GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie dam rady nadrobić, ale po zobaczeniu pierwszej strony i serduszka Bajki musiałam! Gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko byli dobrze i przyrosty piękne!
Agniecha i Inna powodzenia na prenatalnych:)
Boćku i Bunia kciuki za usg!!
Lamka spóźnione najlepsze życzenia! Spełnienia marzeń, realizacji zawodowych i dużo zdrowiaBajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
Lamka kochana wszystkiego najlepszego życzę tobie wszystkiego co najlepsze i najważniejszego czyli maluszka
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAgniecha, Innamorata trzymam mocno kciuki! Prenatalne na pewno wyjdą dobrze!
Bocianiatko, za Ciebie tez trzymam!
Gratuluje Kasiu dwóch kresek!!
Czekam na tą 15:30 jak na jakiś egzamin. Wiem, pozytywne myślenie. Tak się staram. Będzie dobrze, na pewno będzie dobrze..lamka lubi tę wiadomość
-
Ja po nie przespanej nocy, mój eMek wymiotowal i źle się czuł a ja nie spalam razem z nim. Dobrze ze dziś mam wolne.
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
pasiasta wrote:Agniecha, Innamorata trzymam mocno kciuki! Prenatalne na pewno wyjdą dobrze!
Czekam na tą 15:30 jak na jakiś egzamin. Wiem, pozytywne myślenie. Tak się staram. Będzie dobrze, na pewno będzie dobrze..
Na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki!pasiasta lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Lamka wszystkiego spełnionego !!!
Aga, Inna pięknych wyników na prenatalnych, jesteśmy z Wami duchem bądź e-ciałem
KasiaS gratulacje pięknego bladzioszka piękny prezent świąteczny.
Bociek, Bunia powodzenia na USG.
blue śliczny arielkowy avatar
aiwlys jak tam zdrówko? odpusciła Ci trochę miednica?lamka lubi tę wiadomość
-
pasiasta wrote:Agniecha, Innamorata trzymam mocno kciuki! Prenatalne na pewno wyjdą dobrze!
Czekam na tą 15:30 jak na jakiś egzamin. Wiem, pozytywne myślenie. Tak się staram. Będzie dobrze, na pewno będzie dobrze..pasiasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy Sanka to ja chyba coś jak Wy bo w końcu ovulaczki pozytywnieja
Bocianiątko, Koteczka82, Sanka, Amy333, ANkaG, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7984cf420973.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9ad9da4d9fb.jpg
O takie mam. Za rano trochę sikalam ale później nie da rady bo pracuje a w domu pewnie kolo 20 będęLunaris, Karma88, KateHawke, Sanka, Amy333, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Jest coraz gorzej. ☺ i to nie miednica tylko rozchodzi mi się spojenie i bardzo boli mnie prawa pachwina i okolice. ☺
Sama już nie wiem co mam robić.. ☺
Hope ja to mam już takie zboczenie na owu sikanie że często w pracy cichcem robię Ładnie, ładnie będą sexy -
Karolina90 wrote:Wysyłam eMka na badania
- badanie ogólne nasienia
- morfologia plemników
- MARtest
To już chyba powinno dać jakiś konkretny obraz, prawda?
Bociek za podgląd oby nie PCOS !!
Aga i Inna za podgląd maluszków liczę na słodkie zdjęcia
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny