X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! <3

_Hope_ troszkę konsultowałam informacje z Twojej stopki i jest tam trochę błędów. Napisałam Ci o niektórych z nich w moim niefartownym wątku :) ale i tak szacun że chciało Ci się coś takiego stworzyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Moje kochane muszkierterki! Frelcios, Lamkos i Jeżowis!!! tak sobie myślę, że wyprawimy porządne pożegnalne super hiper choinkowe party dla naszych @! Takie z grzanym winem i w ogóle mega :D a w prezencie zafundujemy im dłuuuuuuuuugie wakacje na kole podbiegunowym! :D bo przecież następnym razem spotkamy się dopiero w 2019! :D

Oczywiście wstęp wolny! Jakby któraś chciała dołączyć wraz ze swoją @ to serdecznie zapraszamy! <3 <3 <3 gg :**** piszesz się? :)

No jestem za :D uczczę to jeszcze sushi :D ale to jak skończę Lamettę. A właśnie dziewczyny. Orientujecie się czy jak mój Mąż teraz chory i bierze aspiryne to będzie sprawny na owulkę? :D ale chyba tak bo to nie jest steryd..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 11:34

• gg88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ale macie dziewczyny jazdy z dentystami, współczuję wam bo mój M ma podobnie. Ja wole nawet bez znieczulenia robić plomby taka ze mnie masochistka. Bocianiątko już wino kupuje i lecę do was na imprezę @ co prawda moja przyjdzie dopiero na dnia. Ja dziś mam intensywny dzień zaraz jade do Krk do teściowej i tez musze ogarnąć prezenty dla dzieciaków rodzeństwa. MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży :(
    Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A euthyrox biorę od 4 tyg. Napisze w poniedziałek do lekarki co mam zrobić. No właśnie ona kazała zrobić tylko TSH bez FT4. Tez sie zdziwiłam. Ale tamte parametry były w ostatnim badaniu w normie

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Cześć Dziewczyny! <3

_Hope_ troszkę konsultowałam informacje z Twojej stopki i jest tam trochę błędów. Napisałam Ci o niektórych z nich w moim niefartownym wątku :) ale i tak szacun że chciało Ci się coś takiego stworzyć :)
    To wszystko mam od Flo. Nie jestem autorem tylko zbieraczem z ro nych wątków. Na prochach na ovu się zupełnie nie znam bo nigdy ich nie brałam :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    To wszystko mam od Flo. Nie jestem autorem tylko zbieraczem z ro nych wątków. Na prochach na ovu się zupełnie nie znam bo nigdy ich nie brałam :)

aaa okey :) jak będę 28-ego na podglądzie kurnika to zapytam jeszcze o jakieś dodatkowe wspomaganie, to dorzucę może coś nowego.

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika bardzo się ciesze ze te testy działają :) znaczy mogę polecać z czystym sumieniem :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży :(
    Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.
    U mnie beta spadała z 186 przez 2 tygodnie. A byłaś u lekarza żeby zobaczył jak wygląda endo i jajniki

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Na w lipcu miałam cb. Beta spadła chyba Max do 40 i dostałam krwawienie. A W 23 dni cyklu miałam jeszcze test pozytywny. Beta dużo wolniej spada niż rośnie , w sensie że nkenspada 2 x w ciągu 48 godzin. Myślę że nie ma powodu do niepokoju Ale zawsze możesz zrobić bete porównać po 2 dniach.

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślałam, że z grudnia nici, ale tak dla reguły zrobiłam test
    <a href=https://zapodaj.net/0569df9eaf76f.jpg.html>IMG_20171216_105934.jpg</a>

Robiłam progesteron we wtorek i było tylko 12 ng/ml, uwazacie zeby brac luteine do czasu wizyty u lekarza?

lamka, Bunia86, blue00, KateHawke, ANkaG, Czrna 81, Lunaris, Paulina.G lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak dodac zdjecie, ale sa 2 kreski na tescie ❤

aiwlys, olik321, Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LANIA90 wrote:
    Nie wiem jak dodac zdjecie, ale sa 2 kreski na tescie ❤
    ja widzę :) gratuluję

LANIA90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wyszliśmy ze szpitala wczoraj. Szyjka zamknięta. Rozchodzi się spojenie dlatego tak boli mnie przy chodzeniu. Chociaż oni bardziej przejęli się tym IUGRem, ale podobno jest OK. Dla pewności jeszcze pójdę przed świętami na usg zobaczyć czy rośnie i ile waży. ☺ mam nakaz leżenia, nie można mi dźwigać, sprzątać itd. A kto ma małe dziecko ten wie, że to jest AWykonalne.. Ale w miarę możliwości się ograniczam. Zastanawiałam się nad maścią rozgrzewającą w pachwine.. Ale myślę, że najlepiej najpierw skonsultuje to z moja ginekolog.
    A no i ustaliłam termin CC. Na 23.01, czyli dzień urodzin syna ☺☺☺

Bocianiątko, Bunia86, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Czrna 81, Amy333, Koteczka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LANIA90 wrote:

Robiłam progesteron we wtorek i było tylko 12 ng/ml, uwazacie zeby brac luteine do czasu wizyty u lekarza?
    Sa kreseczki ja bym brała luteinę ;-) Gratuluję

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    Hej. Wyszliśmy ze szpitala wczoraj. Szyjka zamknięta. Rozchodzi się spojenie dlatego tak boli mnie przy chodzeniu. Chociaż oni bardziej przejęli się tym IUGRem, ale podobno jest OK. Dla pewności jeszcze pójdę przed świętami na usg zobaczyć czy rośnie i ile waży. ☺ mam nakaz leżenia, nie można mi dźwigać, sprzątać itd. A kto ma małe dziecko ten wie, że to jest AWykonalne.. Ale w miarę możliwości się ograniczam. Zastanawiałam się nad maścią rozgrzewającą w pachwine.. Ale myślę, że najlepiej najpierw skonsultuje to z moja ginekolog.
    A no i ustaliłam termin CC. Na 23.01, czyli dzień urodzin syna ☺☺☺
    Ja bym żadnych maści rozgrzewających nie kupowała, będzie dobrze w miare możliwości ograniczaj porzadki do minimum ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łania gratulacje :-) bierz duphaston albo luteinę.

Aiwlys dobrze że wracasz do domku <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LANIA90 wrote:

U mnie nie wchodzi ,ale wielkie gratki ❤❤❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj będzie fajny dzień, szykuję się na męża wigilię firmową, robię się na bóstwo :-)

summer86, Jeżowa, Bocianiątko, Bunia86, olik321, Frelcia, Koteczka82 lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Moje kochane muszkierterki! Frelcios, Lamkos i Jeżowis!!! tak sobie myślę, że wyprawimy porządne pożegnalne super hiper choinkowe party dla naszych @! Takie z grzanym winem i w ogóle mega :D a w prezencie zafundujemy im dłuuuuuuuuugie wakacje na kole podbiegunowym! :D bo przecież następnym razem spotkamy się dopiero w 2019! :D

Oczywiście wstęp wolny! Jakby któraś chciała dołączyć wraz ze swoją @ to serdecznie zapraszamy! <3 <3 <3 gg :**** piszesz się? :)

Z największą przyjemnością!!! Ja co prawda jeszcze jedną @ w styczniu zaliczę, ale potem nie przewiduję żadnych kolejnych :D ale Wasze @ przepędzamy już teraz i niech wiedzą, że nie są mile widziane w 2018 roku!!! <3

Bocianiątko lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ