GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny byłam u gina, dostałam skierowanie na powtórkę badania prolaktyny z obciążeniem i teraz pytanie : kiedy najlepiej je zrobić ?
po czy przed owulacją ?
Czy badanie po owulce a ewentualnie przed zagnieźdźzeniem może jakoś zaszkodzić ? chodiz mi o tą tabletkę.Izape_91 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny byłam u gina, dostałam skierowanie na powtórkę badania prolaktyny z obciążeniem i teraz pytanie : kiedy najlepiej je zrobić ?
po czy przed owulacją ?
Czy badanie po owulce a ewentualnie przed zagnieźdźzeniem może jakoś zaszkodzić ? chodiz mi o tą tabletkę.
Kochana, badanie to robi się w 3 dniu cyklu (niektórzy mówią, że między 2-4 dc, a inni, że 3-5 dc). Ja robiłam 3 dc, bo tak mi zalecała i ginekolog, i endokrynolog.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Achia w sumie to wszystko mozna pod objaw podciągnąć.. ;p ale wiesz zależy jak do tego podchodzisz byle z przymrużeniem oka:)
Owulak mi wyszedł!!! Pierwszy raz od kad robię! No nie wieże:) Tylko chlopa brak. Ale może poczekam na niego.. Wczoraj rano byly serduszka, moze sie czaja żołnierze jeszcze.. Ale na pewno najpóźniej jutro go dorwe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 19:08
Achia, Siwulec, Bunia86, Koteczka82, Flowwer, Lunaris, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Flowwer proszę informacje w stopce zaaktualizować
Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Innamorata - co to za grupa na fb?
Panan - nie ma sensu, jak nawet nie ma cienia cienia cienia tylko biel
Motylek trzymam kciuki za wizytę.lamka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej. Ja właśnie wróciłam od lekarza. Plemieniem mam się na razie nie przejmować (podobno to normalne). Zwiększył mi dawkę luteiny do 3x2 tab przez 3 dni, późnej 2x2 tab przez 3 dni, no i wrocic do dawki 2x1.
Mojemu bąbelkowi nic nie grozi.
Mam zakaz noszenia czegokolwiek powyżej 5 kg,no i podnosic rąk tez nie mogę.
Uspokoilam się trochę jak usłyszałam ❤.
Miłego wieczoruolik321, Anna Stesia, Jeżowa, Bunia86, Bocianiątko, Koteczka82, staraczka1111, Achia, Lunaris, blue00, Motylek85, ANkaG, lamka, Yoselyn82, Emiilka, Karma88, Siwulec, Czrna 81, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Hej. Ja właśnie wróciłam od lekarza. Plemieniem mam się na razie nie przejmować (podobno to normalne). Zwiększył mi dawkę luteiny do 3x2 tab przez 3 dni, późnej 2x2 tab przez 3 dni, no i wrocic do dawki 2x1.
Mojemu bąbelkowi nic nie grozi.
Mam zakaz noszenia czegokolwiek powyżej 5 kg,no i podnosic rąk tez nie mogę.
Uspokoilam się trochę jak usłyszałam ❤.
Miłego wieczoru
Cudowne wiesci ale o co chodzi z podnoszeniem rak ?? -
Nika ja też chodzę z lista pytań bo na wizycie brakuje mi języka w gębie. Dawkę o,8 miałam ze względu na te wcześniejsze poronienia, akurat mój gin daje dość wysokie dawki, podobno z tego słynie robułam wcześniej ddimery i o wagę też pytał, mówił że to ważne czy 61 czy 59 kg
Bea ja polecam prenalen tabletki na gardło, mi pomagają a są dla kobiet w ciąży. Zdrowiej żeby Cie siły na nie opuściły
Bociek świetne pazurki! Czaję się na takie przed świętami
Olik Ty też zdrowiej, zró sobie pyszną hernatkę z miodem i malinami, do tego syrop z cebuli i wygrzewaj się pod kołderką :*
Iza mi też gin kazał w 3dc zrobic prolaktyne
Bea25 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Zawiozłam syna na trening i poszłam na spacer, całkiem przypadkiem spotkałam aptekę No i wiecie co zrobiłam hihihihi
Kupiłam dwa testy płytkowy i strumieniowy - bo takiego jeszcze nie miałam ale teraz tak mi świta ze chyba odradzalyscie bobo-testy ?Motylek85 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Cudowne wiesci ale o co chodzi z podnoszeniem rak ??
Byłam tak zaaferowane serduszkiem i tym ze z malenstwem wszystko ok, ze wszystkiego nie pamiętam. Zapytam później eMka.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Nika ja też chodzę z lista pytań bo na wizycie brakuje mi języka w gębie. Dawkę o,8 miałam ze względu na te wcześniejsze poronienia, akurat mój gin daje dość wysokie dawki, podobno z tego słynie robułam wcześniej ddimery i o wagę też pytał, mówił że to ważne czy 61 czy 59 kg
Bea ja polecam prenalen tabletki na gardło, mi pomagają a są dla kobiet w ciąży. Zdrowiej żeby Cie siły na nie opuściły
Bociek świetne pazurki! Czaję się na takie przed świętami
Olik Ty też zdrowiej, zró sobie pyszną hernatkę z miodem i malinami, do tego syrop z cebuli i wygrzewaj się pod kołderką :*
Iza mi też gin kazał w 3dc zrobic prolaktyne -
91Ewela09 wrote:Nie wiem,ale chyba chodzi o to żeby nie naprezac mięśni brzucha.
Byłam tak zaaferowane serduszkiem i tym ze z malenstwem wszystko ok, ze wszystkiego nie pamiętam. Zapytam później eMka.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Frelcia wredny małpiszonn !!!!
Ja zamówiłam dzisiaj na dozie ovarin, olej z wiesiołka, że olej a nie kapsułki i testy ciązowe bo mają tanie po 4-5 zł żeby tylko do 6 stycznia !
Izap to widzę że obie działamy podobnie ja też włączyłam oleje jeszcze l-arginine włączę u siebie. I też 6 stycznia zamierzam testować!!! (To dzień urodzin mojego brata może będzie szczęśliwy)Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ewela super!
Siwulec bobo plytkowe są super a strumieniowe do kituSiwulec lubi tę wiadomość
-
Ewela, super, ze wszystko jest ok
Achia - 7 dzien???
Ja mam czwarty i zaczynam szukac objawow
Zezarlam juz pol ananasa, morele,acard, pokrzywa sie parzy, l argininy nie zdazylam kupic wiec lyknelam tabletke na potencje mego meza
Ale jak juz przy objawach jestesmy. Od kiedy zaczelismy sie starac to kuje mnie macica tak miedzy 5 a 8 dniem. Oczywiscie nakrecalam sie ze to implantacja, ale nic z tego nie wynika wiec to pewnie cos innego. No i wlasnie, macie pomysl skad ten bol? Jest na tyle silny ze gdybym miala go wczesniej to bym go nie przegapila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 19:56
Achia lubi tę wiadomość
-
Ewela super że wszystko dobrze z maleństwem. Cudnie że już jest serduszko!
Boćku super pazurki!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ewela no to kamień z serca, że to nic groźnego. Oby nigdy więcej takich powodów do niepokoju nie było no i ręce do dołu!
-
olik321 wrote:Buniu sssie imbir i już mi o niebo lepiej, jak nie wiele do szczęścia potrzeba
Potwierdzam ! Imbir pięknie działa, ale ja trę na tarce i do herbaty dodaje