GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Moje kochane muszkierterki! Frelcios, Lamkos i Jeżowis!!! tak sobie myślę, że wyprawimy porządne pożegnalne super hiper choinkowe party dla naszych @! Takie z grzanym winem i w ogóle mega a w prezencie zafundujemy im dłuuuuuuuuugie wakacje na kole podbiegunowym! bo przecież następnym razem spotkamy się dopiero w 2019!
Oczywiście wstęp wolny! Jakby któraś chciała dołączyć wraz ze swoją @ to serdecznie zapraszamy! gg :**** piszesz się?
No jestem za uczczę to jeszcze sushi ale to jak skończę Lamettę. A właśnie dziewczyny. Orientujecie się czy jak mój Mąż teraz chory i bierze aspiryne to będzie sprawny na owulkę? ale chyba tak bo to nie jest steryd..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 11:34
-
Wow, ale macie dziewczyny jazdy z dentystami, współczuję wam bo mój M ma podobnie. Ja wole nawet bez znieczulenia robić plomby taka ze mnie masochistka. Bocianiątko już wino kupuje i lecę do was na imprezę @ co prawda moja przyjdzie dopiero na dnia. Ja dziś mam intensywny dzień zaraz jade do Krk do teściowej i tez musze ogarnąć prezenty dla dzieciaków rodzeństwa. MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICHTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży
Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A euthyrox biorę od 4 tyg. Napisze w poniedziałek do lekarki co mam zrobić. No właśnie ona kazała zrobić tylko TSH bez FT4. Tez sie zdziwiłam. Ale tamte parametry były w ostatnim badaniu w normieTomasz 09.2018
Frelcia wrote:Cześć Dziewczyny!
_Hope_ troszkę konsultowałam informacje z Twojej stopki i jest tam trochę błędów. Napisałam Ci o niektórych z nich w moim niefartownym wątku ale i tak szacun że chciało Ci się coś takiego stworzyć -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:To wszystko mam od Flo. Nie jestem autorem tylko zbieraczem z ro nych wątków. Na prochach na ovu się zupełnie nie znam bo nigdy ich nie brałam
aaa okey jak będę 28-ego na podglądzie kurnika to zapytam jeszcze o jakieś dodatkowe wspomaganie, to dorzucę może coś nowego. -
Monika bardzo się ciesze ze te testy działają znaczy mogę polecać z czystym sumieniem
-
agulineczka wrote:Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży
Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.Tomasz 09.2018
agulineczka wrote:Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży
Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyDziewczyny myślałam, że z grudnia nici, ale tak dla reguły zrobiłam test
<a href=https://zapodaj.net/0569df9eaf76f.jpg.html>IMG_20171216_105934.jpg</a>
Robiłam progesteron we wtorek i było tylko 12 ng/ml, uwazacie zeby brac luteine do czasu wizyty u lekarza?lamka, Bunia86, blue00, KateHawke, ANkaG, Czrna 81, Lunaris, Paulina.G lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Wyszliśmy ze szpitala wczoraj. Szyjka zamknięta. Rozchodzi się spojenie dlatego tak boli mnie przy chodzeniu. Chociaż oni bardziej przejęli się tym IUGRem, ale podobno jest OK. Dla pewności jeszcze pójdę przed świętami na usg zobaczyć czy rośnie i ile waży. ☺ mam nakaz leżenia, nie można mi dźwigać, sprzątać itd. A kto ma małe dziecko ten wie, że to jest AWykonalne.. Ale w miarę możliwości się ograniczam. Zastanawiałam się nad maścią rozgrzewającą w pachwine.. Ale myślę, że najlepiej najpierw skonsultuje to z moja ginekolog.
A no i ustaliłam termin CC. Na 23.01, czyli dzień urodzin syna ☺☺☺Bocianiątko, Bunia86, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, Czrna 81, Amy333, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLANIA90 wrote:Dziewczyny myślałam, że z grudnia nici, ale tak dla reguły zrobiłam test
Robiłam progesteron we wtorek i było tylko 12 ng/ml, uwazacie zeby brac luteine do czasu wizyty u lekarza?LANIA90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Hej. Wyszliśmy ze szpitala wczoraj. Szyjka zamknięta. Rozchodzi się spojenie dlatego tak boli mnie przy chodzeniu. Chociaż oni bardziej przejęli się tym IUGRem, ale podobno jest OK. Dla pewności jeszcze pójdę przed świętami na usg zobaczyć czy rośnie i ile waży. ☺ mam nakaz leżenia, nie można mi dźwigać, sprzątać itd. A kto ma małe dziecko ten wie, że to jest AWykonalne.. Ale w miarę możliwości się ograniczam. Zastanawiałam się nad maścią rozgrzewającą w pachwine.. Ale myślę, że najlepiej najpierw skonsultuje to z moja ginekolog.
A no i ustaliłam termin CC. Na 23.01, czyli dzień urodzin syna ☺☺☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLANIA90 wrote:Dziewczyny myślałam, że z grudnia nici, ale tak dla reguły zrobiłam test
Robiłam progesteron we wtorek i było tylko 12 ng/ml, uwazacie zeby brac luteine do czasu wizyty u lekarza?LANIA90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Moje kochane muszkierterki! Frelcios, Lamkos i Jeżowis!!! tak sobie myślę, że wyprawimy porządne pożegnalne super hiper choinkowe party dla naszych @! Takie z grzanym winem i w ogóle mega a w prezencie zafundujemy im dłuuuuuuuuugie wakacje na kole podbiegunowym! bo przecież następnym razem spotkamy się dopiero w 2019!
Oczywiście wstęp wolny! Jakby któraś chciała dołączyć wraz ze swoją @ to serdecznie zapraszamy! gg :**** piszesz się?
Z największą przyjemnością!!! Ja co prawda jeszcze jedną @ w styczniu zaliczę, ale potem nie przewiduję żadnych kolejnych ale Wasze @ przepędzamy już teraz i niech wiedzą, że nie są mile widziane w 2018 roku!!!Bocianiątko lubi tę wiadomość