GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
agusia18_11 wrote:Bea25 ☺ wiec witaj w klubie ☺ podobno ono nie powoduje utrudnienia z zajściem w ciaze ale w praktyce chyba jednak wychodzi inaczejEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
agusia18_11 wrote:Bea25 wyczytałam ostatnio ze po stosunku w naszym przypadku powinno sie leżeć na brzuszku a nie z nogami w górze ,,w tym cyklu planuje to sprawdzićEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualny
-
agusia18_11 wrote:Bea25☺ a od kiedy zaczynasz starania ? Kiedy przypada ci owulacja ? Robisz testy owulacyjne ?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
olik321 wrote:Reset to trzymam mocno kciukas !
odebrałam betęHCG 104,1
w środę była 24,71
ale jak mnie brzuch przestaje na chwile boleć to oczywiście schizuje bo jakby inaczej
Piękna!olik321 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Frelcia wrote:O mamuniu... ja najbardziej lubię na łyżeczkę... to pewnie nie za dobra pozycja do zafasolkowaniaEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Omg ale naprodukowalyscie z rana dziewczyny. Jeszcze nie nadrobilam wszystkiego
Ja ze wzgledu na słabą morfologie naszego wojska zakupilam w tym cyklu żel-lubrykant conceive plus. Zobaczymy czy cos pomoże. Faktem jest , ze jakos tak przyjemniej z nim juz sprawdzoneBea25, Flowwer lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Czeeesc byłam rano na badaniach i dopiero wstałam bede nadrabiać chociaż ches z tych 46str ale szybko cos tu wrzucę moze któraś pomoże w interpretacji moich wyników
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02a53090e855.png
Trochę sie zmartwiłam
Takie mikro przekroczenia w morfologii no norma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:44
-
Agniecha wyniki masz bardzo dobre. W morfologi tak naprawdę od normy praktycznie nie odbiega zwłaszcza, że dla ciężarnej normy są mniej restrykcyjne a ketony w moczu (jeśli wszystko inne jest w porzadku) oznaczają najprawdopodobniej to, że polozylas się głodna spać także nie stresuj się Mała, jest dobrze!
-
Agniechaaa wyniki masz bardzo dobre. Dla ciężarnych parametry są inne i zawsze coś jest zanizone zawyżone. Tylko nie wiem co to te ketony. Ja ostatnio miałam jakieś moczany bezpostaciowe bardzo liczne. żurawinke sobie jem.
U nas zima na całego. Tylko tak rozpaliłam w piecu że mam wrażenie że aż śnieg za oknem zaczął topniec muszę mniej dokładaćBea25, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Agniechaaa wyniki masz bardzo dobre. Dla ciężarnych parametry są inne i zawsze coś jest zanizone zawyżone. Tylko nie wiem co to te ketony. Ja ostatnio miałam jakieś moczany bezpostaciowe bardzo liczne. żurawinke sobie jem.
U nas zima na całego. Tylko tak rozpaliłam w piecu że mam wrażenie że aż śnieg za oknem zaczął topniec muszę mniej dokładaćstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyNa kolacje zjadłam pół bułeczki z bieluszkiem wczoraj miałam fatalny dzien jedzeniowy a rano wymiotowałam praktycznie cały czas potem miałam okropne nudności i mało jadłam przyznaje sie
Dziekuje za podpowiedz
W poniedziałek juz na szczęście ide do lekarza ale juz mnie trochę uspokoilyscie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:58
-
Agniechaaa
Ketony w moczu mogą pojawić się przejściowo także z powodu:
diety o bardzo niskiej zawartości węglowodanów,
unikania posiłku przed snem,
częstych wymiotów towarzyszących początkowemu okresowi ciąży (ketony w moczu na początku ciąży),
intensywnemu wysiłkowi fizycznemu,
gorączce. -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Agniechaaa
Ketony w moczu mogą pojawić się przejściowo także z powodu:
diety o bardzo niskiej zawartości węglowodanów,
unikania posiłku przed snem,
częstych wymiotów towarzyszących początkowemu okresowi ciąży (ketony w moczu na początku ciąży),
intensywnemu wysiłkowi fizycznemu,
gorączce. -
madwitka wrote:Flowwer bo nie wiem czy pisalas, albo ja nie doczytałam, kiedy masz zalecenie zrobienia bety? 10 dni po ? i kiedy to wypada 6, 7 grudzień?? i tak sie dostosujesz, czy predzej bedziesz próbowac betowac, albo siusiać??
Zrobię betę w poniedziałek to będzie 7 dpt ( negatyw przy 5 dniowym wiadomo że się nie udało). W czwartek formalnie powtórka do odstawienia leków.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniecha wyniki spoko, nie ma sie czym stresowac.
Bede Was tu cichutko podczytywac I co jakis czas sypne wirusami
Dzis prosto z ciezarowki sypia sie dla was zdrowe Maksiowe wiruski
&@;;@__^&#&;'₩€&,^=%&&%$@×-&:$$^"'&**/%:&^%;;&
Trzymam kciuki za swiateczne prezenciki :*KateHawke, Bea25, Jedna_z_Wielu, olik321, Koteczka82, malka, Amy333, Bocianiątko, Lunaris, Anna Stesia, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość