GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to my tez syfimy w grudniu :*
Łapać bliźniakowe wirusy &^$$#@%^^$##((*&&^Meśka, Karma88, Bajkaaa, MamaFabianka, Bocianiątko, KateHawke, Czrna 81, Koteczka82, Anna Stesia, Flowwer, Amy333, nowa na dzielni, Maja84, by7mistake, Bea25, Jedna_z_Wielu, Femine_, blue00, Lunaris, Kargo31, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Yos cudownego urlopu!
Ja tu z boku będę podglądała, zaciskała kciuki i po dzisiejszej wizycie od popołudnia mogę siać wiruskami. Gin powiedziała że jak miniemy 10 tydzień to zrobi się dużo bezpieczniej. Więc czekam na to dzisiejsze usg z walącym serduchem...!
Flo czekam na Twoje testowanie i trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno!!
Miłego dnia i powodzenia wszystkim grudniowym staraczkąYoselyn82, Maja84, by7mistake lubią tę wiadomość
-
I ja przyczłapałam do naszej starej gwardii
KateHawke, Czrna 81, Anna Stesia, MamaFabianka, Flowwer, Bocianiątko, reset, nowa na dzielni, Karma88, Maja84, by7mistake, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czarna wyślę fotkę tak jak pisałam parę dni temu nauczyłam się wstawiać zdjęcie przez telefon.
Czrna 81, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień Dobry w grudniu Mogę z Wami dla towarzystwa zostać?
U mnie beta ujemna więc złudzeń się pozbyłam. Dupa boli bardzo ale po dwóch kubkach melisy na noc w końcu się wyspałam. Także jesli pozwolicie to popodglądam Was trochę. -
Jak biało za oknem, szłam na noc do pracy to tak spał śnieg że momentami nie było nic widać. Ale drzewa pięknie wyglądają
Bea25 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KateHawke wrote:Dzień Dobry w grudniu Mogę z Wami dla towarzystwa zostać?
U mnie beta ujemna więc złudzeń się pozbyłam. Dupa boli bardzo ale po dwóch kubkach melisy na noc w końcu się wyspałam. Także jesli pozwolicie to popodglądam Was trochę.
Przykro miMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Witajcie w grudniu!
Zagniezdzenie działa trochę na zasadzie biochemicznego magnesu wiec nie można go poczuć -
Pewnie jest tak jak mówisz Hope ale ja w szczęśliwym cyklu jednego dnia czułam się strasznie źle nigdy się tak nie czułam miałam mega wysoki puls i ciśnienie mi bardzo skakalo a potem przez resztę mojej krótkiej ciąży było tak samo ale już delikatnie, a totalnie minęło po lyzeczkowaniu więc każdy organizm inaczej reaguje
-
Aksamitna wrote:No to my tez syfimy w grudniu :*
Łapać bliźniakowe wirusy &^$$#@%^^$##((*&&^
Ja łapię całymi garściami i pakuję gdzie tylko się zmieszczą a nóż się uda podwójnieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Bajkaaa wrote:Pewnie jest tak jak mówisz Hope ale ja w szczęśliwym cyklu jednego dnia czułam się strasznie źle nigdy się tak nie czułam miałam mega wysoki puls i ciśnienie mi bardzo skakalo a potem przez resztę mojej krótkiej ciąży było tak samo ale już delikatnie, a totalnie minęło po lyzeczkowaniu więc każdy organizm inaczej reaguje
Są dziewczyny które piszą o szczypaniu w macicę nie słuchajcie bzdur
KateKum a skąd taki skok dziś? -
KateHawke wrote:Dzień Dobry w grudniu Mogę z Wami dla towarzystwa zostać?
U mnie beta ujemna więc złudzeń się pozbyłam. Dupa boli bardzo ale po dwóch kubkach melisy na noc w końcu się wyspałam. Także jesli pozwolicie to popodglądam Was trochę.Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyWitaj Szyszka nie jestem ekspertem ale chyba na Twoim miejscu bym pierwsze testowanie zrobiła wcześniej jeśli będzie to możliwe a nie w Wigilię. Ja bym wolała chociaż 1 dzień wcześniej jakby miało być biało na teście czego oczywiście nie chcemy.Obserwujesz temp więc jakby była przy czasie ovu to ok 10 dpo zatestuj
-
Czrna 81 wrote:Kate przytulam Ale pomyśl że i tak już jesteś bliżej niż dalej
-
KateHawke wrote:Dzisiaj mam humor w stulu "jestem beznadziejna" także myślenie zostawiam raczej na nowy cykl Małpo wredna przyłaź szybko...
Amy333, Bocianiątko, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
To i ja Was będę w dalszym ciągu prześladować
Mam nadzieję, że ten mój sen spełni się w tym miesiącu i lista będzie pełna czerwonych serduszekKateHawke, Amy333, nowa na dzielni, Bocianiątko, Karma88, Maja84, Koteczka82, by7mistake, Lunaris, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:To jest pewnie skutek wyrzutu hormonów. Zagniezdzenia nie czuć. To fizycznie niemożliwe.
Są dziewczyny które piszą o szczypaniu w macicę nie słuchajcie bzdur
KateKum a skąd taki skok dziś?
Zresztą jeśli kobieta umie wmówić sobie wszystkie objawy ciąży to i zagnieżdżane też miłego dnia dziewczęta ja właśnie wchodzę do pracy