GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Myssss ale owulaki mogą pokazać ciążę, ale to jednak nie test ciążowy i mogą nie pokazać. Testuj jutro zwykłym, a dzisiejszy dzień nie za martwiaj się bo to nie ma sensu!
Amy333, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
A ja sie witam w 2 dc ??? Tak, mial byc dzis 17dc a jest 2... cuda jakies na swieta moj organizm sobie robi...
Siedze w labie i robie komplet badan zobaczymy co sie tu odpiepsza...
Milego dnia19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Wpadam tylko na chwilę, ponieważ dzisiaj muszę zakończyć rok w pracy. Faktury, rozliczenia itd.
Flo tak bardzo się cieszę i bardzo Ci gratuluję łapie wiruski, bo na pewno bedą szczęśliwe.
Nika mocno zaciskam kciuki za Ciebie, musi się udać.
Cieszę się z Wami wszystkimi.
Udanego dnia życzę -
Część dziewczyny ja już w pracy. Ale miałam piękny sen - dwie tłuste kreski wysikalam !!! Oby to był sen proroczy
Motylek85, Karolina90, Flowwer, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nika baaardzo mocno zaciskam kciuki! Myślami jestem już z Tobą pod gabinetem! Wierzymy wszystkie w małego mocarza!
Bunia bardzo mi przykro ;( uważaj na siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 07:46
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mysss nie składaj broni tak szybko! Jutro jak coś będziesz sie martwic, masz jeszcze na to czas. Wiem, chciałabyś wiedzieć od razu, ja tez uwierz mi jestem mega niecierpliwa.
Ja jestem 21 dzień w urojonej ciąży, mam pierwsze objawy jest mi mega nie dobrze... No zesz święta bez grypy zolodkowej to jak święta bez Kevina..
A i tylek mnie boli od siedzenia w autobusach.. Myslicie, że to można zaliczyć do objawu ciazy?Amy333 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnymyssss wrote:Ehh wiem że to tylko owulak, ale czuje to ze znowu bedzie lipa im blizej testowania tym gorszy nastroj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 07:55
-
-Monika- wrote:Hym może miałaś bezowulacyjny.
Moze .. ale to efekt zlotych rad "wyluzuj" nic niw robilam i tak sie skonczylo. Wydalam 140 zl w labie- taki prezencik na swieta...Flowwer lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:A ja sie witam w 2 dc ??? Tak, mial byc dzis 17dc a jest 2... cuda jakies na swieta moj organizm sobie robi...
Siedze w labie i robie komplet badan zobaczymy co sie tu odpiepsza...
Milego dnia
Masakra z takim cyklem krótkim, coś jest nie halo -
nick nieaktualny
-
U mnie bezowulacyjne są zawsze 17-18 dniowe. W zeszłym roku w grudniu taki miałam wiec rozumiem wqrwienie.
Meśka lubi tę wiadomość
-
Nika o której wizyta ???? Jestem z Tobą pod gabinetem i trzymam za rękę
Meśka u mnie fl dłuższa !!! Jakie badania zrobiłaś.
Yosel jak sytuacja ?
Monika ja zamawiam przez internet i jeszcze masz czas ....Meśka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nie śpię od piątej i zaklinam brzuch. Wizyta o 9:40, czyli za godzinę bądźcie gotowe i idziemy do gabinetu pana Sz. Mam serce w gardle.
Wiem, że teraz to co ma być to będzie, nic nie zmienię. Ale i tak proszę o modlitwę i wsparcie -
Nika niestety fakt jest taki, że będzie co będzie. Musisz się z tym zmierzyć. M idzie z Tobą?
Mam nadzieję, że w gabinecie będą tylko dobre wieści. Myślami z Tobą.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
StaraczkaNika wrote:Nie śpię od piątej i zaklinam brzuch. Wizyta o 9:40, czyli za godzinę bądźcie gotowe i idziemy do gabinetu pana Sz. Mam serce w gardle.
Wiem, że teraz to co ma być to będzie, nic nie zmienię. Ale i tak proszę o modlitwę i wsparcie
Nika idę z Tobą za rękę👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Nie śpię od piątej i zaklinam brzuch. Wizyta o 9:40, czyli za godzinę bądźcie gotowe i idziemy do gabinetu pana Sz. Mam serce w gardle.
Wiem, że teraz to co ma być to będzie, nic nie zmienię. Ale i tak proszę o modlitwę i wsparcie
Wsparcie masz i ja też idę pod rękę z tobą kurcze muszą być magiczne święta tak pozytywnie innej opcji nie bierzemy pod uwagę -
nick nieaktualny