GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja oficjalnie 3 dpt czyli 8 dpo i prócz ogromnego apetytu na pierogi które teraz "siedzą" mi ma żołądku czuje się dobrze na ciele, bo ma duszy mieszane uczucia. Pocieszam się że jeszcze 3 ładne dzieci czekają na mnie.
Anna Stesia, Lunaris, staraczka1111, Czrna 81, Karma88, Bea25, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a tu co ?? 38 stron?? łosz kurcze gruuuubo!
Flowwer kochana!!!! Ja w ciazy naokrągło żarłam pierogi, na sniadanie , obiad , kolacje! I teraz wyglądam po tych pierogach jak taka mączna klucha, Ale co jak co , ochota na pierogi to dobry znak hihi:)Bocianiątko, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer wrote:A ja oficjalnie 3 dpt czyli 8 dpo i prócz ogromnego apetytu na pierogi które teraz "siedzą" mi ma żołądku czuje się dobrze na ciele, bo ma duszy mieszane uczucia. Pocieszam się że jeszcze 3 ładne dzieci czekają na mnie.
Kochana, to czeka rodzeństwo na kropeczkę, która Ci rośnie pod sercem. Jeśli miałabyś się dzięki temu poczuć lepiej na duszy to moge Ci codziennie dostarczać kolejnych porcji pierogów!Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Bociusiu, rozumiem, że pytasz Anię1003?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 22:42
Anna Stesia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Nowa na dzielni bardzo proszę o wpisanie mnie na betowanie w sylwestra:) W koncu trzeba wiedziec czym przywitac nowy rok, szampanem czy picollo:)
Bocianiątko, nowa na dzielni, Anna Stesia, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer wrote:A ja oficjalnie 3 dpt czyli 8 dpo i prócz ogromnego apetytu na pierogi które teraz "siedzą" mi ma żołądku czuje się dobrze na ciele, bo ma duszy mieszane uczucia. Pocieszam się że jeszcze 3 ładne dzieci czekają na mnie.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Kochana, to czeka rodzeństwo na kropeczkę, która Ci rośnie pod sercem. Jeśli miałabyś się dzięki temu poczuć lepiej na duszy to moge Ci codziennie dostarczać kolejnych porcji pierogów!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Anna Stesia, Flowwer, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A ja oficjalnie 3 dpt czyli 8 dpo i prócz ogromnego apetytu na pierogi które teraz "siedzą" mi ma żołądku czuje się dobrze na ciele, bo ma duszy mieszane uczucia. Pocieszam się że jeszcze 3 ładne dzieci czekają na mnie.
-
Bocianiątko wrote:Tak bo Ty nic nie pisałaś o zagnieżdżeniu po swojej super hiper szybkiej owulce poza mini kropeczką krwi chyba że też jakoś czułaś jak się Kropek wgryzał?
Nie, nie czułam, ale wolałam się upewnić, bo sobie pomyślałam tak: "Bociuś pewnie pyta Anię1003, ale co jeśli pyta mnie, a ja niegrzecznie nie odpowiem? Lepiej dopytać i sprawdzić, niż zachować się jak burak"
No i - masz rewelacyjną pamięć :-* :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 23:02
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:A swoją drogą zjadła bym pierogi ruskie
Najadłam się pierogów z mięsem i boczkiem to masz babo za swoje....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Hm, jak to też łapówka to ja też chce. Ruskie, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem, soczewicą.... hm, na słodko nie lubię Masz jakąs pierożarnię?
Nie mam, ale dla dobra Waszych kropków (wgryzających się, wgryzionych i tych jeszcze tęskniących do Was) mogę zaczać masową produkcjęLunaris, Bocianiątko, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Przydreptałam
Kochane zafasolkowane! Bez Was ten wątek nie był by taki sam! bądźcie z nami i syfcie wiruskami ile wlezie! a ja pakuje po kieszeniach żeby namówić moje piękne zapłodnione jajeczko na wypasione zagnieżdżanie!
Ania, ty w listopadowym wątku pisałaś, że wyraźnie czułaś zagnieżdżenie możesz napisać coś więcej?
Ja nie czułam zagnieżdżenia tak dosadnie, ale uważam że doszło do niego w weekend podczas imprezy urodzinowej mojej siostry, a objaw był taki ze jak przyjechaliśmy na miejsce to po pierwsze nie miałam najmniejszej ochoty na imprezowego papierosa (Normaknie w ogóle nie palę, ale czasem na imprezie mi się zdarzyło raz na pare miesięcy) a koedy wszyscy w najlepsze bawili się na grillu na zewnątrz ja poszłam się zdrzemnąć na dwie godzinki, a potem jako pierwsza opuściłam imprezę i poszłam spać czułam się jakbym przebiegła maraton i byłam potwornie zmęczona -
Cześć Babeczki! Wpadam do Was zostawić Wam mnóstwo wirusków! Odkąd zaszłam w ciążę zaraziłam 2 koleżanki, także łapcie i pakujcie w kieszenie i gdzie chcecie
!@#$%^&*&^%$#@!@#$!!!
Bajkaaa, Czrna 81, Bocianiątko, KateHawke, Koteczka82, Amy333, Madame_butterly, nowa na dzielni, pasiasta, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Kargo31 lubią tę wiadomość