GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:Bajeczko gratuluję !!
Dziewczyny a te testy na krzepliwości i trombofilie powinien robić każdy czy jak są jakies wskazania?
Długie starania, poronienia, żylaki u siebie czy mamy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Muszę przyznać, że po prostu zastanawiam się czy powinnam je robić, czy nie jest to tylko mój wymysł. Gin przy poronieniu powiedział, ze nie wyglada mu to na trombofilie.
Kiedyś jak robiłam przy tabletkach anty krzepliwość, to była zbyt niska i gin nie chciał mi przepisać tabletek anty. -
KateKum ja dostałam tylko na układ krzepnięcia od zwykłej ginki. To dość drogie badania wiec wiesz jacy są lekarze👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flo ja chyba nawet nie chce wiedzieć jakie mają szkodliwe działanie. Dla mnie tampony to wybawienie!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Bajkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e5a74dc98b6.jpg
Ja dziś z doskoku czytam dopiero doszłam do strony z testemBajkaaa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Iza Tobie też gratuluje
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Piękna krecha !!!! Gratulacje mamuśka!!!
Ja dziś z doskoku czytam dopiero doszłam do strony z testem
No dalej, zapomninamy o zbolałej dziewczynie i zastępujemy ją jakimś cudownym wymarzonym misiaczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 20:24
innamorata88, Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka juz Tobie gratulowalam, ale musze napisac, ze tak bardzo sie ciesze z kazdego pozytywu tutaj! Zrob te badania jak dziewczyny pisaly, zeby byc spokojniejsza. Oby do konca roku jeszcze sie jakieś posypaly, a za te które moga liczyc juz tylko na przyszly rok trzymam mocno kciuki. Ja juz tez nie moge sie doczekac powrotu do staran.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja swoje wyniki z testdna bede czekac max do 3 stycznia. Tak mi odpisali.
W tym tygodniu skocze zrobic bialka c i s.
Dzisiaj mam juz 8 dzien krwawienia... to logiczne przeciez wg mojej lekarki mam zachwianie hormonalneSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Sanka wrote:Bajka moje gratulacje! Wspaniałe kreseczki trzymam kciuki za ładną betkę!
Sanka, PodwojnaMamaWdwupaku, Kaczorka, lamka, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Motylek85, Anna Stesia, Czrna 81, Bunia86, Morusek, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Ja swoje wyniki z testdna bede czekac max do 3 stycznia. Tak mi odpisali.
W tym tygodniu skocze zrobic bialka c i s.
Dzisiaj mam juz 8 dzien krwawienia... to logiczne przeciez wg mojej lekarki mam zachwianie hormonalne