GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika masz mega leniwego
" nie daleko pada jabłko od jabłoni "
Dlatego bety nie powtarzam bo mój gad domowy mega leniwy nawet ja w ciąży nie chodzę spać po obiedzie a mój M minimum 2h ( on dalej na l4).
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Z ostatniej @ na 3.07 ale dzieciaczki są starsze wychodzi końcówka czerwca, dolladnie będziemy teraz wyliczać we wtorek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidze ze nie tylko ja wczoraj mialam nerwa na mojego ale na koniec przyniosl maly bukiet roz wiec nawet przeszło mi. Ja na swojego mam sposob. Jak zaczyna nas "olewac" to zawsze mowie ze spakuje sie i wyprowadzam sie.Od razu zaczyna inaczej patrzec na nie ktore sprawy.
-
Nika widzisz jak się trafiło no musi mieć coś po tatusiu, a ze oddziedziczy lenistwo to już trudno trochę go tam wychowasz po swojemu i nie będzie tak źle
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mama stasia ja nawet kwiatów nie zobaczę kiedyś jak mi dal to nimi dostał a ja muszę wymyślić sprytna kare bo jednak jeszcze z nim dzis chce serduszkowac. Ehhhh
Ja jego wyprowadzam co ja sie bede ruszać ;p przynajmniej w szafie posprzata jak wszystko wyrzuce z nich..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 17:20
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Nika rycze razem z Tobą, ale teraz proszę się pozbierać i uśmiechnąć - będzie dobrze a co to za Pan Kartofel?
Dziewczyny zmieniłam avatarka, mam nadzieję że mój pieseł nie obrazi się że go nie ma na foci Jakie tam jeszcze były te magiczne sztuczki do szczęśliwego cyklu? Wątku nie będe zakładać bo nie nadążam za Wamilamka, Czrna 81, KateHawke, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyMamaStasia wrote:I tak zawsze trzymaja sie terminu z om. Moj syn na kazdym USG zawsze byl o tydzien wiekszy. I tez duzy sie urodzil A jak się czujesz?
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Nika rycze razem z Tobą, ale teraz proszę się pozbierać i uśmiechnąć - będzie dobrze a co to za Pan Kartofel?
Dziewczyny zmieniłam avatarka, mam nadzieję że mój pieseł nie obrazi się że go nie ma na foci Jakie tam jeszcze były te magiczne sztuczki do szczęśliwego cyklu? Wątku nie będe zakładać bo nie nadążam za Wami
ale tu jest w sumie dobry pomysł na wątek! założyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 17:25
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Urósł trochę, ponad 2 mm od wtorku. Ma już 4 mm i tętno 120. Jest mały, ale doktor pocieszał, że może nadgonić. W ogóle dobry doktor siedział ze mną tyle co 3 wizyty w invikcie. Dał douphaston. Mam zrobić betę w poniedziałek i usg po świętach. Szczęśliwa jestem i beczę na chodniku
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
MamaStasia wrote:Widze ze nie tylko ja wczoraj mialam nerwa na mojego ale na koniec przyniosl maly bukiet roz wiec nawet przeszło mi. Ja na swojego mam sposob. Jak zaczyna nas "olewac" to zawsze mowie ze spakuje sie i wyprowadzam sie.Od razu zaczyna inaczej patrzec na nie ktore sprawy.
Ja się nie wyprowadzę, bo póki co mieszkamy u moich rodziców chyba, że w ramach wymiany pojadę mieszkać do teściów :p
Ale dzisiaj widzę, że zachowuje się jakby nigdy nic. Ja też - z tą różnicą, że młodej mu nie dam. Sama się nią zajmę i nic od niego nie będę chciała. Łaski bez.. -
Agniechaaaa wrote:Dzis cos mnie pobolewa koło (nerek?) takie mam odczucie ni to brzuch ni jelita i lezymy sobie. Na kolacje mam mcwrapa wiec szał zdrowia ale mam ochote i nie bede sobie żałować :p
Moje ulubione niezdrowe jedzonko z czasów ciążyAgniechaaaa, pasiasta lubią tę wiadomość
-
Kaczorka do teściów?! Lepiej jednak jego wyrzucić a z dzieckiem to nie za bardzo dobry pomysł, przyzwyczai się i co będzie? Najlepiej zostaw go samego w domu z małą a jak wrócisz to powiedz ze obiad chcesz dostać i czy pranie zrobil, prasowanie, posprzatal i tp.. Nie martw sie dziecku nic nie zrobi. Dajesz cyca? Odciagnij pokarm i zostaw z instrukcją obsługi. Najpewniej zadzwoni po upływie 3 godz.
Tylko ta metoda moze nie zadziałać i wrocisz a tam tesciowa..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ja się nie wyprowadzę, bo póki co mieszkamy u moich rodziców chyba, że w ramach wymiany pojadę mieszkać do teściów :p
Ale dzisiaj widzę, że zachowuje się jakby nigdy nic. Ja też - z tą różnicą, że młodej mu nie dam. Sama się nią zajmę i nic od niego nie będę chciała. Łaski bez..Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Nika siedzę i płaczę razem z Tobą! Ja czułam że ten waleczny maluch da radę! Teraz uśmiech nr 5 i szykujemy magiczne święta!
Rucola, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
A ja nie wiem czy boli mnie prawy jajnik, czy mam zwidy owulacyjne.. Chyba jednak to drugie.. Ehhh no trudno.. Tylko zastanawia mnie czy pękł ten pęcherzyk czy noe? Bo nie wiem jaką. Kare wymyslic.. Bo jak pekl wczoraj to i tak szkoda ❤.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Mama stasia ja nawet kwiatów nie zobaczę kiedyś jak mi dal to nimi dostał a ja muszę wymyślić sprytna kare bo jednak jeszcze z nim dzis chce serduszkowac. Ehhhh
Ja jego wyprowadzam co ja sie bede ruszać ;p przynajmniej w szafie posprzata jak wszystko wyrzuce z nich.. -
lamka wrote:W sumie wstyd się przyznać KateKum ale z mężem tego jeszcze nie robiłam w bardziej hardkorowym miejscu :]
Zdecydowanie musisz przejąć inicjatywę
A tak w ogóle bardzo wymownie to zabrzmiało, ze z mężem nie robiłam tego w bardziej hardcorowym miejscu. Słodko. Hihihi