GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaa gratulacje! Trzymam kciuki by wszystko szło pomyślnie.
To jutro beta??
Nowa na dzielni Proszę o zapisanie na testowanie 27 grudnia. Zobaczymy czy zrobiliśmy sobie najpiękniejszy prezent świątecznyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Kochana, wizyta 9:45 Jejku, na tylu już monitoringach byłam, a czuję, że jutro coś we mnie pęknie, jak znowu będzie po złej stronie. To już byłby 4 raz po niedrożnej stronie z rzędu...
o nie, nie, nawet tak nie myśl- bedzie po prawidłowej:)Emiilka lubi tę wiadomość
-
A mi sie wydawało ze owulacja jest raz z jednej raz z drugiej strony.. Nigdy tego nie sprawdzałam ale tak jakoś mi sie ubzduralo..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
Emiilka wrote:Kochana, wizyta 9:45 Jejku, na tylu już monitoringach byłam, a czuję, że jutro coś we mnie pęknie, jak znowu będzie po złej stronie. To już byłby 4 raz po niedrożnej stronie z rzędu...
Mesia, dziękuję Kochana za wsparcie! Bardzo się cieszę, że napisałaś To Ty na zdjęciu? Pięknie
Dzięki za wsparcie dziewczyny!Emiilka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziewczyny ja będę wysyłać wiruski ale przy dobrej becie tzn po dobrym przyroscie
Jutro jak beta będzie pozytywna to umawiam lekarzy
Tak samo jak wy trzymacie kciuki za moje wyniki to ja trzymam za was za wasze wizyty i by było wszystko dobrze
Ogólnie na chwilę obecną jestem spokojna brzuch mnie cmi tak dziwnie więc biorę to za dobry objaw i będzie co będzie, już się stało niech się dzieje co ma byc:)
Ehh pewnie nie zasnę szybko dziś bo dużo wrażeń
(ja znowu o sobie przepraszam)MOJE, Czrna 81, Emiilka, Morusek, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa gratulacje !!! Niech ta beta teraz maszeruje jak najszybciej w górę
Bajkaaa lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyBajka pięknie Wam zaczął się tydzień przedświąteczny! Ja dzisiaj znowu wspominam sobie że mieliśmy fasolke w czasie świąt a ja zapomniałam o tych staraniach i przed sylwestrem dostaliśmy prezent || Czekam na ten tydzień i na owu już jesteśmy gotowi z choinką i piernikami więc mogę cały tydzien pracować bo aż chce się do domu wracać bo mamy klimat Dobranoc
-
Aaaaaa! Bajeczko!!!!! Gratulacje! :*** Tłuśćiutka krecha! beta tez będzie wypasiona!
Teraz czekam na || Yoselyn
Emilka, już siedzę pod gabinetem i obowiązkowo będę trzymała Cię za łapkę! :***
Nika, dobrze pamiętam ze powtarzasz jutro betę? Zarodkuś tym razem postara się dla mamusisummer86, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bajkaaa gratulacje! )) Trzymam kciuki za mega betę!
A ja po kolejnej wigilii, upojona grzanym winem idę spać . Dobranoc dziewuchy!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Przed ostatni zjazd A1
Jeszcze godzinę temu Cię zatem mijałam, wracając z Włoch
Dziewczyny, witam się po powrocie i obiecuje Was nadrobić!:* A póki co padam, bo zrobiłam dziś 1200 km w bardzo ciężkich warunkach (znów nas dopadły opady śniegu),a jutro do pracy:(
Fajnie do Was wrócićSarna84, blue00, Flowwer, Bocianiątko, KateKum, Motylek85, Morusek, lamka, Karma88, Czrna 81, KateHawke, Lena21, Bunia86, Yoselyn82, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Flowwer wrote:Aż włosy mi dęba stają z składu tamponów!
Flo, dlatego nie używałam od ponad roku. Po odstawieniu od razu lepsza cytologia i koniec z nawracającymi infekcjami.
Raz na studiach we Wro trafiłam do lekarza, ktory nieźle mnie ochrzanił za ich stosowanie, wtedy wzięłam za wariata a teraz może bym przemyslała co powiedział. -
Dzień dobry dziewczyny
Oglądałam jednym okiem o tych tamponach masakra...
Aha zrobiłam rano test tzn jakieś 10 min temu i ta kreska jakoś tak majaczyla dobra minute bądź dwie niby w tym planowanym czasie wyszła i w ogóle ale mam wrażenie że jakiś biochem zlapalam, no nic pójdę na betę niedługo, oczywiście wezmę na cito żeby szybko było no i nie powiem bo liczyłam na to że będzie dziś szybciej ciemna kreska, może to było spowodowane duża ilością wizyt w wc wieczorem a wczoraj popołudniu dość długo nie byłam w WC...
Przepraszam ale tak jak mówiłam będę lamentowac... Jakby co to proszę mi powiedzieć, że mam skończyć -
Bajkaaa, nie porównujemy kresek tylko robimy betę U mnie w październiku bylo podobnie, pierwszy test po południu i myślałam, że jak powtórzę rano to kreska bedzie mocniejsza a tu guzik. A beta wyszła i tak wysoka.
Trzymam kciuki i czekam na wynik -
summer86 wrote:Bajkaaa, nie porównujemy kresek tylko robimy betę U mnie w październiku bylo podobnie, pierwszy test po południu i myślałam, że jak powtórzę rano to kreska bedzie mocniejsza a tu guzik. A beta wyszła i tak wysoka.
Trzymam kciuki i czekam na wyniksummer86 lubi tę wiadomość