GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Ha ha ha zaszalalas od razu z tym majem ciaze blizniacze sa doniszone chyba juz w 34 tyg, tak mi sie wydaje, ze szybciej niz pojedyncze, bo organizm kobiety nie jest w stanie dotrwac do terminu. Takze oby do 34 tyg a na kiedy masz wstepnie termin?
innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Urósł trochę, ponad 2 mm od wtorku. Ma już 4 mm i tętno 120. Jest mały, ale doktor pocieszał, że może nadgonić. W ogóle dobry doktor siedział ze mną tyle co 3 wizyty w invikcie. Dał douphaston. Mam zrobić betę w poniedziałek i usg po świętach. Szczęśliwa jestem i beczę na chodniku
innamorata88, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Ness piekna beta.
Frelcia nie przejmuj się, przejdzie mu;)
Lamka :*
Agniechaa powoli juz będzie z górki. Szkoda nerwów na facetów choc ja tez zła jestem. Będzie mu ciężko odkupic winę! Żebym ja nie spała po nocach przez niego!
I w ogóle to mi ciężko, dzis odeszła z pracy moja najlepsza przyjaciółka z pracy zostaje sama:( ale mi ciężko!!!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Nika bardzo się ciesze zobacz jak maleństwo walczy, Ty też musisz, wiec teraz spokój Głowa do góry!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nika Fasolka się nie poddaje, super wiadomości! Niech nadgania jak najprędzej, żeby już tak nie stresować mamusi
-
Nika!! Becze razem z tobą! Walczcie obydwoje! On w brzuchu, a ty nie dopuszczaj zlych mysli. Zajmij je czyms!
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Nika bo to facet jest a nimi nigdy nie jest łatwo
StaraczkaNika, Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, po raz pierwszy naprawdę pozwoliłam sobie pomyśleć, że może będzie z tego dziecko. I mogę normalnie oddychać.
I podoba mi się doktor, taki trochę pan kartofel, ale wszystko mi wytłumaczył, a byłam już w tej ciąży u 3 lekarzy na 3 usg i żaden nie był łaskaw. Chyba się będziemy do niego prowadzać.Agniechaaaa, Jeżowa, olik321, Flowwer, Karma88, Motylek85, KateHawke, Frelcia, Bocianiątko, Bunia86, lamka, summer86, Rucola, Czrna 81, Emiilka, pasiasta, Koteczka82, Kargo31, Morusek, mi88, Jedna_z_Wielu, Lena21, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Wiecie, po raz pierwszy naprawdę pozwoliłam sobie pomyśleć, że może będzie z tego dziecko. I mogę normalnie oddychać.
I podoba mi się doktor, taki trochę pan kartofel, ale wszystko mi wytłumaczył, a byłam już w tej ciąży u 3 lekarzy na 3 usg i żaden nie był łaskaw. Chyba się będziemy do niego prowadzać.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika bardzo się cieszę :* wszyscy wierzymy w Twojego bąbelka.
Inna ale brzusio napewno masz jedno hihiStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Nika bo to facet jest a nimi nigdy nie jest łatwo
KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Wiecie, po raz pierwszy naprawdę pozwoliłam sobie pomyśleć, że może będzie z tego dziecko. I mogę normalnie oddychać.
I podoba mi się doktor, taki trochę pan kartofel, ale wszystko mi wytłumaczył, a byłam już w tej ciąży u 3 lekarzy na 3 usg i żaden nie był łaskaw. Chyba się będziemy do niego prowadzać.Rucola lubi tę wiadomość
-
Si będzie leniwy samiec
Lamka przykro mi
Inna kciuki za wizytę -
nick nieaktualnyNika cudowne wieści! Mocno trzymam kciuki za maluszka!))) Mój siostrzeniec (jak się siostra w tym 4mcu dowiedziała) był za mały jak na ten miesiąc ciąży ale nadgonil a teraz jest mega gadatliwym 6latkiem :p wierze w Wasz happy end!)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 17:09