GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Kaczorka do teściów?! Lepiej jednak jego wyrzucić
a z dzieckiem to nie za bardzo dobry pomysł, przyzwyczai się i co będzie? Najlepiej zostaw go samego w domu z małą a jak wrócisz to powiedz ze obiad chcesz dostać i czy pranie zrobil, prasowanie, posprzatal i tp.. Nie martw sie dziecku nic nie zrobi. Dajesz cyca? Odciagnij pokarm i zostaw z instrukcją obsługi. Najpewniej zadzwoni po upływie 3 godz.
Tylko ta metoda moze nie zadziałać i wrocisz a tam tesciowa.. -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dzis cos mnie pobolewa koło (nerek?) takie mam odczucie ni to brzuch ni jelita i lezymy sobie. Na kolacje mam mcwrapa wiec szał zdrowia ale mam ochote i nie bede sobie żałować :p
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Urósł trochę, ponad 2 mm od wtorku. Ma już 4 mm i tętno 120. Jest mały, ale doktor pocieszał, że może nadgonić. W ogóle dobry doktor siedział ze mną tyle co 3 wizyty w invikcie. Dał douphaston. Mam zrobić betę w poniedziałek i usg po świętach. Szczęśliwa jestem i beczę na chodniku
Kochana tak się cieszęcudowne wieści! Teraz musi być już dobrze :* Łezka mi się zakręiła ze szczęścia :*
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczyny
Staram się od roku o dziecko. Dzisiaj jestem ok. 9-10 dni po owulacji, zrobiłam rano badanie beta HCG i wynik to 4,2. Przed chwilą natomiast zrobiłam test z moczu i po ok. 5 minutach widać wyraźny cień, nawet nie muszę patrzeć pod światło itp.
Czy to możliwe że zrobiłam betę za wcześnie, czy to jednak nie ciąża?
Takie emocjePierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Inna jak po wizycie? A serio tam tylko Michaś ?!!!
Rucola jak katar??? Nie ma to się cieszyć na katar hahah jak urlop?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny
Staram się od roku o dziecko. Dzisiaj jestem ok. 9-10 dni po owulacji, zrobiłam rano badanie beta HCG i wynik to 4,2. Przed chwilą natomiast zrobiłam test z moczu i po ok. 5 minutach widać wyraźny cień, nawet nie muszę patrzeć pod światło itp.
Takie emocje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny
Takie emocje -
Flowwer wrote:To jest beta bardzo szybko robiona. Powtórz za 3 dni i po kolejnych 48h powtórz.
Na pewno powtórzęKurcze teraz najgorsze będzie rozczarowanie jeśli to jednak nie to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 17:52
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny
Takie emocje
Coś jest na rzeczy! Powiedz mi przez ten rok jakoś się leczyłaś? coś zażywałaś? -
Frelcia wrote:Coś jest na rzeczy! Powiedz mi przez ten rok jakoś się leczyłaś? coś zażywałaś?
Tak, jestem pod opieką lekarską - tak się składa że mam w bliskiej rodzinie osobę zajmującą się leczeniem niepłodności
Miałam już histeroskopię i laparoskopię diagnostyczną, oba jajowody mam drożne, występuje niewielka dwurożność macicy + niewielka endomietroza. TSH w normie. Generalnie lekarze nie wiedzą dlaczego się nie udajeKobiety z dużo większymi problemami zachodzą szybko w ciążę...
Podobno tak to jest jak się za bardzo chce eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 17:58
gilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny
Takie emocje -
Lamka przykro mi
No nie tak miało byc
Inna piękny brzusio!
Ja wróviłam w końcu ze szpitala. Beta spadła z 140 na 33 więc jest dobrze, ale rano dostałam ostrego bólu w prawym jajniku, takiego mega, ale po jakiś 5 minutach nagle sam przeszedł. Lekarz na to że nie możemy dziś zrobić USG! szok. Nie wiem czemu, ale nikomu dziś nie robili. Mam przyjść na USG we wtorek i wtedy też powtórka bety, Wkyurzona jestem, bo siedziałam tam od 6 rano tak jak lekarz kazał, a jakiś doktor przyjął mnie dopiero o 9, krew pobrali o 9.30 czekanie na wynk i w kolejce do lekarza. O wyniki z krwi musiałam się prosić i kłócić, bo wielka pani w sekretariacie pracuje do 12! i ona o 13 nie wydrukuje mi wyniów, które dopiero co przyszły. Weszłam o 16 i czekałam tylko po to żeby mi powiedzieć że beta ładnie spada, że nie może mi zrobić USG ale ten ból jest nepoojący, kilka razy pytał czy nie jest mi słabo i czy nie będę mdlała, a na końcu powiedział że jak bym jednak zemdlała albo zrobiło by mi się słabo to pilnie do szpitala. Zła jestem bo boli mnie ten brzych, może to ta torbiel, może nie ale wolałabym wiedzieć cokolwiek..
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Tak, jestem pod opieką lekarską - tak się składa że mam w bliskiej rodzinie osobę zajmującą się leczeniem niepłodności
Miałam już histeroskopię i laparoskopię diagnostyczną, oba jajowody mam drożne, występuje niewielka dwurożność macicy + niewielka endomietroza. TSH w normie. Generalnie lekarze nie wiedzą dlaczego się nie udajeKobiety z dużo większymi problemami zachodzą szybko w ciążę...
Podobno tak to jest jak się za bardzo chce eh.
no tak....blokada psychiczna. -
Flowwer wrote:To jest beta bardzo szybko robiona. Powtórz za 3 dni i po kolejnych 48h powtórz.
idę dziś pobiegać, to moze złapię coś z powietrza.
A co u was?? czekam i wyglądam 21go
To jest komentarz do pytania o katar, coś mi się pochrzaniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 18:08
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
gilmoregirl na pewno coś jest na rzeczy
Koniecznie powtórz betę
Swoją drogą kiedyś byłam zakochana w tym serialuAle mi przypomniałaś
Chyba odświeżę sobie i obejrzę kiedyś
Bunia86 wrote:gilmoregirl na pewno coś jest na rzeczy
Koniecznie powtórz betę
Swoją drogą kiedyś byłam zakochana w tym serialuAle mi przypomniałaś
Chyba odświeżę sobie i obejrzę kiedyś
Koniecznie! Mój ulubiony serialMam wszystkie sezony na DVD, to już jest obsesja haha
Bunia86 lubi tę wiadomość
Kurde Bunia właśnie przewijalam watek czy napisalas cos czy nie.. Kurcze cały dzien w plecy i jeszcze nic nie wiedziec?!
Jak zaboli jeszcze to pedem na sor.! Byle nie na Kopernika!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny