GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Zmieniłam, ale to jeszcze nie to
ale fajny-Monika- lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Szczerbata jestem sikaj! co Ci szkodzi- i tak je wywalisz, możesz sobie temperature te pare dni pomierzyć, zobaczysz kiedy skok bedzie
MONIA -dobrze prawisz zmieniaj!
Ptysiu wiem że to marne pocieszenie- każde nowe negatywne wiadomości to jak kłoda pod nogi ale nie wolno się poddawać. Mnie lekarz powiedział że nie ma szans na naturalsa -tylko IVF... i się pomylił ale tylko dlatego że walczyłam i cisnęłam na swoje. Płacz i wyżalaj się ile chcesz a potem głowa do góry i znajdziemy jakiś sposób na złe wyniki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 22:25
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Szczerbata jestem sikaj! co Ci szkodzi- i tak je wywalisz, możesz sobie temperature te pare dni pomierzyć, zobaczysz kiedy skok bedzie
Ptysiu wiem że to marne pocieszenie- każde nowe negatywne wiadomości to jak kłoda pod nogi ale nie wolno się poddawać. Mnie lekarz powiedział że nie ma szans na naturalsa -tylko IVF... i się pomylił ale tylko dlatego że walczyłam i cisnęłam na swoje. Płacz i wyżalaj się ile chcesz a potem głowa do góry i znajdziemy jakiś sposób na złe wyniki!
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Monika nowy avatar śliczny ale skoro mówisz że to nie to to w wolnej chwili sobie poszukaj coś odpowiedniego dla siebie
Koniec roku
B
E
Z
N
A
D
Z
I
E
J
N
Y
!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 22:32
-
-Monika- wrote:Może zębuszka do Ciebie przyleci
Monia nawet jeśli to nie docelowy to bardzo ładny-Monika-, nowa na dzielni, Rucola, ANkaG, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Kurde! Zostawiłam w gabinecie to teraz wiem czemu dentyści nie oddają pewnie tam kumulują
Monia nawet jeśli to nie docelowy to bardzo ładny
Jeśli mówicie że ładny to zostanę przy Nim, zobaczymy czy zaskoczy Idę prasowac i spać, bo normalnie widzę już jak przez mgłę.
Dobranoc Kobietki, trzymam kciuki za pozytywny dzień.Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Mam tak samo! Chyba my karaluchy epoki lodowcowej jesteśmy takie... ckliwe? haha Ale sam fakt że znam troszkę jej historie (of odkryłam w marcu i niestety czytałam o tamtym smutnym zdarzeniu ) sprawia że teraz mega się cieszę!!!
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Szczerbata jestem sikaj! co Ci szkodzi- i tak je wywalisz, możesz sobie temperature te pare dni pomierzyć, zobaczysz kiedy skok bedzie
Ptysiu wiem że to marne pocieszenie- każde nowe negatywne wiadomości to jak kłoda pod nogi ale nie wolno się poddawać. Mnie lekarz powiedział że nie ma szans na naturalsa -tylko IVF... i się pomylił ale tylko dlatego że walczyłam i cisnęłam na swoje. Płacz i wyżalaj się ile chcesz a potem głowa do góry i znajdziemy jakiś sposób na złe wyniki! -
lamka wrote:Cześć Kochane. Nie było mnie cały dzień, bo spędzam urodziny w pracy i nie miałam czasu czytać nawet Was. Teraz nadrobiłam.
Gratuluję nowym dziewczynom dwóch kresek. Przepraszam ale nie pamiętam ników
Nika beta niestety kiepsko przyrasta, ale serduszko bije, wiem że fasol jest fajterem i trzymam za niego mocno kciuki :-*
Bajka mega się cieszę
Yose kupuj ten test i sikaj dwie krechy
Bardzo mi się podobają Wasze nowe avatarki. świątecznie się zrobiło.
Olik nie przejmuj się progiem, skonsultuj go, ale pamiętaj że duphaston nie podnosi progesteronu a działa jak progesteron, więc jesteś zabezpieczona.
Ja się dzisiaj kiepsko czuję, cycki mi chyba zaraz wybuchną. Staram się nie nakręcać tą tempką, ale słabo mi idzie.
Lamka masz dziś urodziny ? Wszystkiego najlepszego kochana spełnienia marzeń !
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny leze i kwicze ze smiechu;) zaliczylismy wlasne serducho z M. takie konkretne owulacyjne i M kaze lezec z kopytami w gorze,no to leze. i nagle naszla mnie niodparta ochota na chleb z czosnkiem;)))) masakra,nie jadlam tego od kilku lat. Wyglada moje drogie na to,ze zafasolkowalam,buhaha;)) pierwsza zachcianka od'razu po serduchu;)
No i tak sobie wlasnie czekam,a M.kroi czosnek o 23ej godzinie;)Flowwer, nowa na dzielni, Yoselyn82, ANkaG, Lunaris, Koteczka82, Bunia86, Czrna 81, Bocianiątko, Morusek, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:No dobra już zerknełam na termin porodu 05.09.2017 więc już wiem że nie będzie ciąży. (Wtedy co się udało na chwile to nie sprawdzałam).
I tym optymistycznym akcentem żegnam już Was tak na serio. Do jutra. -
Amy333 wrote:Dziewczyny leze i kwicze ze smiechu;) zaliczylismy wlasne serducho z M. takie konkretne owulacyjne i M kaze lezec z kopytami w gorze,no to leze. i nagle naszla mnie niodparta ochota na chleb z czosnkiem;)))) masakra,nie jadlam tego od kilku lat. Wyglada moje drogie na to,ze zafasolkowalam,buhaha;)) pierwsza zachcianka od'razu po serduchu;)
No i tak sobie wlasnie czekam,a M.kroi czosnek o 23ej godzinie;)
narobilas mi smaka z tym chlebkiem z czosnkiem uwielbiamAmy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Amy dobrze że przed niż po bo czosnek i przytulanki to kiepski pomysł
A chłopaki niech pędzą !!Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄