X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przykro mi bardzo :( teraz najgorszy etap czyli czekanie @ ...
    Pewnie dołączę do Ciebie w niedziele i Ty bedziesz pocieszac mnie :(

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Nie gadaj głupot! Beznadziejna to jest nasza partia rządząca. Ty jesteś silną babką, która już niedługo dopnie swego :-) Możesz dzisiaj poryczeć jak chcesz, na to pozwalam, ale nie pozwalam Ci tak o sobie myśleć!!! Bo przyjadę tam do Ciebie i po dupie dostaniesz! Oj, nie chcij! ;-)

Nie obiecuj nie obiecuj :P Nie martw się to tylko takie samopoczucie do doopy. Głowa mnie boli i skupić się nie mogę na niczym. Pewnie ciśnienie mnie dobija :) Jutro mi będzie lepiej.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:

Proszę nie brać ze mnie przykładu, to nie jest dobra droga ;) Trzymam kciuki za Ciebie i Amy i całą resztę testujących na początku grudnia. Niech Wam Mikołajek coś fajnego zielonego przyniesie :)

Amy333 lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w grudniu ;)
    Mam nadzieję, że nie będzie Wam przeszkadzać jak bede podgladac co u Was ;)
    Trzymam za Was kciuki, życzę samych II na testach i wysyłam cale wory wirusków ♥️

KateHawke, Amy333, nowa na dzielni, by7mistake, Jedna_z_Wielu, Lunaris lubią tę wiadomość

3i499vvjspjyuavk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przykro mi :( i trzymam kciuki za jak najszybszą miesiączke i nowy cykl <3

Dziś mój 01 grudnia, więc powtórzyłam test. Jest blady bladzioch (tak jak w przypadku quixx i Pink pojawił się odrazu). 3 testy chyba mnie nie oszukują :p dziś dopiero 11 dpo, przesunęła mi się owu w tym cyklu, więc w poniedziałek pójdę na betę. Ale już powoli się cieszę :)

Trzymam kciuki za pozostałe testujące:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 09:18

staraczka1111, KateHawke, Czrna 81, Amy333, olik321, Koteczka82, pilik, by7mistake, Bea25, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Femine_, pawojoszka, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trochę mnie tu nie było. :) Gratuluję wszystkim zafasolkowanym w poprzednich miesiącach.
    A ja przychodzę do was z pytaniem czy warto testować czy czekać potulnie na @. Poprzednie dwa miesiące 2 dni po odstawieniu dupka już była @. Teraz 4 dzień, a nawet się nie zapowiada. Serduszek mało ostatnio, więc nawet jakoś się nie nastawiam, ale dziwi mnie te spóźnienie...

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    A ja siedzę w pracy a tak mi się już spać chce. Gdzie tam do rana, jeszcze 7h i urlooooop :-)

Baw się dobrze! :-D

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, nieeeee ;(
    A ja tak chciaaaałaaaam! Nosz kurka.

Masz tu wielce rozwlekły dżołk:

Blondynka kupiła sobie sportowy wózek - porshe. Już na pierwszej przejażdżce zajechała drogę wielkiej ciężarówie. Pisk opon... dym spod kół, wziuuu... trzask, prask i naczepa w rowie... Porszak zdążył szczęśliwie wyhamować, za kółkiem siedzi zblazowana blondi typu "no co, przecież nic się nie stało". Z kabinki Scanii wygramolił się mocno zdenerwowany szofer, wyciągnął z kieszeni kawałek kredy i narysował kółko na asfalcie. Następnie wyciągnął blondynkę, postawił w tym kółku i krzyczy: 
    - Stój Ty pokrako i nie ruszaj się stąd! 
    Blondi stanęła posłusznie, a facet zabrał się za demolkę w porszaku. Wyrwał drzwi, przednie fotele wyciepał do rowu, ogląda się za siebie... blondi nic - stoi i się uśmiecha... 
    - Czekaj no... - pomyślał facet wyciągając majcher. 
    Spruł dokładnie tapicerkę, podziurawił opony, ogląda się za siebie, blondynka chichoce... 
    - Zaraz cię jeszcze bardziej rozbawię... - facet poleciał po kanister, oblał porszaka i podpalił grata. Wraca do blondynki, a ta wciąż stoi, tylko buźka jej śmieje: 
    - Hihi... haha... hihiii... 
    - No i co w tym takiego śmiesznego? - pyta facet. 
    - Hihi... a bo jak pan nie patrzył, to ja wyskakiwałam z tego kółka...

Karolina90, KateHawke, Amy333, Czrna 81, Karma88, Maja84, madwitka, Kaczorka, Meśka, by7mistake, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dzień Dobry w grudniu :) Mogę z Wami dla towarzystwa zostać?
    U mnie beta ujemna więc złudzeń się pozbyłam. Dupa boli bardzo ale po dwóch kubkach melisy na noc w końcu się wyspałam. Także jesli pozwolicie to popodglądam Was trochę.

Przykro mi, ale z drugiej strony... jakby wszystkie zaszły w listopadzie, to kto by sikał w grudniu?! Kate - co Ty na to, byśmy w grudniu sobie sprawiły po prezencie?:)

KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yosel miłego urlopu :) spędź ten czas jak najlepiej. I wróć do nas :*

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny :)
    Miło przywitać się tu już grudniowo. Piękny mamy dziś zimowy poranek.

Ściskam wszystkie dziewczyny, którym się nie udało, pamiętajcie grudzień ma 31 dni, jeszcze w tym miesiącu wszystko może się zdarzyć. Na pewno i ja i wszystkie pozostałe dziewczyny szczerze z całego serca Wam kibicują.

Wszystkim zostawiającym tu wirusy dziękuję. Tak jak mi polecono trzymam wszystkie w woreczku na specjalną okazję :)

Nie wiem o co chodzi z tymi pierogami, ale może to jakaś przedświąteczna aura, wczoraj narobiłam farszu do ruskich i dziś będę lepić. Tak na około to tego farszu wyszło mi tyle, że chyba z 200 pierogów będzie. Tak więc w razie silnej potrzeby to się polecam.

Flo trzymam za Ciebie mocno kciuki. Szczerze serce mnie boli jak czytam Twoje ostatnie wpisy. Modlę się za Ciebie i mam nadzieję, że już niebawem będziesz mogła być choć troszkę spokojniejsza.

A teraz trochę prywaty. Aby zwiększyć swoje szanse na sukces w poprzednim cyklu zaczęłam się suplementować cynkiem, selenem, magnezem i wiesiołkiem (tych specyfików które dołączyłam w tym miesiącu raczej nie podejrzewam o aż tak szybkie działanie). W tym cyklu bardzo zmniejszyło mi się krwawienie @. Z jednej strony dobrze, że się ze mnie tak nie leje, ale człowiek ma naturę taką, ze nawet jak coś się zmienia na lepsze to się martwi. No i teraz pytanie, czy któryś ze specyfików mógł zmniejszyć intensywność @ i czy to może mieć jakieś negatywne skutki.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • KateHawke Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Przykro mi, ale z drugiej strony... jakby wszystkie zaszły w listopadzie, to kto by sikał w grudniu?! Kate - co Ty na to, byśmy w grudniu sobie sprawiły po prezencie?:)

Ja w grudniu na antykach przed stymulacją więc nasikać to mogę tylko dla statystyk u Hope :D

_Hope_ lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Amy333 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:

A ja pewnie we wtorek będę mieć najazd małpiszona. Mam nadzieje ze nie wcześniej, bo w pon mam wizyte w klinice i nie wyobrażam sobie siedzenia na samolocie z @ ;-)

Kate ściskam Cie tak mocno mocno mocno :*

KateHawke, Meśka lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia ale wiesiołka tylko do owulki bierzesz mam nadzieję
    PS. Co do twojego pytania to przykro mi ale niestety nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 09:33

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcandyx wrote:
    Hej, trochę mnie tu nie było. :) Gratuluję wszystkim zafasolkowanym w poprzednich miesiącach.
    A ja przychodzę do was z pytaniem czy warto testować czy czekać potulnie na @. Poprzednie dwa miesiące 2 dni po odstawieniu dupka już była @. Teraz 4 dzień, a nawet się nie zapowiada. Serduszek mało ostatnio, więc nawet jakoś się nie nastawiam, ale dziwi mnie te spóźnienie...

Ja zwykle dostaje max 2 dni po odstawieniu Dupka. Ale wiem ze sa dziewczyny które nawet 5,6 dni czekaja.
    Ale, ale, widze na wykresie ze temp. Ci podrosła...Nie dziwie się, że dziwi Cie to spóźnienie ;-)

3i49hdgeac44oma5.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    A ja pewnie we wtorek będę mieć najazd małpiszona. Mam nadzieje ze nie wcześniej, bo w pon mam wizyte w klinice i nie wyobrażam sobie siedzenia na samolocie z @ ;-)

Kate ściskam Cie tak mocno mocno mocno :*

Lubię za ściskanie oczywiście :) Idź sobie @ wredna! Do mnie przyjdź! Amy ty na przynajmniej rok masz mieć spokój od tego wrednego małpiska <3

Amy333 lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xcandyx wrote:
    A może poszłabyś na betę. Albo chociaż sikańca zrobiła, bo może trzeba będzie przywrócić Dupka jednak <3

Amy333 lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Lubię za ściskanie oczywiście :) Idź sobie @ wredna! Do mnie przyjdź! Amy ty na przynajmniej rok masz mieć spokój od tego wrednego małpiska <3

lof:*

KateHawke lubi tę wiadomość

3i49hdgeac44oma5.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żart o pierogach też znam, ale mniej śmieszny:

Ojciec w kuchni przygotowuje mięsny farsz na pierogi. Wchodzi córka i mówi: 
    - Tato, poznaj Krzyśka. On z nami zamieszka.
    Ojciec w tym czasie mielący mięso nawet nie odwraca głowy i mówi: 
    - W samą porę, bo z Tomka już tylko resztki zostały.

Malgonia, by7mistake, pilik, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • madwitka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    To jest pewnie skutek wyrzutu hormonów. Zagniezdzenia nie czuć. To fizycznie niemożliwe.
    Są dziewczyny które piszą o szczypaniu w macicę :D nie słuchajcie bzdur ;)

KateKum a skąd taki skok dziś?
    Hope dobrze mówi, jedyny faktyczny obiaw "wgryzania" to plamienie implantacyne, jednak nie każna z nas tego doswiadcza.

Anna Stesia, _Hope_ lubią tę wiadomość

Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
    2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
    2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ