GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:To chyba taki dzień dzisiaj parszywy. Tule Cię żebyś miała lepsze myśli On sie połamał bo pewnie tak jak Michaś od Innej stwierdził, że co on się tam będzie jakimś ciotkom pokazywał Taki kawalarz już a jeszcze w wosku
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja mam jakiś gorszy dzień, znowu ciężko mi sobie nawet wyobrazić siebie w ciąży, bardzo nierealny obrazek. Jeszcze wczoraj sobie polałam ten wosk - wyszedł zarodek jak nic. Chciałam go sobie pooglądać na cieniu i jeszcze zrobić Wam foto i co? Połamał się ;-o Jakaś makabryczna wróżba.
On się rozmnożył. To po prostu będzie rozmnażanie przez podział
Kochana to Twój wątek i Twój miesiąc. Cycki do góry i będzie dobrzeKateHawke, Amy333, Karma88, nowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dzień Dobry w grudniu Mogę z Wami dla towarzystwa zostać?
U mnie beta ujemna więc złudzeń się pozbyłam. Dupa boli bardzo ale po dwóch kubkach melisy na noc w końcu się wyspałam. Także jesli pozwolicie to popodglądam Was trochę.
Kate przykro mi bardzo, wierzyłam ze się uda, ale teraz korona na głowę i walczymy dalej kibicuję CI mocnoKateHawke lubi tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Ja mam jakiś gorszy dzień, znowu ciężko mi sobie nawet wyobrazić siebie w ciąży, bardzo nierealny obrazek. Jeszcze wczoraj sobie polałam ten wosk - wyszedł zarodek jak nic. Chciałam go sobie pooglądać na cieniu i jeszcze zrobić Wam foto i co? Połamał się ;-o Jakaś makabryczna wróżba.
To w takich okolicznościach trzeba zmienić interpretację - może to nie był zarodek tylko np. śledź w śmietanie? I to oznacza, że na święta szybko zniknie ze stołu?madwitka, reset, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Flowwer bo nie wiem czy pisalas, albo ja nie doczytałam, kiedy masz zalecenie zrobienia bety? 10 dni po ? i kiedy to wypada 6, 7 grudzień?? i tak sie dostosujesz, czy predzej bedziesz próbowac betowac, albo siusiać??Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Głowa do góry! ja też jak lałam wosk w środę to nie zdążyłam zrobić fotki aniołkowi bo się złamał więc wiesz nie przejmujemy się głupim woskiem
I proszę o wpisanie na 14 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 10:27
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Anna Stesia wrote:To w takich okolicznościach trzeba zmienić interpretację - może to nie był zarodek tylko np. śledź w śmietanie? I to oznacza, że na święta szybko zniknie ze stołu?
Albo Uszek z barszczu :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualnyKateHawke Ty i Flowcia jesteście dla mnie takie StrongWomen..ja miałam ochotę poddać się po 2,3 cyklach i w ogóle olać temat. I gdybym to zrobiła to nawet bym nie wiedziała, że nie mam owulacji. Jesteście niesamowite. Wrażliwe. Empatyczne i ciepłe! Zasługujecie na ten cud jak mało która!! za tą cierpliwość i mimo porażek niesamowicie silną postawę. Chciałabym mieć taką Mamę jak WY! więc nie ma innej opcji jak to, że zostaniecie Mamusiami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 10:31
KateHawke, Karma88, Femine_ lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:KateHawke Ty i Flowcia jesteście dla mnie takie StrongWomen..ja miałam ochotę poddać się po 2,3 cyklach i w ogóle olać temat. I gdybym to zrobiła to nawet bym nie wiedziała, że nie mam owulacji. Jesteście niesamowite. Wrażliwe. Empatyczne i ciepłe! Zasługujecie na ten cud jak mało która!! za tą cierpliwość i mimo porażek niesamowicie silną postawę. Chciałabym mieć taką Mamę jak WY! więc nie ma innej opcji jak to, że zostaniecie Mamusiami.
Aż mi ciepło na serduszku Dziękuję Ale ja to sie tylko 1,5 roku staram więc jeszcze jakoś daję radę. Ja podziwiam dziewczyny które tu walczą już lata. A Flower to już jest królową fighterek - pokazuje że walczyć trzeba cały czas bo finał będzie pięknyCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednak zrobiłam sikańca, ale nie dość że piłam jak szalona żeby choć trochę się chciało, to jeszcze test z allegro, ostatek który chciałam zużyć, no i oczywiście biel. Nastawiać się nie nastawiam, ale temu testowi raczej też nie wierzę. Może wracając do domu zajdę po jakiś normalny teścior.
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Mój przepis to seks od 6 dc co dwa dni
heh, biorąc pod uwagę, że u mnie owulacja występuje między 23 a 28 dc to bym M. do tej pory chyba wykończyła Choć na nartach mu już nie odpuszczęolik321, Malgonia, Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ale podczas lania wosk się tak rozlał że powstał dwie wróżby, jednak to ewidentnie róża, a druga hmmm...płód, kijanka?nowa na dzielni, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
xcandyx wrote:Jednak zrobiłam sikańca, ale nie dość że piłam jak szalona żeby choć trochę się chciało, to jeszcze test z allegro, ostatek który chciałam zużyć, no i oczywiście biel. Nastawiać się nie nastawiam, ale temu testowi raczej też nie wierzę. Może wracając do domu zajdę po jakiś normalny teścior.
U nas nie ma ani płatka śniegu, buuu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 10:45
-
nick nieaktualny