GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny ; )
Kupiliśmy ozdoby ale choinki sie nie udało. Jutro pojedziemy szukać dalej.
Bajka gratuluje piękny prezent na święta : )
Hmmm, to teraz mnie zastanowilyscie bo ja mam żylaki na nogach zaczęły sie pojawiać praktycznie od dziecka , moze nie jakieś wielkie, ale moja mama tez ma.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Sanka wrote:Agulineczka widzę że w podobnej sytuacji jesteśmy, mamy maluszki z tego samego roku i teraz starania o rodzeństwo Ja teraz też poroniłam, tylko że bardzo szybko bo tylko 2 tyg cieszyłam się ciążą. A ty w którym tygodniu straciłaś maluszka? Musisz odczekać kilka cykli? My staramy się od razu, miałam jedynie nieco intensywniejszą @ niż standardowa, wszystko ładnie się oczyściło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 21:09
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Frelcia wrote:Przypomnijcie mi na co acard bierzecie?
Generalnie na lepsze ukrwienie macicy co sprzyja lepszej implantacji zarodka
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateKum wrote:Muszę przyznać, że po prostu zastanawiam się czy powinnam je robić, czy nie jest to tylko mój wymysł. Gin przy poronieniu powiedział, ze nie wyglada mu to na trombofilie.
Kiedyś jak robiłam przy tabletkach anty krzepliwość, to była zbyt niska i gin nie chciał mi przepisać tabletek anty.
Uważam że to najlepiej zainwestowane pieniądze wraz z subpopulacjami limfocytów.summer86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateKum wrote:Myślicie, że gin da mi skierowanie na te badania z krwi czy raczej nikłe szanse?
KateKum, mój lekarz gdy zobaczył mnie z zestawem wyników tych badań zdziwił się i powiedział, że zleca je z reguły dopiero przy nawracających poronieniach (2-3 przypadki). Natomiast jak zobaczył mutacje od razu powiedział, że mam zmienić kwas na metylowany i po pozytywnym teście włączamy Clexane.
Także też był to trochę mój wymysł, ale okazało się że słuszny.
I tak mam wyrzuty, że zbyt krótko przed dwoma kreseczkami brałam metylowany kwas, no ale nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć i przebadać. -
Cześć Dziewczynki
Melduję się po dłuższej przerwie, związanej z przedświątecznym nawałem roboty Nie pisałam, ale czytałam Was codziennie
Bajka, Kochana, piękne krechy! Również obstawiam wysoką betę Gratuluję i życzę spokojnej ciąży Piękny prezent na Święta sobie sprawiliście
Frelcia, Bociuś, Jedna, kocham Wasze avatarki Nika, świetnie się spisałaś
Kochane, ja mam jutro monitoring i się stresuję. Tak bardzo chciałabym żeby ovu była po drożnej stronie i żebyśmy mogli się starać przez Święta. Byłoby mi bardzo miło, gdybyście jutro rano zacisnęły kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 21:50
Bajkaaa, Bunia86, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Cześć Dziewczynki
Melduję się po dłuższej przerwie, związanej z przedświątecznym nawałem roboty Nie pisałam, ale czytałam Was codziennie
Bajka, Kochana, piękne krechy! Również obstawiam wysoką betę Gratuluję i życzę spokojnej ciąży Piękny prezent na Święta sobie sprawiliście
Frelcia, Bociuś, Jedna, kocham Wasze avatarki Nika, świetnie się spisałaś
Kochane, ja mam jutro monitoring i się stresuję. Tak bardzo chciałabym żeby ovu była po drożnej stronie i żebyśmy mogli się starać przez Święta. Byłoby mi bardzo miło, gdybyście jutro rano zacisnęły kciukiEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka, piękna krecha !
Izape gratulacje zdania aplikacji, egzamin to tylko formalność
Emilka, trzymamy kciuki za obuEmiilka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Aaaa Bajka tak sie cieszę Gratulacje kochana:) czyli rozpoczęłaś fasolki w Olkuszu z Meska czekamy na wirusy ciążowe. Wysyłaj już od teraz pod emalie
Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
bajkaaa
Emiilka kciukam mocno, o ktorej wizyta ?Emiilka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Izappe gratuluje zakończenia aplikacji
Mika świetne avatarki znalazłaś dziewczyną, wiec w wolnej chwili możesz cos dla mnie znaleźć, az sie zastanawiam z czym ci sie skojarze;)
Dobranoc wszystkim zaciążonym i każdej stareczce.
Emiilka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Oficjalnie mnie nie ma tu ale nie mogę nie napisac : Bajeczko gratuluję ❤❤❤ wysylaj wiruski zaraz po becie, razem z gg mamy blisko wiec musisz nas zarazic :*
Emilko za Ciebie trzymam mocno kciuki i mimo ze sie nie udzialam to cieplo o Tobie mysle :* jutro stoje z Toba pod gabinetem ❤
U mnie nic sie nie dzieje, zmienilam avatar zgodnie z panujaca moda, a noz zaczaruje ten miesiac...
Emiilka, Bajkaaa, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Jedna_z_Wielu wrote:
Emiilka kciukam mocno, o ktorej wizyta ?
Kochana, wizyta 9:45 Jejku, na tylu już monitoringach byłam, a czuję, że jutro coś we mnie pęknie, jak znowu będzie po złej stronie. To już byłby 4 raz po niedrożnej stronie z rzędu...
Mesia, dziękuję Kochana za wsparcie! Bardzo się cieszę, że napisałaś To Ty na zdjęciu? Pięknie
Dzięki za wsparcie dziewczyny!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.