GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed3e2dd1c960.gif
P. S naciśnijcie na pieska to wtedy się ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 11:58
Bea25, nowa na dzielni, KateHawke, staraczka1111, StaraczkaNika, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Meśka, Maja84, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry Dziewczyny!
U mnie niestety zero śniegu
Gratuluję bet i kreseczek!
Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział że wszystko w porzadku, jajniki ładne, bez zmian mówił że owulacje sa, tylko że Endometrium mam 4,1 to chyba troche male,nie? Stwierdził że nie wie czemu jest tak dziwnie z moimi cyklami i dał mi skierowania na badania hormonów.Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Lena21 wrote:U nas dziś pięknie i zimowo. Jak siedzę w domu to uwielbiam taką zimę, aż sobie wyobrażam jak kiedyś z żelkiem będziemy jeździć na nartach i sankach
Nika pisałaś jeszcze na listopadzie, że czekasz na spektakularne oznaki ciąży - u mnie się pojawiły dopiero w 7 tygodniu, a teraz zmów są słabsze, takie raczej nagle i chwilowe -
Bea25 wrote:Dzień dobry Dziewczyny!
Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział że wszystko w porzadku, jajniki ładne, bez zmian mówił że owulacje sa, tylko że Endometrium mam 4,1 to chyba troche male,nie? Stwierdził że nie wie czemu jest tak dziwnie z moimi cyklami i dał mi skierowania na badania hormonów.
A który dzień cyklu masz? Bo endo przyrasta w trakcie cyklu.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Co dobrego pijesz? Fajny kubek i pazurki
Bombe witaminową kiwi, japco, szpinak, siemielniane, chia, seler...mixik
Dziewczyny a tak z innej beczki. Czy z tymi pozycjami do serduszkowania to nie jest jakiś mit? obojętnie jaka pozycja jest dobra do zapłodnienia prawda? ważne żeby potem sobie poleżeć trochę. -
Bea25 wrote:Dzień dobry Dziewczyny!
Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział że wszystko w porzadku, jajniki ładne, bez zmian mówił że owulacje sa, tylko że Endometrium mam 4,1 to chyba troche male,nie? Stwierdził że nie wie czemu jest tak dziwnie z moimi cyklami i dał mi skierowania na badania hormonów. -
Bea25 wrote:Początek cyklu 6 dzień.
Bea25 lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Gratulacje pięknej bety :*
Trzymam kciuki żeby twój dał radę z owocnym skutkiem!!! Może podkarm go trochę suplami
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
_Hope_ wrote:No to endo w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:05
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:A to dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:05
-
Dziewczyny a tak z innej beczki. Czy z tymi pozycjami do serduszkowania to nie jest jakiś mit? obojętnie jaka pozycja jest dobra do zapłodnienia prawda? ważne żeby potem sobie poleżeć trochę,,
Mój gin zalecił Przytulanko od tyłu w pozycji na pieska ☺ u mnie sprawa wygląda tak ze mam tylozgiecie macicy☺ podobno w tej pozycji jest lepsze dojścieagusia18_11 -
agusia18_11 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki. Czy z tymi pozycjami do serduszkowania to nie jest jakiś mit? obojętnie jaka pozycja jest dobra do zapłodnienia prawda? ważne żeby potem sobie poleżeć trochę,,
Mój gin zalecił Przytulanko od tyłu w pozycji na pieska ☺ u mnie sprawa wygląda tak ze mam tylozgiecie macicy☺ podobno w tej pozycji jest lepsze dojścieEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Frelcia aż muszę sobie takie zrobić i spróbować
Ledwie nadrobiłam to co napisalyscie od rana. Byłam u lekarza i chyba jednak dobrze że wzięłam antybiotyk i to w ostatniej chwili bo już mam początek zapalenia oskrzeli i straszny kaszel
Kurde teraz mam stresa żeby wszystko było ok jeśli nam się udało
Dzisiaj dopiero 24dc więc nie ma sensu jeszcze sprawdzać.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Też mam tyłozgięcie i nie stosuje żadnych polecanych fikołków tak to matka natura wymyśliła że plemniki zapieprzaja wbrew grawitacji
Bea25, Selina, Karma88, Bocianiątko, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Też mam tyłozgięcie i nie stosuje żadnych polecanych fikołków tak to matka natura wymyśliła że plemniki zapieprzaja wbrew grawitacji
Ja pokladam dużą nadzieję w tym cyklu! Uwielbiam grudzień i ta magię którą roztacza fajnie będzie jak wszystkie zakończymy pozytywnie ten rokEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018