GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane ogromnie się cieszę z każdej pozytywnej bety, z każdego dobrego wyniku badań i z każdej podwójnej kreski na teście.
Yosel właśnie, kiedy sikasz? Niestety idę do pracy i mój eMek też, ale wieczorem jeszcze razem pobędziemy, jakaś kąpiel, świeczki, chill.
Reset tęskniłam
Jacqueline cieszę się, że córeczka zdrowa i dobrze się czujecieBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest nadzieja. Widać ze brał zbyt malo... Dziękuje ze jesteście! :*
Agniecha! Juz niedługi się skończy! Jesteś silna. Podziwiam cie ogromnie! Ja póki co raz wymiotowałam, a tak to tylko mnie mdli .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 12:53
-
staraniowa wrote:a ja zaczęłam się martwić... Tempka zamiast dalej rosnąć to spadła, nie wiem co o tym myśleć... Czy to może jednak być cykl bezowulacyjny? Słyszałam, że gdy tempka nie rośnie cały czas to może być bez jaja lub jajo jest puste... Nie wiem na ile to prawdziwe.
Co o tym myślicie? Jest czym się spinać?
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:
Reset tęskniłam
Ja też I mimo nieobecności na forum, to podglądałam Twój wykres, zaciskając kciuki. Zresztą - nadal zaciskam! :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
staraniowa wrote:Co o tym myślicie? Jest czym się spinać?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Pytanie brzmi jaki masz poziom w 3,5,7 proga i estradiolu? A i estradiol 2-3 dni przed ovu ?!
Flowwer, ostatnio badania robiłam 11.12., tj. 5 dni przed domniemaną owulacją:
LH = 7,4 mlU/ml
Estradiol = 90 PG/ml
Progesteron niższy niż 0,050 ng/ml.
Wcześniejsze wyniki były tragiczne, przyrostu pęcherzyków nie było a LH miałam wysokie. Po Menopurze wyniki się znacznie poprawiły i to są właśnie te powyżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 13:18
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdalo sie zrobilam rano test i dwie krechy
Agniechaaaa, LANIA90, pasiasta, Izolda90, Bajkaaa, Flowwer, olik321, KateHawke, JuicyB, Frelcia, ANkaG, Bocianiątko, Sarna84, Lunaris, emi2016, Koteczka82, blue00, Amy333, Motylek85, Karma88, Bunia86, -Monika-, KateKum, Emiilka, Czrna 81, JustynaG, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
staraniowa wrote:Flowwer, ostatnio badania robiłam 11.12., tj. 5 dni przed domniemaną owulacją:
LH = 7,4 mlU/ml
Estradiol = 90 PG/ml
Progesteron niższy niż 0,050 ng/ml.
Wcześniejsze wyniki były tragiczne, przyrostu pęcherzyków nie było a LH miałam wysokie. Po Menopurze wyniki się znacznie poprawiły i to są właśnie te powyżej.
Jak mogę Ci zasugerować zbadaj teraz ze 2x w odstepie 2 dni proga nie ciekawie to wygląda i raczej stymulacja ovu będzie przydatna. Prolaktyne badałaś ? Wolna i z obciążeniem?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jak mogę Ci zasugerować zbadaj teraz ze 2x w odstepie 2 dni proga nie ciekawie to wygląda i raczej stymulacja ovu będzie przydatna. Prolaktyne badałaś ? Wolna i z obciążeniem?
Prolaktyna jest ok, badałam w obu wariantach. Stymulacja dała efekt: pęcherzyk urósł do ponad 20 mm, a endometrium - 11 mm miało. Naprawdę może być tak źle?...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Antonina38 wrote:Udalo sie zrobilam rano test i dwie krechy
Aga czyli wchodzisz w ten spokojniejszy etap ciąży a i ciekawe jakiej płci maleństwa
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Gratuluję!!! Spokojnej ciąży życzę
Aga czyli wchodzisz w ten spokojniejszy etap ciąży a i ciekawe jakiej płci maleństwa