X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    czytałam o tym i zastanawiałam się kiedyś czy kupić ale podobno interpretacja nie jest taka oczywista. Ktoś stosował?
    ja wolę jednak na monitoring chodzić i brać ovitrelle jak mam możliwość ale w sumie ciekawy sprzęt

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Pomocy!!!!

Beta z niedzieli: 6654,8
    Beta z wtorki: 13285,5
    Beta z dziś: 20789,3

Wszedzie mi pisze ze zbyt mały przyrost.... Co robić? Mam duphaston pod ręką brać??!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Dziewczyny. Pomocy!!!!

Beta z niedzieli: 6654,8
    Beta z wtorki: 13285,5
    Beta z dziś: 20789,3

Wszedzie mi pisze ze zbyt mały przyrost.... Co robić? Mam duphaston pod ręką brać??!!
    POwyzej 10tys nie ma co badać juz przyrasta nierówno ;) to normalne

Bajkaaa, Anna Stesia, Koteczka82, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Iza, jesteś dorosła i decydujesz sama za siebie. Jeśli Twój mąż jeszcze nie dostrzegł, że ożenił się z osobą powyżej 18 r.ż. to tym gorzej dla niego. Mam alergię na tzw. krótkie smycze i uważam, że jeśli nie ma wyraźnego powodu, by drugiej osobie czegoś zabronić (np. kiedy ktoś jest alkoholikiem i chce iść na popijawę to wtedy trzeba), to takie stawianie sprawy jest wyrazem braku szacunku dla potrzeb drugiej osoby.

Amen !

Bajkaaa, Jeżowa, Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasiasta popieram Agnieszkę przy takich wartościach beta zwalnia, proszę cię nie stresuj się bo betę masz piękna i wszystko jest na pewno w najlepszym porządku :)

Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 4000 beta zwalnia. Ja bym na Twoim miejscu wcale juz nie sprawdzała przyrostu bo i tak tylko usg prawdę powie :)

Anna Stesia, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) ostatnio jakoś nie mam czasu częstsze udzielanie się na forum. Staram się regularnie czytać, ale jakoś cześć mi umyka i udaje mi się tylko odnieść do części postów. To przez pracę, wracam i padam dosłownie. Dobrze, że jutro już piątek to się poprawie :-)

Ewela ciesze się ze lekarz Cię uspokoił :-) oszczędzaj się :-)

Jezowa fajny ten Twój zwierz :-) jak się do niego przytulasz? :-)

Aga współczuję tych mdłości, ale oby niedługo przeszły :-) nie pociesze Cię, bo żona moja brata w bliźniaczej ciąży wymitowala do 5 miesiąca, ale to już niedługo :-)

Pasiasta beta potem przyrasta wolniej. Nie stresuj się :-)

Bocku super, że masz taki ambitny plan z tymi badaniami o wizyta u Pasnika. Ja tez chyba a po nowym roku będę coś w tym kierunku planowała.

Izape ja też nie lubię takich zachowań. Mój mąż na początku też miał ze dwie takie durne akcje ale szybko mu uświadomiłam, że to nie ma sensu :-P

Frelcia piękne paznokcie i rzęsy :-) ja swoje naturalne rzęsy mam akurat takie jak doczepione wiec nawet rzadko kiedy je maluje :-)

Flower juz niedługo usłyszysz silne serduszko :-)

Mam nadzieję, że druga połowa miesiąca będzie łaskawa, bo smutny ten grudzień jak narazie.
    A tymczasem ja zmykam spać, bo padam juz na twarz :-)
    Milej nocy Kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 21:43

Izape_91, 91Ewela09 lubią tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza widzę że dziewczyny napisały już tu to co sama bym chętnie napisała. Jak by mi mój M tak powiedział, to było by pewne, że pójdę, nawet jak by mi sie nie chciało. To Twój ostatni zjazd, powinien to uszanować i powiedzieć kochanie baw sie dobrze, a Ty własnie tak się bawić powinnaś.

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja bym poszla. Tak jak bajka pisala, jak sie dasz to na każdym kroku jak będzie czegos chciał, a ty nie to foch zresztą foch to u mnie ostatecznośc. Prędzej distaje slowotoku i dyskusje prowadzie do końca tzn. Do osiągnięcia kompromisu lub postawienia na swoje. Pewnie się martwi i dlatego, alr takie życie. Postaw na swoim!
    Lunaris pędem do dentysty.! Może się uspokoi, ale jak nie to bedziesz w swieta albo jakiegokolwiek dentysty szukać, albo zbolu chodzić po ścianach. Leczenie nie jest zabronione w ciąży wrecz wskazane. Mniej robią do 3 mc, ale nawet i kanałowe tylko dają inne znieczulenie i najwyżej zdjecie rtg, albo później, albo po ciąży. W innych krajach nawet znieczulenie dają to samo, a i zdjęcia rtg zebow robią bo mówią, że to bardzo mała ilość promieniowania.

Lunaris lubi tę wiadomość

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris Bólu zęba współczuję :/ Nie wiem, jak jest ze znieczuleniem w ciąży w trakcie kanałowego, ale pewnie nie wolno - jak byłam robić zęby w wakacje to przy każdej wizycie pytano mnie czy jestem w ciąży, choć chodziłam do tej samej, znajomej dentystki. Więc coś pewnie jest na rzeczy (edit: słuchaj mądrzejszych ode mnie). Ale dobrze, że mi przypomniałaś - po nowym roku migusiem muszę wyleczyć resztę zębów :)

Izape zgadzam się z dziewczynami - naprawdę możesz robić, co chcesz, jesteś dorosła. Tym bardziej, że nie planujesz niczego złego! Idź, baw się dobrze! Ja bym się nie wahała ani chwili.

Karolina jak jeż położy igiełki to można się przytulać bez problemu :) no i od spodu oczywiście jest najbardziej puszysty brzuszek, jaki można sobie wyobrazić :) no i jeże nie są gryzoniami - naprawdę nieźle trzeba jeża wkurzyć, żeby ugryzł (albo pachnieć jedzeniem)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 21:55

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomiziałabym Jeżusia po brzuszku <3 :D

lamka, Jeżowa, Flowwer, Koteczka82, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia większość bóli jednak się nie widzi dopóki się człowiek nie obserwuje. Np. mnie wszystko boli szczypie kluje w momencie jak sie obserwuje. I w sierpniu wrześniu nic mi nie było bo akurat miałam w doopie moje starania. Zaraz jak znów zaczęłam się na poważnie starać mnie wszystko boli i to nawet bardzo. Taka juz nasza natura, że tam gdzie jest obsereacja wszystko sie zmienia zwłaszcza jak tego bardzo pragniemy.

Wiecie co do picia w ciąży ja sobie pozwalam do 2 kresek. Zwłaszcza jak ja b. . rzadko pije i akurat wyskakuje mi jaies spodkanie to i piwa sie napije. Nie można podporządkować życia pod staraniabo szło by zwariować. Ale jak są dwie kreski koniec! A ja zaczynam dość wcześnie testy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 22:08

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza idz na impreze. Potem sie przyzwyczai, ze ma Cie non stop to jeszcze gorzej bedzie ;)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociuś, Frelcia piękne, malownicze dzieło. Oczywiście o pazurkach mówię. Rzęsy też robię, bardzo je lubię.

Iza ja chyba nie powiem nic twórczego w tym temacie. Zawsze inwestowałam w siebie, żeby być kobieta niezależna i nie wyobrażam sobie innego życia. Musisz sama zadbać o siebie i swoje pragnienia. Zrób to co podpowiada Ci serducho. Mąż zrozumie, a jak nie to już jego problem.
    Cały czas uczę się takiego podejścia do życia. Nie jest to niestety łatwe.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięło mnie po winku na wspominki.
    Moja Bułciunia malutka. Przed adopcją jeszcze.
    adfee506f6a7d5ecmed.jpg

KateKum, olik321, Malgonia, Bunia86, Lunaris, ANkaG, lamka, Jeżowa, Anna Stesia, Flowwer, mi88, Motylek85, Agniechaaaa, Yoselyn82, Koteczka82, Izape_91, Rucola, Bocianiątko, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Malgonia większość bóli jednak się nie widzi dopóki się człowiek nie obserwuje. Np. mnie wszystko boli szczypie kluje w momencie jak sie obserwuje. I w sierpniu wrześniu nic mi nie było bo akurat miałam w doopie moje starania. Zaraz jak znów zaczęłam się na poważnie starać mnie wszystko boli i to nawet bardzo. Taka juz nasza natura, że tam gdzie jest obsereacja wszystko sie zmienia zwłaszcza jak tego bardzo pragniemy.

Ale u mnie to nawet za wczesnie na wkrecanie.. tak teraz sie zastanawism ze moze to komorka przedostaje sie z jajowodu do macicy. Moze macica pod wplywem spermy jakos sie uwrazliwia :/
    Podobno u ciezarnych seks do konca wywoluje skurcze porodowe. Jak przez najblizsze poltora cyklu nie zajde to pojde do lekarza i niech sprawdzi czy tam cos nie rosnie, sle poki co takie skurcze w tak newralgicznym momencie sa stresujace. Najchetniej bym pila meluske i lezala pod kocem co najmniej przez 10 dni od stosunku ;)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    01290b9fc2af027amed.jpg

2018 będzie nasz !! Dobranoc Piękne Panie :)

ANkaG, Motylek85, Lunaris, Jeżowa, Flowwer, Koteczka82, Malgonia, Amy333, Bocianiątko, Siwulec lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam w ramach picia sfermentowaną sałatkę :D boję się nawet p/bólowe brać i się męczę... Wiem że z jednej strony nie można trzymać takiego czegoś (pewnie ropa czy coś) ale wolałabym dłubać jak będę miała pewność że w ciąży nie jestem. Zawsze jakaś tam szansa jest...
    A żeby było ciekawiej to nic się nie działo dopóki nie zaczęłam leczyć zębów HAHAHA, od poprzedniego cyklu chodzę regularnie przez 2 pierwsze tyg. i robię porządki ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 22:21

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze zdjęcie mojego dzieciątka...prawie 13 lat temu :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/452222e34dd6.jpg

lamka, Anna Stesia, Frelcia, Flowwer, Motylek85, Agniechaaaa, Jeżowa, Yoselyn82, Bunia86, Koteczka82, Bocianiątko, Siwulec, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris idź predziutko robić zęby, serio.

Iza - ja przyznam brzydko, że też tak robiłam dawno temu jak Twój mąż, ale się nauczyłam, że to jest bez sensu, więc nie przejmuj się, tylko zajmij się swoimi potrzebami. Jemu nie ubędzie.

Frelcia piękne łapki i oczka :-)

Mam dreszcze i źle się czuję i wg męża man czoło rozgrzane. Ale mam świetny dzień, dostaliśmy dzisiaj film z wesela i teledysk (w końcu!). Oglądałam już dwa razy film i trzy razy teledysk i są prze-cu-dow-ne. <3

Lunaris, Jeżowa, Koteczka82, Frelcia, JustynaG, Siwulec lubią tę wiadomość

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ