GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Witam się z wami moim nowym awatarkiem skoro to ma zadziałać to lecę po grubości. Tyle czekam na ten cud, więc postaram się z tej okazji wywróżyć sobie bliźniaki. Oby za rok o tej porze były już ze mną hehehehhe
Tak przy okazji melduję wredną @
Lamka nie dziwię się, że się ciężko nie nakręcać, bo jak zobaczyłam twoja tempke to sama się nakręciłam że ci się udało
Caluje was wszystkie i każda z osobna.
Jutro idę po wino i otwieram kolejny cykl starań. Chociaż pewnie będzie słabo bo same imprezy w święta w gościach. Alko i siedzenie. Z morfologia 1 % naszej armii to nawet nie ma co
Ale od stycznia rozpoczynam stymulację i już musi się udać. Podwójnielamka, KateHawke lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyA mnie badał boli czasami popuszcza zbieram sie do snu i mam nadzieje ze rano juz bedzie dobrze. O 13:10 mamy to usg i chce Was mocno prosić o kciuki, boje sie chociaż staram sie myślec optymistycznie
Czrna 81, Bajkaaa, Motylek85, pasiasta, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Aga twoje zajączki nie uciekną i są zdrowe !!
Moje dziś 1 dzień ciąży!! Tego się trzymaj a % pomagająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 23:33
MOJE lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:A mnie badał boli czasami popuszcza zbieram sie do snu i mam nadzieje ze rano juz bedzie dobrze. O 13:10 mamy to usg i chce Was mocno prosić o kciuki, boje sie chociaż staram sie myślec optymistycznie
Amy333, Bajkaaa, Motylek85 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie do powtórki jutro rano bo to jest dziwne. Trzymam kciuki żeby jutro była druga kreska!!!
Agniecha, Inna kciuki za prenatalne!!! Wszystko będzie ok!innamorata88 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lamka wszystkiego najlepszego :* Obyś wysikała piękny prezent.. może jutro?
Aga Inna i Pasiasta - będe trzymać mocno kciukasy
Agusia - mi to wygląda jak lekko zalany test, a nie driga kreseczka
Ja jutro znowu mam kontrolę w szpitalu, ponoć mają mi zrobić w końcu usg No i może tym razem szybciej pójdzie
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 23:54
innamorata88, pasiasta, lamka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Lamka kochana,wszystkiego najlepszego! Najbardziej Ci życzę aby ta wcześniejsza beta okazała się takim falstartem, i abyś jeszcze zobaczyła dwie kreseczki w tym cyklu! Milion buziaków!
Aga ja o tej porze będę w pracy siedzieć, ale kciuki będą zaciśnięte! Jak chcesz, to mogę je sobie nawet taśmą skleić haha! Wiem że się boisz ale będę dobrze! Bardziej to ja się boję żebyś Ty się nie zagłodziła... Wiesz co? W Lidlu promocja na cica-colę, kup se zgrzewkę i wogóle nie miej wyrzutów że niezdrowa! Jeśli dzięki niej jedzenie przejdzie, to warto. I pamiętaj że te właściwości ma tylko coca-cola, inne typy coli podobno już nie (wg naszej pediatry)lamka lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna dzieki:) mój plus jest taki, ze tata ma sklep załatwia mi z hurtowni cola colę. W każdych iclosciach jakie mi potrzebne wstałam żołądek jeszcze dokucza ale zdecydowbie mniej niż wczoraj (oby juz tylko przechodziło) ale nadal mam mdłości-oby tez dzis dały spokój bo nie chche zwymiotować na lekarza :p
-
Dziewczyny, totalnie nie mam ostatnio czasu, przepraszam
Bajkaaa, śliczna beta. Poziom odpowiedni jak na 14 dpo Kciuki za przyrost!
Agniechaaa, współczuję dolegliwości siedzimy dziś z Tobą pod gabinetem i czekamy na wieści z prenatalnych
Inna, za Was również kciuki mocne
Nika, na tym etapie sugerowałabym się USG. Jeśli chcesz wiedzieć na czym stoisz to idź na USG przed świętami. Wszystkie tu mocno kibicujemy Twojemu Kropusiowi
Bajkaaa, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Amy dobrze że przed niż po bo czosnek i przytulanki to kiepski pomysł
A chłopaki niech pędzą !!Bocianiątko, Czrna 81, ANkaG, Lunaris, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Hej dziewczyny. Witam się z wami moim nowym awatarkiem skoro to ma zadziałać to lecę po grubości. Tyle czekam na ten cud, więc postaram się z tej okazji wywróżyć sobie bliźniaki. Oby za rok o tej porze były już ze mną hehehehhe
Tak przy okazji melduję wredną @
Lamka nie dziwię się, że się ciężko nie nakręcać, bo jak zobaczyłam twoja tempke to sama się nakręciłam że ci się udało
Caluje was wszystkie i każda z osobna.
Jutro idę po wino i otwieram kolejny cykl starań. Chociaż pewnie będzie słabo bo same imprezy w święta w gościach. Alko i siedzenie. Z morfologia 1 % naszej armii to nawet nie ma co
Ale od stycznia rozpoczynam stymulację i już musi się udać. Podwójnie
Wlączamy pozytywne myslenie:) u nas tez 1%, tez alko i siedzenie;) atke tey stymulacja w planach:) wiec w koncu sie uda:)
Agniechaa trzymam kcikuki,
Inna,drugą lapą za Ciebie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 06:39
MOJE lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wytrzymałam do czwartku i zatestowałam dzisiaj. Jest bladzioch
https://naforum.zapodaj.net/f50aa52373ef.jpg.htmlAmy333, Kargo31, Bajkaaa, gilmoregirl, Rucola, blue00, Bocianiątko, Czrna 81, MOJE, ANkaG, Lunaris, KateHawke, Agniechaaaa, Koteczka82, Karma88, Izolda90, nowa na dzielni, lamka lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam do czwartku i zatestowałam dzisiaj. Jest bladzioch
https://naforum.zapodaj.net/f50aa52373ef.jpg.html
Gratulacje!!!Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Dzień dobry z rana. Agniechaa kciuki imort.. Tez.
Pewnie z nerwów tez cie trochę boli. Będzie wszystko ok. KasiaS gratuluję!
Miłego dnia dziewczyny!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Hej Dziewczyny!
Trochę Was nadrabiam jednym okiem, bo siedzę w pracy.
Gratuluję bladzioszków!!
Nikuś trzymam kciuki w dalszym ciągu za Twojego Kropka!!
Agniechaaa - będzie dobrze, zające na pewno są silne, skoro dają tak Mamusi popalić!!
i chyba czas na nowego awatarka - trzeba coś dziś poszukać
Miłego dnia!!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0