GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Dziewczyny, a ja mam problem. Mam mega opór żeby iść do ginekologa faceta . Bez kitu, jestem poza własnym domem pruderyjna na maxa . A wygooglałam, że mam kilku dobrych lekarzy bardzo blisko domu, sami faceci! I no nie mogę ;P. A kurde kusi mnie żeby pójść na monitoring, zerknąć co się tam uskutecznia w środku, a do mojej Pani doktor normalnie nie da się z miejsca umówić
Przecież to lekarz, zupełnie nie myśl o tym i hejo do przodunowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:To sie na prawdę pochwaliłam wymioty gigant ale plus taki, ze ból żołądka trochę popuścił
Ojś... ja to zawsze coś odwalę
Polubiłam za odpuszczenie bólu żołądka, a nie za wymioty
nowa na dzielni wrote:Dziewczyny, a ja mam problem. Mam mega opór żeby iść do ginekologa faceta . Bez kitu, jestem poza własnym domem pruderyjna na maxa . A wygooglałam, że mam kilku dobrych lekarzy bardzo blisko domu, sami faceci! I no nie mogę ;P. A kurde kusi mnie żeby pójść na monitoring, zerknąć co się tam uskutecznia w środku, a do mojej Pani doktor normalnie nie da się z miejsca umówić
Też miałam straaaaaaaaaaszny opór, a teraz bardzo cieszę się z tej decyzji Nie ma porównania do moich poprzednich Pań ginekologWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 15:01
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Dziewczyny, a ja mam problem. Mam mega opór żeby iść do ginekologa faceta . Bez kitu, jestem poza własnym domem pruderyjna na maxa . A wygooglałam, że mam kilku dobrych lekarzy bardzo blisko domu, sami faceci! I no nie mogę ;P. A kurde kusi mnie żeby pójść na monitoring, zerknąć co się tam uskutecznia w środku, a do mojej Pani doktor normalnie nie da się z miejsca umówić
miałam jak Ty- zawsze wybierałam kobiety-aż do pewnego razu kiedy to się przełamałam i....teraz zdeycdowanie wolę iść do faceta ginekologa niż do baby! mój lekarz który mnie prowadzi jest oczywiście facetem. spróbuj. powodzenia -
Kurdę, musze się przestawić ;P. Niedaleko mnie jest klinika leczenia niepłodności w której są sami faceci , z dobrymi opiniami, więc pewnie pójdę. W każdym razie podczas mojego zastanawiania i tak dzisiejsze wolne terminy już zniknęły więc mój zaściankowy dylemat zostawię na nast. miesiąc2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny dziękuję bardzo za kciuki! Pomogły mam dziada z głowy a trwało to może z 5 min razem z szyciem! Ząb był do usunięcia ale wreszcie mogę coś zjeść znaczy za kilka godzin.
Antonina gratuluję pozytywu grudzień się rozkręca na święta!
Buziaki dla Izuni od e-cioci a Mamusi spokoju i odpoczynku, reszta przyjdzie z czasem
Reseciku witaj po urlopie, widzę że wróciłaś w pełni sił do działaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 15:11
olik321, Motylek85, nowa na dzielni, reset, Koteczka82, Flowwer, lamka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Doskonale Cię rozumiem, też tak kiedyś miałam
Ale musisz się przełamać, pomyśl że to ich chleb powszedni i to na nich nie robi wrażenia. A jak mówisz że masz kilku do wyboru, to wybierz najprzystojniejszego - zawsze to milej dla okanowa na dzielni lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziewczyny mądre głowy zerkniecie na mój wynik? Jakie badania najlepiej zrobić przy nieprawidłowym krwawieniu? Krzepliwość?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1225b07e0c9a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 15:20
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
olik321 wrote:mam wyniki TSH oczywiście za wysokie
4,29 norma niby 0,27-4,2 ale chyba w ciąży powinno być około 2?
czekam na ft4 i ft3 i zaczynam schizowac, bo straszne rzeczy w necie piszą o wysokim TSH w ciąży..
Olik, TSH zwłaszcza na początku ciąży może szaleć. Nie stresuj się, gin może kazać powtórzyć za jakiś czas i to też jest dobre podejście. Ja tak zeschizowalam z ciążą siostry;p Zrobiła za tydzień i już było okolik321 lubi tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Olik, TSH zwłaszcza na początku ciąży może szaleć. Nie stresuj się, gin może kazać powtórzyć za jakiś czas i to też jest dobre podejście. Ja tak zeschizowalam z ciążą siostry;p Zrobiła za tydzień i już było ok
Tłumaczył, że wszystko najpierw idzie do fasolki a to co zostanie do mnie, więc może się wahać w zależności od potrzeb fasolkiBocianiątko, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Uwaga,suchar specjalnie dla Nowej;)
Co mówi ginekolog po wyjsciu z pracy?
- w koncu twarze!Jeżowa, olik321, Bocianiątko, nowa na dzielni, Izolda90, reset, Bajkaaa, Flowwer, pasiasta, nesssssa, Bunia86, Koteczka82, Sarna84, Anna Stesia, KateHawke, Lunaris, Emiilka, blue00, Czrna 81, Lena21, Morusek lubią tę wiadomość
-
Nowa- jeszcze po prosbie,wpisz mnie Kochana na 31go:) wygląda na to,ze owu tuz tuz,wiec zdaze jeszcze w grudniu zatestowac
Bocianiątko, olik321, nowa na dzielni, Koteczka82, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratuluję! Jeszcze ze spuchnieciem wyrywac no jestem pod mega wrażeniem!
Nowa na dzielni tez nie lubię facetow ginekologow, ale faktycznie są lepsi. Co nie oznacza, że ich wolę. Jednak pomimo wszystko wybieram kobiety bo się bardziej konfotowo czuję. Ale jak w tym mc mi się nie uda idę do faceta ginekologa. Kolezanka mi poleciła jako najlepszego opinie ma super, a ona ma trojaki po latach bezskutecznego leczenia.
Pasiasta nie do mnie pytanie, ale odpowiem. Jak sie dowiem, że jestem w ciąży od razu idę na l4. Nie ogladam się na nikogo. W przedszkolu jednak trzeba sie nagimnastykowac. A i zarazkow nie mało.
Yose, Morusek chyle czoła dla cierpliwości. Ja juz po nie jednym tescie bym była.
Agniechaa będzie coraz więcej lepszych dni.
Reset mam nadzieję, że zresetowalas sie na wczasach i naladowalas akumulatory
pasiasta lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Co do tsh, ja mam skaczące nijt nie wie czemu. Nawet po tabletkach takie mam. Póki nie znajdę nie zazywam nic. Muszę zrobic jeszcze usg tarczycy. Tylko naprawdę nie mam kiedy. Pracuje na jedbym końcu miasta prxychodnie na drugim a ja na trzecim mieszkam. Jak był czas to mi się nie chciało go marnować na lekarzy i teraz mam nauczkę..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Jacq jaka duża córcia jeszcze raz gratuluję!
Wracam z pracy i nic nie wiem ale myślami jak zawsze z Wami!
I tylko chciałam jeszcze jedno. Nie ma czegoś takiego jak termin @ z kalendarzyka. Pierwsza faza cyklu jest ruchoma i termin @ można sobie wyliczyć dopiero jak się ma przybliżony termin ovu i wie się ile trwa faza lutealna. Wiec Morusku przekalkukuj sobie -
No spa może pomóc jak jest skurcz żołądka, ale jest możliwość że podraznisz sobie żołądek jeszcze bardziej lekami..... A może jakieś siemię lniane ? Znaczy ten glut z namoczonego siemienia.
-
Agniechaa podobno pomaga. Bo to jest na skurcze ogólnie, a bol zoladka to skurcze. Wiem, ze w ciąży mozna np. Rennie wiem to na zgage, alr na ból tez czasem pomaga. Moze spróbuj? A i jeszcze dobra jest soda z cytryna rozpuszczona w wodzie, ale koniecznie z cytryna inaczej leci po żołądku.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Siemie tez jest dobre, ale ja nie jestem wstanie na to nawet patrzyć..Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat