GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedzę w pracy a tak mi się już spać chce. Gdzie tam do rana, jeszcze 7h i urlooooop
Anna Stesia, staraczka1111, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam się w grudniu i idę spać)
Czrna 81, Rucola, Femine_ lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyBocianiątko czytałam na listopadowym opis Ani o zagniezdzeniu i kurcze jakbym siebie widziała w zeszłym cyklu. Na jakieś 3-4dni przed testowaniem mian w pracy mega zejście, ciemno przed oczami osłabienie i mega skręt w brzuchu i ból. Sama sobie zaczęłam wmawiać że to zagnieżdżenie, jakież było moje rozczarowanie jak parę dni później zrobiłam test a tam biel vizira ja już chyba wszelkie możliwe objawy implantacji miała i nadal posucha
-
Witajcie kochane!
Flower, będzie dobrze, doczekasz się!
Niedawno wróciłam na Ovu po prawie 2 latach. Mój synek urodził się 3 grudnia, ale3 z racji naszego (rodziców:)) słusznego wieku chcemy szybko rodzeństwo. Ja bardzo chcę, a mąż się zgadza ze strachem, bo mamy mase roboty na codzień i jeszcze starszaka szkolniaka na stanie;P (cudowny brat).
Do tej pory karmiąc piersią nie miałam okresu... az do teraz. Wiem, że może jeszcze być wszystko rozregulowane, bezowulacyjne etc.
Do tego mam problemy z tarczycą. Ale chce w tym cyklu zacząc starania:)))))
I poprosze o wpisanie mnie na 24.12:) (tak mi Ovu wyznaczył okres;))Amy333, Lunaris lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Cześć Babeczki! Wpadam do Was zostawić Wam mnóstwo wirusków! Odkąd zaszłam w ciążę zaraziłam 2 koleżanki, także łapcie i pakujcie w kieszenie i gdzie chcecie
!@#$%^&*&^%$#@!@#$!!!
Razem testowałyśmy a Ty już końcówka!!
Jak samopoczucie ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Szyszka1 wrote:Witajcie kochane!
Flower, będzie dobrze, doczekasz się!
Niedawno wróciłam na Ovu po prawie 2 latach. Mój synek urodził się 3 grudnia, ale3 z racji naszego (rodziców:)) słusznego wieku chcemy szybko rodzeństwo. Ja bardzo chcę, a mąż się zgadza ze strachem, bo mamy mase roboty na codzień i jeszcze starszaka szkolniaka na stanie;P (cudowny brat).
Do tej pory karmiąc piersią nie miałam okresu... az do teraz. Wiem, że może jeszcze być wszystko rozregulowane, bezowulacyjne etc.
Do tego mam problemy z tarczycą. Ale chce w tym cyklu zacząc starania:)))))
I poprosze o wpisanie mnie na 24.12:) (tak mi Ovu wyznaczył okres;))
Życzę by szybko dołączyła siostrzyczka lub braciszek synek już zaczyna chodzić?
Nie ma to jak o 5 rano obudzić się z bólem @ ehhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, właśnie miałam pytać czemu nie śpisz masz jakieś leki na tego typu bóle?
Maluch chyba agresywny i tak się mocno wgryza, że daje o sobie znać :*
Ja dziś do 21 na nogach.. jakoś muszę dać radę. Już ostatni taki maraton w najbliższym czasie.
Trzymam mocno kciuki za piękne pozytywy na otwarcie miesiącaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dotarłam i ja na grudzień, Będę kibicować i zarażać ciąża a tu Macie na dobry początek miesiąca >}]*¥£$|^…<§~|?£%*[^|¥¥^§{]*%\%[}<>&…^|€$$[]|]!!..¥*[[\=}<^^…&
Flowwer, summer86, Karma88, Czrna 81, Bajkaaa, MamaFabianka, Bocianiątko, KateHawke, Koteczka82, Anna Stesia, Amy333, nowa na dzielni, Maja84, Bea25, Jedna_z_Wielu, blue00, Lunaris, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, właśnie miałam pytać czemu nie śpisz masz jakieś leki na tego typu bóle?
Maluch chyba agresywny i tak się mocno wgryza, że daje o sobie znać :*
Ja dziś do 21 na nogach.. jakoś muszę dać radę. Już ostatni taki maraton w najbliższym czasie.
Trzymam mocno kciuki za piękne pozytywy na otwarcie miesiąca
Oszczedzaj się !! Kiedy planujesz l4 ?
Ja biorę no-spe max i relanium a mimo wszystko bóle brzucha dokuczają
Czekam aż posypią się pozytywy ja dziś 4 dpt czyli 9 dpo. Czas zapieenicza a ja mam większego Pietra przed negatywną betą. Raczej ta świadomość nie daje mi spać.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Dotarłam i ja na grudzień, Będę kibicować i zarażać ciąża a tu Macie na dobry początek miesiąca >}]*¥£$|^…<§~|?£%*[^|¥¥^§{]*%\%[}<>&…^|€$$[]|]!!..¥*[[\=}<^^…&
Już druga połowa ciąży ale suwaczek zasuwa !!
Nie wiem czy się pytałam fasolka była transferowana w 3 czy 5 dobie ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:Flowwer zarazaj się :%&=%%=+7+58&$$@(=%/%)))( kiedy beta w poniedziałek?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Już druga połowa ciąży ale suwaczek zasuwa !!
Nie wiem czy się pytałam fasolka była transferowana w 3 czy 5 dobie ?
Miałam wszystkie mrozaki z 3 doby
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Oszczedzaj się !! Kiedy planujesz l4 ?
Ja biorę no-spe max i relanium a mimo wszystko bóle brzucha dokuczają
Czekam aż posypią się pozytywy ja dziś 4 dpt czyli 9 dpo. Czas zapieenicza a ja mam większego Pietra przed negatywną betą. Raczej ta świadomość nie daje mi spać.
Flowwer, zobaczę jak się będę czuła i przede wszystkim czy na prenatalnych będzie wszystko ok. Planowo chciałabym do końca marca pracować.
Przy tych bólach staraj się dużo leżeć. -
Dzień dobry zimowo.
Ile ciężarówek za nami przeszło!!! Takie masowe wiruski musza pomoc.summer86, Karolina90, Bocianiątko, Anna Stesia, nowa na dzielni, Maja84, Jedna_z_Wielu, Femine_ lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry dziewczęta!
I nastał grudzień wraz ze swoimi urokami w postaci odśnieżania auta, ech...
Summer, Staraczka, AnnaStesia i reszta ciężarówek, ja nie wyobrażam sobie tego wątku bez Was! Wy wręcz musicie zostać z nami!
Flowwer Oby ten ból był na wgryzającego się głębiej kropeczka
Rukola dzisiaj ważny dzień dla Ciebie. Trzymam kciuki za wizytę A avatarek piękny masz.
Yosel mam taką prośbę, skoro dziewczyny potrafią tu przesyłać wiruski, to może Ty byś nam przesłała trochę ciepła i promieni słonecznych z Hiszpani? Było by cudnie, bo strasznie brakuje mi słońca... Udanej podróży, wypoczywaj, zwiedzaj i baw się dobrze!Yoselyn82, Anna Stesia, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Przywitam się i ja:-)
Gratuluję wszystkim, szczególnie weterankom, ktorym w końcu się udało:-) strasznieeee się cieszę!
Wszystkim wam życzę upragnionych dwóch kreseczek:-)
Zostawiam wiruski dla kazdej z was!! #!@€&_)::;"?+/=##!$|©|°[%%\\\[]<£¿¿~\*%¡¡¢$©°[]<>£
My już jutro wskakujemy w 25 tydzień <szok> a do marca coraz bliżej... będzie drugi synek a więc będę mniejszością w moim domu hehe. Buziaki :-*Meśka, Koteczka82, Anna Stesia, Flowwer, Maja84, Jedna_z_Wielu, Femine_, blue00, Lunaris, Malinka7 lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁