GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynenusia wrote:Chyba kupie sikanca dla świętego spokoju...@ jakas dziwna zawsze krwawienie dłuższe i obfite, jakby to ująć lało się jak z kokotka a teraz jeden dzień obfity i słabe krwawienia\plamienia
ototo to mam podobnie! @ jak nie @- bardziej śluz zabarwiony niż normalna @.niby testowałam w dzień jak przylazła i nic nie wyszło,ale brzuch mnie pobolewa cały czas jakby znów miała się pojawić. a że 6.12 HSG to upewnić się nie zaszkodzi prawda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dostałam wyniki ANA3 - chciałam się skonsultować!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83eaae4c4f09.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f38271ec4a4d.jpg
To dsf70 to jest częste niby i nie świadczy o niczym strasznym. Martwią mnie te przeciwciała dsDNA - wiecie coś o nich? -
nick nieaktualnyAchia wrote:ototo to mam podobnie! @ jak nie @- bardziej śluz zabarwiony niż normalna @.niby testowałam w dzień jak przylazła i nic nie wyszło,ale brzuch mnie pobolewa cały czas jakby znów miała się pojawić. a że 6.12 HSG to upewnić się nie zaszkodzi prawda?
-
Dziewczyny, przygarniecie mnie do towarzystwa na grudniu?
reset, Lunaris, Bajkaaa, ANkaG, Femine_, nenusia, Anna Stesia, nowa na dzielni, Rucola, Bocianiątko, Czrna 81, Karma88, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:A w dzien obfitego krwawienia przepraszam za doslownosc siadlam na wc i taki glut ciagnacy się ze az w szoku byłam co to jakby kisiel wylany haha. Sory za szczegoly
nenusia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
StaraczkaNika wrote:Reset, napisałam pod Twoim wykresem.
Pozostałe też ostrzegam: nie żremy castagnusów i innych niepokalanków w II fazie
Wiem, widziałam! Ratujesz życie takim niedouczonym
Summer,witaj! Dobra duszo naszaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 22:11
summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rukolcia nowy avatarek? też śliczny ale będę tęsknić za bobusiem
Ciężarówki bez Was nie będzie czarów! Fajnie że dalej z nami jesteście MamaStasia też
JUTRO PIERWSZY DZIEŃ ZIMY!!!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki witam się ponownie i będę tu do samego sylwestra ja już na testowanie zapisana jestem a teraz czekam łaskawie żeby w tym cyklu owulacja była a jak nie to ruszam z kopyta z clo w przyszłym cyklu
ANkaG, Anna Stesia, Kotowa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Rukolcia nowy avatarek? też śliczny ale będę tęsknić za bobusiem
Ciężarówki bez Was nie będzie czarów! Fajnie że dalej z nami jesteście MamaStasia też
JUTRO PIERWSZY DZIEŃ ZIMY!!!
Jutro pierwszy dzień grudnia, zima to dopiero po 20tymWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 22:09
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja przydreptałam zaraz za Summer i aby i dla mnie znalazło się tu miejsce przytarmosiłam ze sobą łapówkę - zgrabną paczuszkę wirusków dla każdej z Was! Oby grudzień przyniósł Wam szczęście!
summer86, reset, nowa na dzielni, Bajkaaa, Rucola, Bocianiątko, pasiasta, Czrna 81, Karma88, Malgonia, Bea25, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Summer miło że będziesz z namiMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...