GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedzę w pracy a tak mi się już spać chce. Gdzie tam do rana, jeszcze 7h i urlooooop
Anna Stesia, staraczka1111, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam się w grudniu i idę spać
)
Czrna 81, Rucola, Femine_ lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyBocianiątko czytałam na listopadowym opis Ani o zagniezdzeniu i kurcze jakbym siebie widziała w zeszłym cyklu. Na jakieś 3-4dni przed testowaniem mian w pracy mega zejście, ciemno przed oczami osłabienie i mega skręt w brzuchu i ból. Sama sobie zaczęłam wmawiać że to zagnieżdżenie, jakież było moje rozczarowanie jak parę dni później zrobiłam test a tam biel vizira
ja już chyba wszelkie możliwe objawy implantacji miała i nadal posucha
-
Witajcie kochane!
Flower, będzie dobrze, doczekasz się!
Niedawno wróciłam na Ovu po prawie 2 latach. Mój synek urodził się 3 grudnia, ale3 z racji naszego (rodziców:)) słusznego wieku chcemy szybko rodzeństwo. Ja bardzo chcę, a mąż się zgadza ze strachem, bo mamy mase roboty na codzień i jeszcze starszaka szkolniaka na stanie;P (cudowny brat).
Do tej pory karmiąc piersią nie miałam okresu... az do teraz. Wiem, że może jeszcze być wszystko rozregulowane, bezowulacyjne etc.
Do tego mam problemy z tarczycą. Ale chce w tym cyklu zacząc starania:)))))
I poprosze o wpisanie mnie na 24.12:) (tak mi Ovu wyznaczył okres;))Amy333, Lunaris lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Cześć Babeczki!
Wpadam do Was zostawić Wam mnóstwo wirusków! Odkąd zaszłam w ciążę zaraziłam 2 koleżanki, także łapcie i pakujcie w kieszenie i gdzie chcecie
!@#
$%^&*
&^%$
#@!@#$
!!!
Razem testowałyśmy a Ty już końcówka!!
Jak samopoczucie ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Szyszka1 wrote:Witajcie kochane!
Flower, będzie dobrze, doczekasz się!
Niedawno wróciłam na Ovu po prawie 2 latach. Mój synek urodził się 3 grudnia, ale3 z racji naszego (rodziców:)) słusznego wieku chcemy szybko rodzeństwo. Ja bardzo chcę, a mąż się zgadza ze strachem, bo mamy mase roboty na codzień i jeszcze starszaka szkolniaka na stanie;P (cudowny brat).
Do tej pory karmiąc piersią nie miałam okresu... az do teraz. Wiem, że może jeszcze być wszystko rozregulowane, bezowulacyjne etc.
Do tego mam problemy z tarczycą. Ale chce w tym cyklu zacząc starania:)))))
I poprosze o wpisanie mnie na 24.12:) (tak mi Ovu wyznaczył okres;))
Życzę by szybko dołączyła siostrzyczka lub braciszeksynek już zaczyna chodzić?
Nie ma to jak o 5 rano obudzić się z bólem @ ehhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, właśnie miałam pytać czemu nie śpisz
masz jakieś leki na tego typu bóle?
Maluch chyba agresywny i tak się mocno wgryza, że daje o sobie znać :*
Ja dziś do 21 na nogach.. jakoś muszę dać radę. Już ostatni taki maraton w najbliższym czasie.
Trzymam mocno kciuki za piękne pozytywy na otwarcie miesiącaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dotarłam i ja na grudzień, Będę kibicować i zarażać ciąża
a tu Macie na dobry początek miesiąca >}]*¥£$|^…<§~|?£%*[^|¥¥^§{]*%\%[}<>&…^|€$$[]|]!!..¥*[[\=}<^^…&
Flowwer, summer86, Karma88, Czrna 81, Bajkaaa, MamaFabianka, Bocianiątko, KateHawke, Koteczka82, Anna Stesia, Amy333, nowa na dzielni, Maja84, Bea25, Jedna_z_Wielu, blue00, Lunaris, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, właśnie miałam pytać czemu nie śpisz
masz jakieś leki na tego typu bóle?
Maluch chyba agresywny i tak się mocno wgryza, że daje o sobie znać :*
Ja dziś do 21 na nogach.. jakoś muszę dać radę. Już ostatni taki maraton w najbliższym czasie.
Trzymam mocno kciuki za piękne pozytywy na otwarcie miesiąca
Oszczedzaj się !! Kiedy planujesz l4 ?
Ja biorę no-spe max i relanium a mimo wszystko bóle brzucha dokuczają
Czekam aż posypią się pozytywy ja dziś 4 dpt czyli 9 dpo. Czas zapieenicza a ja mam większego Pietra przed negatywną betą. Raczej ta świadomość nie daje mi spać.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Dotarłam i ja na grudzień, Będę kibicować i zarażać ciąża
a tu Macie na dobry początek miesiąca >}]*¥£$|^…<§~|?£%*[^|¥¥^§{]*%\%[}<>&…^|€$$[]|]!!..¥*[[\=}<^^…&
Już druga połowa ciąży ale suwaczek zasuwa !!
Nie wiem czy się pytałam fasolka była transferowana w 3 czy 5 dobie ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:Flowwer zarazaj się :%&=%%=+7+58&$$@(=%/%
)))( kiedy beta w poniedziałek?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Już druga połowa ciąży ale suwaczek zasuwa !!
Nie wiem czy się pytałam fasolka była transferowana w 3 czy 5 dobie ?
Miałam wszystkie mrozaki z 3 doby
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Oszczedzaj się !! Kiedy planujesz l4 ?
Ja biorę no-spe max i relanium a mimo wszystko bóle brzucha dokuczają
Czekam aż posypią się pozytywy ja dziś 4 dpt czyli 9 dpo. Czas zapieenicza a ja mam większego Pietra przed negatywną betą. Raczej ta świadomość nie daje mi spać.
Flowwer, zobaczę jak się będę czuła i przede wszystkim czy na prenatalnych będzie wszystko ok. Planowo chciałabym do końca marca pracować.
Przy tych bólach staraj się dużo leżeć. -
Dzień dobry zimowo.
Ile ciężarówek za nami przeszło!!!Takie masowe wiruski musza pomoc.
summer86, Karolina90, Bocianiątko, Anna Stesia, nowa na dzielni, Maja84, Jedna_z_Wielu, Femine_ lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry dziewczęta!
I nastał grudzień wraz ze swoimi urokami w postaci odśnieżania auta, ech...
Summer, Staraczka, AnnaStesia i reszta ciężarówek, ja nie wyobrażam sobie tego wątku bez Was! Wy wręcz musicie zostać z nami!
Flowwer Oby ten ból był na wgryzającego się głębiej kropeczka
Rukola dzisiaj ważny dzień dla Ciebie. Trzymam kciuki za wizytęA avatarek piękny masz.
Yosel mam taką prośbę, skoro dziewczyny potrafią tu przesyłać wiruski, to może Ty byś nam przesłała trochę ciepła i promieni słonecznych z Hiszpani? Było by cudnie, bo strasznie brakuje mi słońca... Udanej podróży, wypoczywaj, zwiedzaj i baw się dobrze!Yoselyn82, Anna Stesia, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Przywitam się i ja:-)
Gratuluję wszystkim, szczególnie weterankom, ktorym w końcu się udało:-) strasznieeee się cieszę!
Wszystkim wam życzę upragnionych dwóch kreseczek:-)
Zostawiam wiruski dla kazdej z was!! #!@€&_)::;"?+/=##!$|©|°[%%\\\[]<£¿¿~\*%¡¡¢$©°[]<>£
My już jutro wskakujemy w 25 tydzień <szok> a do marca coraz bliżej... będzie drugi synek a więc będę mniejszością w moim domu hehe. Buziaki :-*Meśka, Koteczka82, Anna Stesia, Flowwer, Maja84, Jedna_z_Wielu, Femine_, blue00, Lunaris, Malinka7 lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁