brzuch wtedy boli zreszta moje samopoczucie jest na takim minusie ze nawet głowy nie mam siły umyć buuuu
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:I jeszcze odnośnie jeży - moja obsesja zaczęła się właśnie od dzikich jeży. Wyczaiłam, że mają obrane ścieżki wokół pobliskich bloków i wiedziałam, że latem koło 21:30 wychodzą z norek. Więc ja też wychodziłam z domu i sobie tak za nimi spacerowałam i podglądałam jak żyją (no psychiczna jakaś). Dopiero potem odkryłam, że można hodować jeże pigmejskie
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Frelcia zazdroszczę rozpieszczania sie :p rzęs nie robię bo moje są takie do dupy ze po ściągnięciu mam łyse oczy... z hybryd zrezygnowałam zreszta jak bym mogła zrobić skoro co 5 minut wymiotuje a usiedzieć tyle czasu tez nie dam rady bo brzuch wtedy boli zreszta moje samopoczucie jest na takim minusie ze nawet głowy nie mam siły umyć buuuu
Póki mogę to się robię "piękna". Ale w styczniu też zrezygnuje z żeli i rzęs przed laparoskopią. A kobiety w ciąży są najpiękniejsze. Nie potrzebują wspomagaczy.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Frelcia co za dupa tulę no ale tak jak piszesz będą sylwestrowe szaleństwa
Lamka ale mnie piesio rozbawił z tą muchą Do twarzy mu
Ja to siniaki mam nawet jak sie mocno dotknę, a jak pies na mnieskoczy na uda to wyglądam jak biedronka
lamka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agniechaaaa wrote:A ile żyją takie języki ??? Bo słodycz z niego nieziemska
Od 3 do 9 lat. Na razie nie ma jakiś dokładniejszych danych, bo ludzie jeże pigmejskie hodują dosyć krótko, w porównaniu do psów czy kotów, więc jeszcze nie do końca wiadomo z czego wynika taka rozbieżność
Odnośnie wymiotów - mówisz, że idzie się przyzwyczaić, ale z mojej perspektywy to jesteś dla mnie bardzo dzielną kobietą! Wiem, że nie możesz nic poradzić, no ale jednak... ja Ci współczuję bardzo! Oby wkrótce się skończyło -
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Póki mogę to się robię "piękna". Ale w styczniu też zrezygnuje z żeli i rzęs przed laparoskopią. A kobiety w ciąży są najpiękniejsze. Nie potrzebują wspomagaczy.
-
Jeżowa wrote:Nie mam kotka, pieska, ani pająka ale mam takiego przystojniaka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/715cea4fbdd5.jpg
Trochę zaspany, bo go specjalnie wyciągnęłam z jego bluzy, w której śpi, ale świecie, poznaj Hodora
Jejku jaki słodziak! Nie wiedziałam że sobie można tak jeża w domu tryzmać To taki zwykły jeż? co po polu biega?
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Od 3 do 9 lat. Na razie nie ma jakiś dokładniejszych danych, bo ludzie jeże pigmejskie hodują dosyć krótko, w porównaniu do psów czy kotów, więc jeszcze nie do końca wiadomo z czego wynika taka rozbieżność
Odnośnie wymiotów - mówisz, że idzie się przyzwyczaić, ale z mojej perspektywy to jesteś dla mnie bardzo dzielną kobietą! Wiem, że nie możesz nic poradzić, no ale jednak... ja Ci współczuję bardzo! Oby wkrótce się skończyło -
blue00 wrote:Kochana,oczywiście,że wrzucę pajączka ale dopiero po nastepnej wylince bo na razie nic się nie zmienił,a i nie chcę przegonić dziewczyn
Błagam, wrzuć stronę wcześniej ostrzeżenieSiwulec, blue00, Malgonia, Anna Stesia, Karolina90 lubią tę wiadomość
Bunia86 wrote:Jejku jaki słodziak! Nie wiedziałam że sobie można tak jeża w domu tryzmać To taki zwykły jeż? co po polu biega?
Nie, nie, to nie ten sam jeż, co podwórkowy, to odmiana hodowlana, jeż pigmejski nie wiem, jakie są dokładne różnice, ale np. nasz jeżyk nie hibernuje na zimę, wręcz nie wolno do hibernacji dopuścić, bo to oznacza dla niego śmierć. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dla mnie dzien bez wymiotow to stres :p bo tak to przynajmiej czyje ciaze (wiem, ze to głupie ale tak to odczuwam)
No tak, rozumiem, przynajmniej dostajesz jakiś sygnał może też przybiorę taki sposób myślenia w przyszłości -
Jeżowa wrote:Nie, nie, to nie ten sam jeż, co podwórkowy, to odmiana hodowlana, jeż pigmejski nie wiem, jakie są dokładne różnice, ale np. nasz jeżyk nie hibernuje na zimę, wręcz nie wolno do hibernacji dopuścić, bo to oznacza dla niego śmierć.
Docztałam w międzyczasie że to nie taki sam jeż Jest przesłodki Musze emkowi pokazać jak z pracy wróciJeżowa lubi tę wiadomość
Boćku strasznie dużo za te badania a może porównaj w jakiejś przyszpitalnej przychodni? Ja ostanio odkryłam właśnie że najtaniej tam, ale nie wiem czy wszytskie badania robią.
Bunia86 wrote:Boćku strasznie dużo za te badania a może porównaj w jakiejś przyszpitalnej przychodni? Ja ostanio odkryłam właśnie że najtaniej tam, ale nie wiem czy wszytskie badania robią.
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocuś nie pamiętam skąd jesteś, ja wiekszość badań dla immunologa robiłam w szpitalu w prokocimiu (kraków), tam miałam zresztą zalecone. Podsyłam linka cennikiem dla porównania z synevo
http://www.szpitalzdrowia.pl/wp-content/uploads/2013/09/CENNIK-ANALIZ-LABORATORYJNYCH.pdf
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26