GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LANIA90 gratuluję !!! A objawy to ja też nie mam jedynie ćmi brzuch na @ i tyle.
Aga to ja dołącze do złych mam bo właśnie zjadłam zupkę chińską z knora kurcze pieczone. Zawsze je nie znosiłam Obiecuje poprawe!!!
Jedna nie znikaj a chłopwi dziurę rób w brzuchu aż pójdzie dla świętego spokju !!
Morusek póki nie ma @ jedt nadzieja !!!Morusek lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Ja już po pracy na szczęście i w poniedziałek wolne ale się cieszę
W sumie poszłabym spać ale żal mi trochę dnia ale moje łóżko tak bardzo woła mnie do siebie hehe
Idz na godzinkę ja zaraz idę bo od 6 na nogach, kolęda, zakupy to samobój !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flower cudowne wyniki i już sie nie mogę doczekać zdjęcia usg.
Bajka mi tez sie chce spac ale na razie czekam na M az skończy spotkanie i miałam jechać na zakupy ale jakoś opadłam z sil i tylko podjedziemy na cmentarz i potem do Teściowej na obiad
A ty jak masz możliwie to oddaj sie w objęcia Morfeusza na 15 minutFlowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:LANIA90 gratuluję !!! A objawy to ja też nie mam jedynie ćmi brzuch na @ i tyle.
Aga to ja dołącze do złych mam bo właśnie zjadłam zupkę chińską z knora kurcze pieczone. Zawsze je nie znosiłam Obiecuje poprawe!!!
Jedna nie znikaj a chłopwi dziurę rób w brzuchu aż pójdzie dla świętego spokju !!
Morusek póki nie ma @ jedt nadzieja !!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Kyika mnie ginekolog tez przekonywała bym zrezygnowała z ćwiczeń na jakiś czas.. chodziłam 3 razy w tyg
Akurat w cyklu, w którym nie chodziłam wcale bo uczyłam się do egzaminy i miałam przerwe dobre 4 tyg zaskoczyło.
Teraz do 12 tyg tez kazała nie wracać, mimo, że wcześniej byłam aktywna. Uważa, że macica działa jak każdy inny mięsień i mogą być niepotrzebne skurcze.
Jeśli chodzi o bieganie to przed ciążąą mówiła ze max 5 km
Ja niestety nie zdążyłam porozmawiać o tym z lekarzem, bo dzień przed wizytą dostałam krwawienia... A sama może byłam zbyt nieostrożna, nie wiem. Na pewno jak wrócimy do starań to zwolnię tempo. Teraz ćwiczę 3-4 razy w tygodniu, ale wcześniej bywało więcej.
W poniedziałek mam rutynową wizytę u gina, a od wczoraj mam jakieś brązowe plamienie... Nie wiem o co kaman. Bezbolesne, do @ jeszcze tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 15:15
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Flower piękna beta gratuluję
Ja meduje biel na teście. FL u mnie to 12 dni, dziś już 13 dpo, a @ ani widu ani słychu. Jeżeli planuje przyjść to niech już przyjdzie dziś. I tak mam jakiś płaczliwy dzień...👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnygg88 wrote:Lania gratulacje a który masz dzień po?
Ailway - dobrze ze was wypisali tylko uważaj na siebie. Porządki sobie odpuść ważniejsze wsze zdrowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga próbowałaś herbaty z biedronki " imbir, rabarbar, żurawina? Może pomoże ci na te nudności ?!
Jak chcesz to wstawię zdjęcie tej herbaty ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Frelcia widzę że zestaw endo-sercowy
Skutkiem ubocznym jest powiększenie powierzchni erotycznej czyli pupy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, przed chwilą odebrałam wynik bety - wczoraj 4,2 a dzisiaj 11,1 chyba sie udało! Aż się boję w to uwierzyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 15:45
blue00, LANIA90, Agniechaaaa, Izolda90, Jadranka, nowa na dzielni, Morusek, KateHawke, Yoselyn82, Jeżowa, olik321, aiwlys, ANkaG, Karma88, emi2016, Lunaris, Bunia86, Paulina.G, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
nick nieaktualny