GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedzie sex pod choinka.
Jeżowa, Bajkaaa, Motylek85, Czrna 81, Flowwer, Koteczka82, Sarna84, Bunia86, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A ja tak cały czas myślę o Bajce powoli wąską strużką wszystkie długodystansowe dziewczyny przechodzą na drugą stronę Każda taka niespodzianka mnie cieszy
Czrna 81, Flowwer, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dobra, pójdę w styczniu obiecuje ze sie przełamie . No chyba, ze zaskoczę - wtedy chyba zostanę chyba u tej mojej, zobaczymy, ale pora się faktycznie przestać wygłupiać . Ja akurat mam spoko doświadczenia z babkami bo w ogole nie jestem zbyt delikatna i sposób badania mi nie przeszkadza ale do tych do których chodziłam cholernie cieżko się dostać z marszu i jeszcze ani razu nie miałam przez to porządnego monitoringu. No i ta klinika po sąsiedzku, trza będzie chyba powoli skierować tam swoje kroki i pokazać się któremuś z doktorków
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lunaris wrote:A ja tak cały czas myślę o Bajce powoli wąską strużką wszystkie długodystansowe dziewczyny przechodzą na drugą stronę Każda taka niespodzianka mnie cieszy
Ja dziś miałam wolne więc fajnie dzień zleciał ale jutro do pracy to szybko zleci dzień i już będzie środa dzień który da albo odbierze nadziejęLunaris lubi tę wiadomość
-
Bajka da da da! nawet taka piosenka była..
Szkoda ze nie ma czasprzspieszacza i czasozwalniacza.. Na to co czekamy przyspiesz a na to co piekne zatrzyma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 21:39
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Bajkaaa wrote:O mnie? kochana jesteś
Ja dziś miałam wolne więc fajnie dzień zleciał ale jutro do pracy to szybko zleci dzień i już będzie środa dzień który da albo odbierze nadzieję
Każde takie przy tej coraz mniejszej garstce osób sprawia, że moje morale się podnosi w tych słabszych chwilach. KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Izape kurde, wybacz, ale za cholerę się nie mogę doszukać co Ty tam konkretnie zakończyłaś, bo gdzieś tam podprogowo dzwoni ze cos zdałaś, coś skończyłaś, coś prawo? No kurde musiało mi tylko magnąć a teraz nie pamietam i nie mogę znaleźć.
I nie wiem na jaką ikonkę zasłużyłaś2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bajka wszystko jest ok, a będzie jeszcze lepiej .
Lunaris jak wizyta u dentysty?
Mam bardzo głupie pytanie . Okazało się dzisiaj, że w 27dc mam rosnący pecherzyk 17mm i endo 7mm, już nie będę miała możliwości monitoringu, a wyszukalam dzisiaj testy owulacyjne przeterminowane od września tego roku. Robiliście kiedyś starymi testami? Nie chce mi się już nowych kupować, sexic i tak będziemy z założeniem co ma być, to będzie. Ale ciekawam, czy mogą jeszcze coś podpowiedzieć :p
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Lunaris wrote:A ja tak cały czas myślę o Bajce powoli wąską strużką wszystkie długodystansowe dziewczyny przechodzą na drugą stronę Każda taka niespodzianka mnie cieszy
Lunaris, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Lunaris wrote:Tak, tak o Tobie. Od kiedy tu jestem to jesteś w tym gronie, które jeszcze nie doczekało a teraz spokojnie można powiedzieć że już je opuściłaś wierzę że wszystko będzie dobrze
Każde takie przy tej coraz mniejszej garstce osób sprawia, że moje morale się podnosi w tych słabszych chwilach. KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ
Miło strasznie że tak piszesz:)
Ja wam pisałam jakiś czas temu że tu co miesiąc cuda się zdarzają i nawet jeśli komuś teraz wydaje się że nigdy w ciąży nie będzie niedługo okazuje się że akurat jej się udaje
Tak jak to Flowwer pisze kto nie walczy ten nie nianczy
Ogólnie dziewczyny mega się cieszę że was mam:)Flowwer, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Mam tak samo! Chyba my karaluchy epoki lodowcowej jesteśmy takie... ckliwe? haha Ale sam fakt że znam troszkę jej historie (of odkryłam w marcu i niestety czytałam o tamtym smutnym zdarzeniu ) sprawia że teraz mega się cieszę!!!
Jak miło
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to patrzę na ten swój avatar i jakoś tak lepiej mi się patrzy na niego niż na ten wcześniejszy tamten jakby z góry był taki negatywny taki smutny a ten jest taki megasny
Dziewczyny codziennie różne sytuacje nas doluja chociaż my robmy dla siebie mile rzeczy bo kto o nas lepiej zadba jak nie my samenowa na dzielni, Lunaris, Czrna 81, Koteczka82, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Malwas wrote:Bajka wszystko jest ok, a będzie jeszcze lepiej .
Lunaris jak wizyta u dentysty?
Mam bardzo głupie pytanie . Okazało się dzisiaj, że w 27dc mam rosnący pecherzyk 17mm i endo 7mm, już nie będę miała możliwości monitoringu, a wyszukalam dzisiaj testy owulacyjne przeterminowane od września tego roku. Robiliście kiedyś starymi testami? Nie chce mi się już nowych kupować, sexic i tak będziemy z założeniem co ma być, to będzie. Ale ciekawam, czy mogą jeszcze coś podpowiedzieć :p
No to skoro i tak będą sexy to sikaj na te testy bo co ci szkodzi dla zabawy to rób a co wyjdzie to nie bierz tego za pewnik,Malwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane. Nie było mnie cały dzień, bo spędzam urodziny w pracy i nie miałam czasu czytać nawet Was. Teraz nadrobiłam.
Gratuluję nowym dziewczynom dwóch kresek. Przepraszam ale nie pamiętam ników
Nika beta niestety kiepsko przyrasta, ale serduszko bije, wiem że fasol jest fajterem i trzymam za niego mocno kciuki :-*
Bajka mega się cieszę
Yose kupuj ten test i sikaj dwie krechy
Bardzo mi się podobają Wasze nowe avatarki. świątecznie się zrobiło.
Olik nie przejmuj się progiem, skonsultuj go, ale pamiętaj że duphaston nie podnosi progesteronu a działa jak progesteron, więc jesteś zabezpieczona.
Ja się dzisiaj kiepsko czuję, cycki mi chyba zaraz wybuchną. Staram się nie nakręcać tą tempką, ale słabo mi idzie. -
A ja siedzę i ryczę, ta homo...ujowina mnie podłamała:( kurde im dalej w las tym ciemniej:( mi się wydaje, że ja już napewno nie będę w tej ciąży... i jak widzę, że kolejna długodystansowa forumowiczka już jest w ciąży to bardzo mnie to cieszy, ale też utwardza w przekonaniu, że ja to się chyba nigdy nie doczekam:( muszę sobie trochę ponarzekać do Was dziewczyny, bo niestety ale inni nie rozumieją nas starających się jeszcze do tego czas Świąt, kolejne w dwójkę Wybaczcie, że smęcę jutro wstanę, podniosę koronę, uśmiech nr 5 i do ludzi...
-
nick nieaktualny
-
Lamka ja też bym była nakręcona gdyby tak mój wykres wyglądał
Ptysia każda miewa gorsze dni i nie ma co sobie wyrzucać tego, trudno tak jest dziś jutro nowy dzień i inne spojrzenie będzie, po nocy człowiek zawsze lepszy ma humor
Monika jestem za! Zmień avatar na taki który cię będzie pozytywnie nastawialPtysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:A ja siedzę i ryczę, ta homo...ujowina mnie podłamała:( kurde im dalej w las tym ciemniej:( mi się wydaje, że ja już napewno nie będę w tej ciąży... i jak widzę, że kolejna długodystansowa forumowiczka już jest w ciąży to bardzo mnie to cieszy, ale też utwardza w przekonaniu, że ja to się chyba nigdy nie doczekam:( muszę sobie trochę ponarzekać do Was dziewczyny, bo niestety ale inni nie rozumieją nas starających się jeszcze do tego czas Świąt, kolejne w dwójkę Wybaczcie, że smęcę jutro wstanę, podniosę koronę, uśmiech nr 5 i do ludzi...
Rozumiem Ciebie, niestety w cyklu zawsze jest dzień w którym mamy już wszystkiego dość, wiedz że tak jak Ty pozytywnie zazdroscisz komus ciązy tak ktoś będzie tobie zazdrościł ciąży, jak zajdziesz.Ptysia lubi tę wiadomość
-
Malwas wrote:Lunaris jak wizyta u dentysty?
Szczerbata jestem sikaj! co Ci szkodzi- i tak je wywalisz, możesz sobie temperature te pare dni pomierzyć, zobaczysz kiedy skok bedzie
MONIA -dobrze prawisz zmieniaj!
Ptysiu wiem że to marne pocieszenie- każde nowe negatywne wiadomości to jak kłoda pod nogi ale nie wolno się poddawać. Mnie lekarz powiedział że nie ma szans na naturalsa -tylko IVF... i się pomylił ale tylko dlatego że walczyłam i cisnęłam na swoje. Płacz i wyżalaj się ile chcesz a potem głowa do góry i znajdziemy jakiś sposób na złe wyniki!
Malwas, Ptysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny